- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
- #4.761
Hayırlı olsunKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Benim 5 embriyo vardı transfer sırasında 3 bozulmuş sağlıklı değil diye imha etmislerAy canım benim inşallah ya birde bana mantıksız gelen birşey oldu onu da paylaşmak istiyorum sizinle bilgim yok araştırıp kafamı da karıştırmak istemedim tedavinin başından beri teslimiyet gösterdim doktoruma. iki embriyo birden donup çözdüler ya biri kalite olarak iyiymiş öbürü de tekrar dondururuz ama dayanamaz ddiler ilk dondururken kalitesi çok güzel olan embriyo cozunce bozuluyor mu ben anlamadım o kısmını o anın heyecanı ile De sorgulamadim şimdi aklıma geldi
Canım benim sonuç olarak 0.01 çıkmamış ya bir değer çıkmış öyle veya böyle. Çokta bilmiyorum ama bence bir şeyler var demek değil mi bu. Tabi kendine yetemiyor böyle durumlarda inanıyorum da sonraki günlerde de ver artış olup olmadığını gör. Allah korusun zaten artış yoksa üzüyoruz. Şimdiden üzme derim ben14.86 çıktı ya Bu sefer çok umutluydum..
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun
Cnm devami gelmedi ya. Cok sasirdim. Bi arladas cok yogun oldugunu soylemisti. Napsam acaba. Gelir mi yoksa hemsireyi arasam mi. Endiselenmeye basladim. Akil verebilecek var mi kizlar? (Transferim olumsuz sonuclandi. Test gunumden sonra regl bir damla geldi baska gelmedi)Yani şaşırmadım desem? Böyle beklenmedik, olmadık zamanlarda şıp diye damlar. İlla olsun istediğinde de bir türlü gelmez. Yolculuğunuz her şeye rağmen rahat geçer umarım
Canim transferin 2 ci günunden vucudum sicakligi 37.5 e kadar oldu taki buguna kadar ishal oldum arada belim agriyodu hafif kasik agrim yalnız ayagimda idi oda hafif karnimda sislik var belirtler bunlar canim sende belirtiler varmi?Belirtilerin var mıydı canım
Teşekkur ederim canimHayırlı olsun
Sacma olacak ama Vucut sicakligini nerden ölçtün canim? Şakak mi? Alin mi?dil alti mi?Canim transferin 2 ci günunden vucudum sicakligi 37.5 e kadar oldu taki buguna kadar ishal oldum arada belim agriyodu hafif kasik agrim yalnız ayagimda idi oda hafif karnimda sislik var belirtler bunlar canim sende belirtiler varmi?
Normal canm benimde ağrım oldu.Bazen ara ara gene ağrı giriyorKizlar bugün 5. Gunu adet olacakmışım gibi ağrı başladı.kramp değil adet ağrısı gibi normal midir
Sacma olacak ama Vucut sicakligini nerden ölçtün canim? Şakak mi? Alin mi?dil alti mi?
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canımEvet, negatif malesef. Kimyasal vs bile değil. Direkt sonuç 0.1
Teşekkür ederim canmNormal canm benimde ağrım oldu.Bazen ara ara gene ağrı giriyor
Ne kadar güzel bir sonuç, tebrik ederim Güzel güzel ilerlesin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkur ederim canim inşallah Allah sanada bu pozitif kan testini görmeyi nasip etsin AminNe kadar güzel bir sonuç, tebrik ederim Güzel güzel ilerlesin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Demek ki sadece ara kanama ya da lekelenme gibi bir şeydi, asıl regl daha gelecek. İsterseniz hemşirenize/doktorunuza bir danışın.Cnm devami gelmedi ya. Cok sasirdim. Bi arladas cok yogun oldugunu soylemisti. Napsam acaba. Gelir mi yoksa hemsireyi arasam mi. Endiselenmeye basladim. Akil verebilecek var mi kizlar? (Transferim olumsuz sonuclandi. Test gunumden sonra regl bir damla geldi baska gelmedi)
Amin, hepimiz inşallahTeşekkur ederim canim inşallah Allah sanada bu pozitif kan testini görmeyi nasip etsin Amin
İlikli kemik suyunu çorbalarına bir iki kaşık koy canım damat zevkine göre Ev yoğurdunu eksik etme , ceviz de gerisi bildiğin gibi inşallah sıkıca tutunurBugün transfer oldum arkadaşlar. Önerebileceğiniz bişey var mı bana? Umarım tutar
Anladim cnm, ben de cok cahilim ya. Ara kanama diye dusunmedim de bu ayi pas mi geciyorum, regl olmayacakmiyim dedim. SagolDemek ki sadece ara kanama ya da lekelenme gibi bir şeydi, asıl regl daha gelecek. İsterseniz hemşirenize/doktorunuza bir danışın.
Kimyasal sonrası kanamam normal adetimden hem daha fazla, hem de aşırı sancılı geçti. İkinci gün kendime gelemedim, çok garipti. Siz kolaylıkla atlatırsın umarım