• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bişi soracağım ben dondurulmuş embriyo hakkında doktora bilerek hiç bişi sormadım oda söylemedi net birşey bu zamana kadar ama bugün dedi ki 3. Gün embriyolar bir tanesi çok iyi kalite dedi diğeri için orta kalite ve 8 hücreli dedi ne demek oluyor

İşte sürünerek yan sedyeye geçtim. Sıkıyosun itiyosun kakıyosun. Zaten mesane dolu. İnsanın aklı kalıyor. Ama o kadar ilaçlar iğneler kalınlaşan duvarlar. Bunlarla sıkıntı yaşanmaz bence. Yarım saat yattım 2 dk varken dedim tamam ben gidiyorum tuvalete. Sürgüye güvenmem zaten miktar çok. Eee bidee beli kaldırmaya çalışıcan faln hep uzun iş. Yatım saate yaptım valla. Sonra geldim 10 dk. Yattım. O rahatlıkla ne güzel oldu. Kimse de gelmedi siz ne yaptınız diye😇😇 eşim dedi 6 da dükkanı üstümeze kitleyip gitmesinler🙃🙃 kalktık giyindik sonra 😍😍 öle işte değişik bir gündüü🌸🌸
Hakkaten öyle bizim de hemsiremiz tarif etti sonra gitti ne zaman isterseniz çıkın dedi bizde de öyle oldu. Sürgü filan hiç bişi vermedi ler valla kuzum gerek yok dediler sedye ye geçtim çok da kendimi kaldırmadan yukarı çıkar dilar yatağa geç dediler sonra hemsire den bez istedim gerek yok dedi istediğin kadar tut ama sakın zorlama dedi bende dayanamadım ztn aşırı ağrı girdi artık nefesim kesildi napayım herkes farklı birşeyler yapıyor Allah daha güzelini bilir biz elimizden geleni yaptık rabbim bize en güzelini nasip etsin 🤲🏻🎉

Aminnn yavaş hareketler yapıyorum kasik bel ağrılarım var
Anladım kuzum ben hiç duramam dinlenmeye yatmaya çalışıyorum bazen unutuyorum eşim kızdı eğilme etme diye arada bir kalkıp turluyorum sonra tekrar yatıyorum inşallah doğrusunu yapıyorum dur. İnşallah rabbim gönlündekini nasip etsin canım 🤲🏻

Hakkaten öyle bizim de hemsiremiz tarif etti sonra gitti ne zaman isterseniz çıkın dedi bizde de öyle oldu. Sürgü filan hiç bişi vermedi ler valla kuzum gerek yok dediler sedye ye geçtim çok da kendimi kaldırmadan yukarı çıkar dilar yatağa geç dediler sonra hemsire den bez istedim gerek yok dedi istediğin kadar tut ama sakın zorlama dedi bende dayanamadım ztn aşırı ağrı girdi artık nefesim kesildi napayım herkes farklı birşeyler yapıyor Allah daha güzelini bilir biz elimizden geleni yaptık rabbim bize en güzelini nasip etsin 🤲🏻🎉
1. Günümüz geçti bile😍 yarın 2🌸 bana 1 Eylül test tarihi 💜 sana ne zaman

Kizlar hic bisey olmaz bebisleriniz sizinle 😍😍
Ay canım benim inşallah 🤲🏻🎉ya birde bana mantıksız gelen birşey oldu onu da paylaşmak istiyorum sizinle bilgim yok araştırıp kafamı da karıştırmak istemedim tedavinin başından beri teslimiyet gösterdim doktoruma. iki embriyo birden donup çözdüler ya biri kalite olarak iyiymiş öbürü de tekrar dondururuz ama dayanamaz ddiler ilk dondururken kalitesi çok güzel olan embriyo cozunce bozuluyor mu ben anlamadım o kısmını o anın heyecanı ile De sorgulamadim şimdi aklıma geldi 🤷🤕

aynen valla şaka gibi bu gün hiç gelmixek sandım o kdr operasyonlar histeroskopi si opusu of of🤣kuzum bana bu cumartesi 27 sinde kan testi dediler 🎉
Tamam benimki geç 13. Gün yapıyor. tam 12 gün olsun test bir gün sonraya gibi bir mantık geliştirdiler dedim ama. 27 si de biraz erken yahu. Adı ne ki senin merkezin valla merak ettim. Öle diyolarsa yapıltır testi boşver☺️☺️

Kızlar bişi soracağım ben dondurulmuş embriyo hakkında doktora bilerek hiç bişi sormadım oda söylemedi net birşey bu zamana kadar ama bugün dedi ki 3. Gün embriyolar bir tanesi çok iyi kalite dedi diğeri için orta kalite ve 8 hücreli dedi ne demek oluyor
8 hücreli için mi orta kalite dedi.
Benim bildiğim 3. Gün embriyosunda en az 6 en fazla 10 hücreli olmasını bekliyorlar. Hatta en iyisinin de 8 hücreli olduğunu duydum. Onu demek istemiş olabilir.

Ay canım benim inşallah 🤲🏻🎉ya birde bana mantıksız gelen birşey oldu onu da paylaşmak istiyorum sizinle bilgim yok araştırıp kafamı da karıştırmak istemedim tedavinin başından beri teslimiyet gösterdim doktoruma. iki embriyo birden donup çözdüler ya biri kalite olarak iyiymiş öbürü de tekrar dondururuz ama dayanamaz ddiler ilk dondururken kalitesi çok güzel olan embriyo cozunce bozuluyor mu ben anlamadım o kısmını o anın heyecanı ile De sorgulamadim şimdi aklıma geldi 🤷🤕
Ben de de söyle oldu. Embriyolog geldi. 5. Gün dedi iyi kalite dedi. Umut vaad ediyor. Diğerleri de iyi kardeş olurlar inşallah dedi. 4bb dedi. Ama ben kalite olayına çok takmıyorum açıkcası. Ameliyathanede sabahkinden çok daha iyi durumu dedi başka erkek giyimi farklı. Çok sevindim dedim. Doktor geldi. Umut var mı hocam diyorum. İnşallah diyor. Aklı çıkıyor fazladan umut vericem diyee🤪🤪 içerden embriyolog a kalite embriyolar göndericem dedi. İşlem anında. Doktor da bak sana diyor faln dedi. Çok iyi kalitede transfer etcekmişiz dedi. Bir çok soruyu ben sormadan bana hep anlattılar. Ki inan hayal mayal hatırlıyorum. Sen yazınca belirdi aklımda. Yani önce iyi sonra kötü. Önce kötü sonra iyi olabiliyor demek ki.

Back