- Konu Sahibi melekomelek
- #4.721
Kizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım rabbim hayırlısını versin inşallah şuan nasılsın
İşte sürünerek yan sedyeye geçtim. Sıkıyosun itiyosun kakıyosun. Zaten mesane dolu. İnsanın aklı kalıyor. Ama o kadar ilaçlar iğneler kalınlaşan duvarlar. Bunlarla sıkıntı yaşanmaz bence. Yarım saat yattım 2 dk varken dedim tamam ben gidiyorum tuvalete. Sürgüye güvenmem zaten miktar çok. Eee bidee beli kaldırmaya çalışıcan faln hep uzun iş. Yatım saate yaptım valla. Sonra geldim 10 dk. Yattım. O rahatlıkla ne güzel oldu. Kimse de gelmedi siz ne yaptınız diye eşim dedi 6 da dükkanı üstümeze kitleyip gitmesinler kalktık giyindik sonra öle işte değişik bir gündüü
Kizlar hic bisey olmaz bebisleriniz sizinleBende tutamadım kalktım
Ay masallah degerin cok iyi katlanarak artsin inşallah.. darisi da başımızaKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Hayirli olsun cancazim Allahim kucagimiza almayi nasip etsin inşallahKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkur ederim canim inşallah sizlere nasip olsunAy masallah degerin cok iyi katlanarak artsin inşallah.. darisi da başımıza
Darısı başımıza ya MaşallahKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Hayırlı olsun olumlu sonucun canım ben de heyecanlıyım 8. Gün 77 küsür çıkmıştı 10. Gün kaç çıkar acaba inş yükselir değerlerimizKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkur ederim canim inşallah kuzumHayirli olsun cancazim Allahim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
İnşallah canim Allah sizede nasip etsinDarısı başımıza ya Maşallah
Çok sevindim iki mi transfer edilmişti canım ?Kizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Ah keşke.. 14.86 - 15 falan olup daha sonra yükselen var mı acabaYetişir inşallah miniğin
Ay maşallah katlanarak artsın inşallahKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
12. Günü Daha az olup artanlar var ❤Ah keşke.. 14.86 - 15 falan olup daha sonra yükselen var mı acaba
Senide təbrik edərim canim inşallah kat kat artar benide Pazartesi çağırdilar yeniden kan vermeye artışı gormek icinHayırlı olsun olumlu sonucun canım ben de heyecanlıyım 8. Gün 77 küsür çıkmıştı 10. Gün kaç çıkar acaba inş yükselir değerlerimiz
Teşekkur ederim canim 3 embiron transfer edilmişdi aslindaÇok sevindim iki mi transfer edilmişti canım ?
Teşekkurler canim sana nasip olsun inşallahAy maşallah katlanarak artsın inşallah
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsinKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkurler canim Allah sanada nasip etsin insallahHadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin
Aminn tüm isteyenlere arkadaşlarımızadaTeşekkurler canim Allah sanada nasip etsin insallah
Hayırlı olsun cnm gözünaydın sağ salim kucağınada alırsın inşallahKizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün