• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Anladım canım rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻 şuan nasılsın
İşte sürünerek yan sedyeye geçtim. Sıkıyosun itiyosun kakıyosun. Zaten mesane dolu. İnsanın aklı kalıyor. Ama o kadar ilaçlar iğneler kalınlaşan duvarlar. Bunlarla sıkıntı yaşanmaz bence. Yarım saat yattım 2 dk varken dedim tamam ben gidiyorum tuvalete. Sürgüye güvenmem zaten miktar çok. Eee bidee beli kaldırmaya çalışıcan faln hep uzun iş. Yatım saate yaptım valla. Sonra geldim 10 dk. Yattım. O rahatlıkla ne güzel oldu. Kimse de gelmedi siz ne yaptınız diye😇😇 eşim dedi 6 da dükkanı üstümeze kitleyip gitmesinler🙃🙃 kalktık giyindik sonra 😍😍 öle işte değişik bir gündüü🌸🌸
Bende tutamadım kalktım 🫣
Kizlar hic bisey olmaz bebisleriniz sizinle 😍😍

Kizlar benim kan testim 236.74 🙈🙈🙈 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Hayırlı olsun olumlu sonucun canım🤩 ben de heyecanlıyım 8. Gün 77 küsür çıkmıştı 10. Gün kaç çıkar acaba inş yükselir değerlerimiz🙏💕

Back