• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Seyirmeler ne zaman yaşandı ben kaçırdım. Benim de transferde bırakılırken rahimde bir ağrı oldu bir tarafımda sadece minicik. Sonra yukarı çıktım eşime anlatıyorum o geldi bu gitti doktor elimi tuttı falan. Bir seyirme 4-5 kere belki bir defada tabi. Kaldım ☺️☺️ Eşime diyorum kii aaaa hareket etti galiba tekme mi atmıyo dersin🤪🤪 aslaa bi anlam yüklemiyorum ama komik ve güzeldi. Bugün ilk gün öle yerleşmeler pembelikler bi şeyler göremedik dahaa😇 ne çıkcak bilmem🙈🥰
Kahvemsi sarı akıntı oluyor bazı günler o günlerde de mutlaka ya kasıkta ya karında gerilmeler sancılar oluyor yerleşme kanaması falan bende görmedim herkeste olmuyormuş.
Gebelik yaşayanlara sordum o segirmeleri gazdır dediler yahu diorum bağırsaktan gelmedi genital bölge üstünden hemen diorum inandiramadim 😁😁😁

Aynen coraspin kullanıyordum transferden sonra hem coraspin hemde iğne kullanıyorum.
Canım işte ben transfer den sonrada coraspin kullancakmış kan pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanmam gerekiyor diye biliyorum ama yok diyor hamile kalırsan iğne kullancaksın transferden sonra değil😕 valla kafayı yicem ben ya içime hiç sinmiyor

Kahvemsi sarı akıntı oluyor bazı günler o günlerde de mutlaka ya kasıkta ya karında gerilmeler sancılar oluyor yerleşme kanaması falan bende görmedim herkeste olmuyormuş.
Gebelik yaşayanlara sordum o segirmeleri gazdır dediler yahu diorum bağırsaktan gelmedi genital bölge üstünden hemen diorum inandiramadim 😁😁😁
Bence de pek anlamlı bir şey değildir dee yine de hissiyatı yüksek💜

cok çok hafif çıktı kizlar nasil?

Eklentiler

• 16610028510841689604985665129223.jpg
    16610028510841689604985665129223.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 85
Kizlarpersembe gonopeptyl vuruldum bir kerelik onunda etkisi olur muki çizgi cikmasina

Back