• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bugün transfer oldum arkadaşlar. Önerebileceğiniz bişey var mı bana? Umarım tutar
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🧿
Bol su, hazır gidalardan uzak dur canım.
Ben ilikli kemik kaynatıp buzluğa attım transferden 1 gün önce.
Günlük 1 kase ısıtıp içiyorum.
Çok yatmıyorum zaten.
Arada yürüyüş yapıyorum.

Kızlaaar selammm🐥 bugün kontrolüm vardı transfer günüm belli oldu allahın izniyle cuma günü transfer olcam. Ama benim günlerdir kafama takılan birşey var bilgisi olan kan pıhtılaşması olanlar lütfen yazsın. Bende kan pıhtılaşması var. Ben şuan kan sulandırıcı olarak sadece coraspin kullanıyorum transferden sonrada coraspin kullanacakmış eğer hamile kalırsam o zaman iğneye geçicekmişim. Çok kafam takılıyor ben transferden sonra kan sulandırıcıyı iğne olarak devam edicem sanıyordum..
Aynen coraspin kullanıyordum transferden sonra hem coraspin hemde iğne kullanıyorum.

Canim transferin 2 ci günunden vucudum sicakligi 37.5 e kadar oldu taki buguna kadar ishal oldum arada belim agriyodu hafif kasik agrim yalnız ayagimda idi oda hafif karnimda sislik var belirtler bunlar canim sende belirtiler varmi?
Bazen arada kasık ağrım oluyor.
Göğüslerde falan bişey yok.
Bakalım artık hayırlısı.

Kızlaaar size bir sorum var. Evde prediktör erken gebelik testi (pahalı olanlardan) yapanlar sabah ilk idrarla mı yaptınız yoksa gün içinde mi?

Kizlar bugün 5. Gunu adet olacakmışım gibi ağrı başladı.kramp değil adet ağrısı gibi normal midir
O ağrı beni gece uykumdan uyandırdı baya korktum adet ağrısı değilmiş alt göbeğinde değil mi ağrı beni kivrandirdi
Korkma pozitif kal rabbim dileğini versin inşallah 💙

Kızlaaar size bir sorum var. Evde prediktör erken gebelik testi (pahalı olanlardan) yapanlar sabah ilk idrarla mı yaptınız yoksa gün içinde mi?
Önemli olan idrarın yoğun yani koyu olması. Genelde sabah idari yoğun olur, ama gün içerisinde de uzun süre bir şey içmeyince idrar koyulaşır. Koyuluğa göre karar verin, boşa pahalı testi harcamayın.

Ben de normalde progestan dex göbekten yapıyorum. Dün akşam yaptıktan 1-2 saat sonra farkettim ki yaptığım yerde sertleşmiş kalmış derinin altında dağılmamış sanki. Ben de korktum doz eksik kalacak diye gece kalkıp yarım doz daha vurdum🤷🏻‍♀️ inşallah bir yan etkisi olmaz bugün hastaneye gidip soracağım 😬
Progesterondan bir şey olacağını sanmıyorum pek, ama yine de sormak lazım tabii. Bana da aynısı olmuştu bir seferinde, dağılmamıştı iyice ama bir daha tekrarlamadı. Prolutex kullanıyorum, eskisi gibi yakmıyor da artık.

Dorttu galiba ara ara devam etti başlangıcı iki kere segirmeyle oldu pıt pıt pıt etti
Seyirmeler ne zaman yaşandı ben kaçırdım. Benim de transferde bırakılırken rahimde bir ağrı oldu bir tarafımda sadece minicik. Sonra yukarı çıktım eşime anlatıyorum o geldi bu gitti doktor elimi tuttı falan. Bir seyirme 4-5 kere belki bir defada tabi. Kaldım ☺️☺️ Eşime diyorum kii aaaa hareket etti galiba tekme mi atmıyo dersin🤪🤪 aslaa bi anlam yüklemiyorum ama komik ve güzeldi. Bugün ilk gün öle yerleşmeler pembelikler bi şeyler göremedik dahaa😇 ne çıkcak bilmem🙈🥰

Back