2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sökülür tarz da mı başladı canım leke şeklinde mi ?

Öncekinde 7.gün yaptım negatif gördüm bir umut diye 12.güne kadar kendimi nasıl avutacağımı şaşırdım çift görünce belki hergün takip etmesi güzel de negatif olunca kötü oluyor ya
Evet haklısın.. ben de negatif görünce uykularım kaçıyordu her sabah tekrardan uyanıp test yapıyordum ilk idrarla bi ümit ama hamile kaldığımda da 6. Günü sabah negatif akşam pozitife dönmüştü, aşırı heyecanlanmıştım sürekli yapıyordum keyfi bambaşka oluyor test yapmanın

Bende pazar günü transfer oldum şuan 5 günüm öyle düşünme benim şuan belim ve kasiklarim ağrıyor belkide tutunma ağrısıdır Allah'ın izniyle

Evet bir zararı yok nasılsa, faydasını görürüz inşallah. Gebelik aşısı neden yapılıyor onu bilmiyorum

Benim ikinci denemem oldu salı günü, ilkini öğrendikten 10 gün sonra kaybettik. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Tabiki öyle olur

Yaaaa maşallah tamamdır çok teşekkür ederim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım

bana embriyo yu besleyici bir şey dediler o rahime uygulananı

Benim bir doğumum var kizimdn sonra kalan bir durum oldu sanırım yapışıklık .glue hiç duymadım hiç .ama hiç korkma ağrılı bir işlem değil inşallah şifa olacak güzel sonuçlar alırsıniz inşallah hamiş kalırsın güzel haberlerini duyarız

Merhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Çinko içeren gıdalar tuket cnm tutunmayı kolaylaştıriyormus çiğ kabak çekirdeğinde baya var
Akdeniz tipi beslenmeye çalış illa yap demiyorum ucundan kıyısından yakala
Üç litre su içmem söylendi rahim kuru kalkmicak dendi şu icilmezse rahim kuru kalırmış
İlaçlarına takviye vitaminlerini dikkat et
slowly yasa piremses ol
Lüzumsuz insanlarla görüşme moralin hep pozitif polyanna olsun
covidden uzak dur
Ilık suyla duş al sıcaktan uzak dur
Şimdiden hayırlı olsun inşallah emekleriniz zayi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…