- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.021
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim ikinci denemem oldu salı günü, ilkini öğrendikten 10 gün sonra kaybettik. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Çinko içeren gıdalar tuket cnm tutunmayı kolaylaştıriyormus çiğ kabak çekirdeğinde baya varMerhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Bana da rahim duvarı ile embriyo arasında fiziksel bağ sağlaması için yardımcı dedilerbana embriyo yu besleyici bir şey dediler o rahime uygulananı
Insallah hepimiz hayırlı ve güzel sonuçlar alırızHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canim dün oldum anestezili transfer.İstanbuldayim doktorum Serdar Koç , Bahçelievlerde. Benim de elimde değil. Peki sedasyon alirsak yine de idrara sıkışık olmamiz gerekir mi ? Anestezili transfer nasil oluyor bilgisi olan var mi ?
Yok ben transfer olmadım toplamadan sonra 5.gün emriyosu için durumunu belirtmek için arayacaklardı ben onu merak ettim . Szin için çook sevindim umarım tutunma ağrısıdır uöarım hepimiz yaşarız o günleriBende pazar günü transfer oldum şuan 5 günüm öyle düşünme benim şuan belim ve kasiklarim ağrıyor belkide tutunma ağrısıdır Allah'ın izniyle
Hemşireler leke de gelse o gün birinci gün diyorlar canım ama benim içim rahat etmiyor öyleÖnce bi lekelenme oldu bir saat sonra normal adet başladı canımm
Onun illa ki faydası vardır diye düşünüyorumBana da rahim duvarı ile embriyo arasında fiziksel bağ sağlaması için yardımcı dedileriyi gelsin de şifa olsun
Öyle oluyorGünaydın kızlarumarım herkes iyidir 2 gündür giremedim acayip bir şekilde regli oldum transferden sonra bu kadar yoğun oluyormu normalde hayatımda böyle regli olmamıştım ilaçlardan heralde rahim çok kalınlaştığı için bu kadar kanamam var galiba
Canim dün oldum anestezili transfer.
Hayır onlar yapay olarak sonda ile idrar torbanı dolduruyor sonra işlemi yapıyorlar.
Çok geçmis olsun canim insallah bebisin seninledirPeki sen mi anestezili istedin yoksa doktorun mu önerdi ? Süreç nasıl gelişti
Teşekkürler cnmÇok geçmis olsun canim insallah bebisin seninledirPeki sen mi anestezili istedin yoksa doktorun mu önerdi ? Süreç nasıl gelişti
Benim de 2016 doğumlu bir oğlum var. 2. çocuk için sonrasında dondurulmuş embriyo denemiştik o kürtajla sonuçlandı. sonra 2 kere de negatif görünce ben istedim doktordan rahme bakılsın diye, belki bende de yapışıklık gibi bişeyler olmuş olabilirBenim bir doğumum var kizimdn sonra kalan bir durum oldu sanırım yapışıklık .glue hiç duymadım hiç .ama hiç korkma ağrılı bir işlem değil inşallah şifa olacak güzel sonuçlar alırsıniz inşallah hamiş kalırsın güzel haberlerini duyarız
Bana da embriyoyu rahim sıvısına benzer olan sıvıya koyuyoruz tutunmasını kolaylaştırıyor ona glue deniyor dediler herkese farklı söylenmiş :)Bana da rahim duvarı ile embriyo arasında fiziksel bağ sağlaması için yardımcı dedileriyi gelsin de şifa olsun
İyi yapmışsın kürtajdan kalma bir sıkıntı olmuştur belki parça yapisuklik gebe kaalmayi engelliyormus hamile kalınca da tutunmayı engelliyormus.ilk tüp bebek yaptigimda degerim 7 çıktı ertesi gün yaptım 8 kusur çıktı dr bebek tutunmuş sonra vücut geri atmış dedi inşallah histeroskopi sanada şifa olurBenim de 2016 doğumlu bir oğlum var. 2. çocuk için sonrasında dondurulmuş embriyo denemiştik o kürtajla sonuçlandı. sonra 2 kere de negatif görünce ben istedim doktordan rahme bakılsın diye, belki bende de yapışıklık gibi bişeyler olmuş olabilir
Hayırlı olsun inşallahBenim ikinci denemem oldu salı günü, ilkini öğrendikten 10 gün sonra kaybettik. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Aynen canım rahim çok kalınlaştığı içindir.Günaydın kızlarumarım herkes iyidir 2 gündür giremedim acayip bir şekilde regli oldum transferden sonra bu kadar yoğun oluyormu normalde hayatımda böyle regli olmamıştım ilaçlardan heralde rahim çok kalınlaştığı için bu kadar kanamam var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?