2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Çinko içeren gıdalar tuket cnm tutunmayı kolaylaştıriyormus çiğ kabak çekirdeğinde baya var
Akdeniz tipi beslenmeye çalış illa yap demiyorum ucundan kıyısından yakala
Üç litre su içmem söylendi rahim kuru kalkmicak dendi şu icilmezse rahim kuru kalırmış
İlaçlarına takviye vitaminlerini dikkat et
slowly yasa piremses ol
Lüzumsuz insanlarla görüşme moralin hep pozitif polyanna olsun
covidden uzak dur
Ilık suyla duş al sıcaktan uzak dur
Şimdiden hayırlı olsun inşallah emekleriniz zayi olmasın

İstanbuldayim doktorum Serdar Koç , Bahçelievlerde. Benim de elimde değil. Peki sedasyon alirsak yine de idrara sıkışık olmamiz gerekir mi ? Anestezili transfer nasil oluyor bilgisi olan var mi ?
Canim dün oldum anestezili transfer.
Hayır onlar yapay olarak sonda ile idrar torbanı dolduruyor sonra işlemi yapıyorlar.

Bende pazar günü transfer oldum şuan 5 günüm öyle düşünme benim şuan belim ve kasiklarim ağrıyor belkide tutunma ağrısıdır Allah'ın izniyle
Yok ben transfer olmadım toplamadan sonra 5.gün emriyosu için durumunu belirtmek için arayacaklardı ben onu merak ettim . Szin için çook sevindim umarım tutunma ağrısıdır uöarım hepimiz yaşarız o günleri

Öyle oluyor
Sen nasılsın ?

Çok geçmis olsun canim insallah bebisin seninledir Peki sen mi anestezili istedin yoksa doktorun mu önerdi ? Süreç nasıl gelişti

Çok geçmis olsun canim insallah bebisin seninledir Peki sen mi anestezili istedin yoksa doktorun mu önerdi ? Süreç nasıl gelişti
Teşekkürler cnm
Öncelikle ben biraz panik bir insanım cok kasıyorum kendimi diye doktor narkoz önerdi benimde bu fikir hoşuma gitti uyu uyan bitmiş
O masaya yatıp çatala çıkınca zaten direk ağlamaya ve panik olmaya başlayınca narkoz ile cok iyi bir karar verdiğimizi anladım

Benim de 2016 doğumlu bir oğlum var. 2. çocuk için sonrasında dondurulmuş embriyo denemiştik o kürtajla sonuçlandı. sonra 2 kere de negatif görünce ben istedim doktordan rahme bakılsın diye, belki bende de yapışıklık gibi bişeyler olmuş olabilir

İyi yapmışsın kürtajdan kalma bir sıkıntı olmuştur belki parça yapisuklik gebe kaalmayi engelliyormus hamile kalınca da tutunmayı engelliyormus.ilk tüp bebek yaptigimda degerim 7 çıktı ertesi gün yaptım 8 kusur çıktı dr bebek tutunmuş sonra vücut geri atmış dedi inşallah histeroskopi sanada şifa olur

Aynen canım rahim çok kalınlaştığı içindir.
Geçmiş olsun dinlenmeye çalış

Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. partalina_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…