• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. partalina_ partalina_
Çok geçmiş olsun.
Üzüldüm 😔😔
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kişiye göre de değişiyor adet başlangıcı.

Günaydın kızlar 🌞 umarım herkes iyidir 2 gündür giremedim acayip bir şekilde regli oldum transferden sonra bu kadar yoğun oluyormu normalde hayatımda böyle regli olmamıştım ilaçlardan heralde rahim çok kalınlaştığı için bu kadar kanamam var galiba 🤔
Cnm mrb. Ilaclari kestikten kac gun sonra oldun acaba. Benim de negatif. Ona gore program yapmam gerekiyor.

Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. partalina_ partalina_
Çok geçmiş olsun allah daha iyisini versin kucağına en kısa zamanda

Canım benim üzüldüm inan ki 🥺🥺 bu emekler fedakarlıklar ancak anne olmak için yapılabilir bence..
benim tam 7 gün sonra gelmişti.. doktor genel değerlendirme için çağırıyor zaten, konusmak ve sonraki adımı belirlemek için. Bence tatilini erteleme, gerekiyorsa online görüşme de yapabilirsin.. nasılsa hemen bir sonraki ay bir tedavi yapılmayacak değil mi?

Benim yarın transferim inşallahh bebeğimi alıp geleceğim. Bazen okuyorum beni de kaydet diyorlar listeye galiba. Neden olduğunu anlayamadım yeniyim. Beni de kaydedin kime yazayım bilemedim hiç🍀 dua edin bana bende sizlere ediyorum. Her okuduğum yazıda inanın. Bizim en birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var💜

Yerleşiyordur belki de. Hiç kötü düşünmeyin. Yer arıyor ner yapsın. Sıkışıktır şimdi oralar. Şöyle bi gerinip yerleşmesi lazım🥰🥰 hiç üzmeyin kendinizi. 🍀🤲🏻
Ama hemen ertesi günü olur mu ki kanama :( inşallah öyledir yaaa

Yok ben transfer olmadım toplamadan sonra 5.gün emriyosu için durumunu belirtmek için arayacaklardı ben onu merak ettim . Szin için çook sevindim umarım tutunma ağrısıdır uöarım hepimiz yaşarız o günleri 🙏🙏🙏
Beni 7 günümde aradılar canım buda benim 2. Transferim bugün 5 gün ama belim çok ağrıyor bir yanım çok huzursuz diğer yarım heycanli inşallah rabbim bizim kucağımizi boş bırakmaz 🤲🏼💕

Çinko içeren gıdalar tuket cnm tutunmayı kolaylaştıriyormus çiğ kabak çekirdeğinde baya var
Akdeniz tipi beslenmeye çalış illa yap demiyorum ucundan kıyısından yakala 😁😁
Üç litre su içmem söylendi rahim kuru kalkmicak dendi şu icilmezse rahim kuru kalırmış
İlaçlarına takviye vitaminlerini dikkat et
slowly yasa 😁 piremses ol
Lüzumsuz insanlarla görüşme moralin hep pozitif polyanna olsun 🤗
covidden uzak dur
Ilık suyla duş al sıcaktan uzak dur
Şimdiden hayırlı olsun inşallah emekleriniz zayi olmasın 💐
Amin çok teşekkür ederim 🥰

Back