• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Prograf değil de, Deltacortril kullandım ilk transferimde, o da bağışıklık baskılayıcı. Bazı kadınlarda vücut, embriyonun DNA’sının yarısı eşe ait olduğu için yabancı olarak algılar ve antikor geliştirir. Bu da embriyonun gelişimini engeller. Bunun önüne geçmek için, yani vücudunuzun embriyonuza karşı saldırıya geçmemesi için bağışıklık baskılayıcı ilaç veriliyor. Ben de herhangi bir yan etkisi olmadı. Ama ilaçlar herkesin vücudunda çok farklı tepkilere yol açıyor.
Anladım canım ilk transferimde kullandım mı hatırlayamadım çünkü sağlıklı gelişmişti doğumda oldu ondan aklıma takıldı

Ben kullandım canım.
Bağışıklık için.
Bende yan etkisi olmamıştı.
İlkinde kullandığım ilaçları hatırlayamadım ya da bu dondurulmuş diye mi böyle ilaç verdi acaba?hemşire arıcak sorucam bakalım hani düşük vs olmadı benim ondan aklıma takıldı yan etkiside çok olunca korktum

Kızlar selam bugün kontrole gittim herşey iyi güzel fakat bişey sorucam doktor bana cuma-cumartesi veya önümüzdeki pazartesi transfer olucak dedi bugün ki kan tahlili sonucuma göre arayıp söyliceklermiş.ilaçlar yazdı bu ilaçların içinde PROGRAF diyr bir ilaç var bağışıklık baskılayıcıymış.bunu kullanan var mı içinizde?ben zaten üfürükten nem kapan biriyim yan etkileri çok fazla merkezi arayıp sordum geri bilgi için hemşire arıcakmış beni sizde kullanan olduysa yan etki olarak neler yaptı?
Hadi hayırlısı olsun canım ilk mutlu haberi sen vereceksin desene 🤗🥰

Çok geçmiş olsun! Umarım hepimize sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun.

Hayal kırıklığı her türlü oluyor elbette, ama dediğiniz gibi hemen ikinci transfer hazırlıkları başlayınca üzülmeye vakit dahi kalmıyor. Yeniden aynı heyecanlarla baş başayiz ☺️ Umarım bu defa kalıcı bir gebelik olur. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah🌺🌺

Kızlar selam bugün kontrole gittim herşey iyi güzel fakat bişey sorucam doktor bana cuma-cumartesi veya önümüzdeki pazartesi transfer olucak dedi bugün ki kan tahlili sonucuma göre arayıp söyliceklermiş.ilaçlar yazdı bu ilaçların içinde PROGRAF diyr bir ilaç var bağışıklık baskılayıcıymış.bunu kullanan var mı içinizde?ben zaten üfürükten nem kapan biriyim yan etkileri çok fazla merkezi arayıp sordum geri bilgi için hemşire arıcakmış beni sizde kullanan olduysa yan etki olarak neler yaptı?
Yan etkileri fazla benim doktorum hiç tercih etmiyor ama çoğu da dozu az şekilde veriyor ne kadar etkili bilemem kesin kanıtlanmış birşey değil gibi

Peki kızlar transferde doktor kaç kez görüyo sizi benim doktorum farklı binilde opuda 3 kez görüyordu yumurtalar bakıp opu yapiyordu
Yumurta toplama dami? kaç kez görüyor.
Benim 2 opu da da birinci adetken baktı sonra 2 kez daha bakıp opu tarihi verdi benm opum erken oluyordu biraz belki ondandır.

Peki kızlar transferde doktor kaç kez görüyo sizi benim doktorum farklı binilde opuda 3 kez görüyordu yumurtalar bakıp opu yapiyordu
Bende onu merak ediyorum.
Valla doktordan doktora değişiyor galiba. Benim gittiğim dr lar ilk başladıktan 5 gün sonra çağırıp sonra sık sık çağırıyorlardı diye hatırlıyorum. Kafam bi milyon valla her şeyi unutuyorum 🤣🤣

Ben özellikle istiyecegim ben bir çeşit romatizma hastasıyım ben vücudum hep savunma halinde bunu engellemek için baskılayıcı bir ilaç kullanmak gerek diye düşündüm doktorlar da paylastim uygundur dedi

Yan etkileri fazla benim doktorum hiç tercih etmiyor ama çoğu da dozu az şekilde veriyor ne kadar etkili bilemem kesin kanıtlanmış birşey değil gibi
Bende ilk tedavimde kullandığımı hatırlamıyorum prospektüsü okuyunca yan etkileri çok fazla zaten hem midemde helikobakteri var hemde uçuk virüsü var bende bağışıklık düşünce bunlar tekrarlarmı ondan korkuyorum hiç kullanmak istemiyorum 😒

Back