2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar testi pozitif olan arkadaşlar doktora gittiniz mi ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Canim doktor cagiriyor benim 12. Gunde test verdim 623 cikti 10 gun sonra bekliyorum dedi ama sadece kese mi gorur yoksa kalp atisida duyar miyiz bilemiyorum bende cok tecrubesizim

Tebrikleeerrr

Canim doktor cagiriyor benim 12. Gunde test verdim 623 cikti 10 gun sonra bekliyorum dedi ama sadece kese mi gorur yoksa kalp atisida duyar miyiz bilemiyorum bende cok tecrubesizim
Benimde bugün 12. Günüm ama test yapmadim arayıp istediler yarın sabah sağlık ocağında yaptıracam.ne kadar geç gitsek okadar sitres az olur sanırım

Yarın benden de yumurta toplayacaklar. Bi sıkıntı çıkmazsa cuma veya pazartesi transfer yaparız dedi doktor. Çok heyecanlıyım. Umarım iyi sonuçlar alırız

Kanama

İnşallah dedigin gibidir içim içimi yiyor hadi tedavi edilemez birşey varsa diye ama şu zamana kadar hicbirsey farkedilmemesi de tuhaf geliyor
Cnm kastigin icin ilerlememistir cnm. Birsey yoktur, korkma. Benim transferim de yapilamadi. Doktorum histereskopi dedi, onceki sezryandan dolayi yapisiklik olabilir dedi, rahimin acisi cok ters ilerleyemiyorum dedi baska mudahaleler yapti. Ama olmadi. Histereskopiye girecek cesaretim vaktim yoktu, hsg temizdi, muayeneler temizdi, zaten ters rahim var bende ve muayenede bile kasiyorum. O yuzden ben kabul etmedim. Ertesi gun anestezili yapildi. Sorun cikmamis. Kastigim icin sorun olmus, acisi daha duzgunmus anestezili oldugumda. Cok kolay gecmis dediklerine gore. Histereskopiyle daha kesin olur, tabi. Yanlis yonlendirmek istemem. Uzulme diye yaziyorum. Yapisiklik varsa da acarlar. En kolay diye anlatilan son finish cizgisinde problem cikmasi insani sarsiyor, haklisin.

Evet şaşkınım üzgünüm çöktüm resmen keske anestezili de deneseydi ama histereskopi yapalım dedi hsg yi baska merkezde cektirdigim için emin olamadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…