• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaa, Bu yaptığınız gerçekten çok kıymetli ❤️ Allah razı olsun sizden ve amin diyen herkesten , hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin allah , bu son denememiz olur umarım . Sevgiler 🌸
secretlife secretlife pamukmelek pamukmelek ikinizede hayırlı uğurlu gelsin güzel sonuçlar alın inşallah 🧿💕

Kizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin💙
Rabbim ümitle bekleyen herkese bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah 💐
Hayırlı olsun allah kat kat arttırsın 💕

Maşallah rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin... benim de ilk denemem 5. gün en iyi kalite 2 embriyo kondu ama 7. gün test verdim negatifi gördüm. Şu an iyi bi doktor aralışındayım bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler...
Allah razı olsun rabbim size de bu güzel duyguyu tattırsın benım de iyi kalıte 5.gün dondurulmus embrıyoydu bir de bunun dısında sizin uygun anınızı doktorun hesaplaması cok onemlı rahim kalınlıgı ölcumu falan yapılıyor o sırada üç çizgi görüntüsü önemliymıs bastan savma yapıyor bazı doktorlar duyduguma gore ama cok fazla ince ayrıntı var bu durumda yani öncekı yorumda dedıgım gıbı öncelikle hastayı hasta olarak görup degerlendıren doktor şart cunku bazıları bızım umutlarımzla oynayabılecek kapasıtede gelır kapısı gıbı gorunuyoruz cok acı bır durum zaten tüp bebek yaptıran ınsanlar maddi ve manevı bitik duruma gelıyorlar.. Uzun lafın kısası eğer ki istanbul a gıtme sansınız varsa bır de ebru hanımı deneyın gerçekten tavsıyemdır kendısı ılk defa bır doktordan boyle memnun kaldım

Merhabalar arkadaşlar, 5 gün önce 12 Ağustos’ta opu oldum, bugün yani 17 Ağustos’ta da regl oldum. Bu ay histereskopi yapalım demişti diğer ay reglde de donmuş embriyo transferi yapalım diyordu doktorum. Histereskopide çizik atılacak sadece. Olan var mı ? Ağrısı çok oldu mu? Bir de reglden kaç gün sonra bu operasyon oluyor?
Adet bitiminde ortalama 10.günde falan oluyor ☺️Adet bitince haber veriyorsun hemen gün veriyorlar bana çizik atıldı ağrı çok olmadı normal opu gibiydi sadece benimki genel anesteziydi onda sıkıntı yaşadım o kadar ☺️Korkulacak hiç bir şey yok hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar . Öncelikle hepinize rabbim hayırlı ve bol başarılı tedaviler nasip etsin . Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻Biz de yarın eşimle Bursa bahçeci Betül hanıma görüşmeye gidiyoruz .Çok heyecanlı olduğum için bi nebze de olsa heyecanımı bastırmak adına sizinle paylaşmak istedim . Öncelikle bu benim 2. Evliliğim ve 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz . İlk evliliğimde 6 kez gebelik geçirdim bunlardan son iki hamilelik tüp bebek tedavisiyleydi. Diğerleri klomen çatlatma iğnesi vs. Hiç doğal yolla hamile kalamadım ve tek sorunda pco olmam . Ki hamile kalmak aslında işin en kolayıydı sonrası hep sıkıntılı oldu . 6 hamileliğimin 5 i ilk 6 haftada erken düşüklerdi ve sebebini bir türlü bulamadılar .Gerçi tüm düşüklerimin en sonunda tiroid hastası olduğum ve bebeği yabancı cisim olarak görüp attığı çıktı ama bi faydası olmadı çünkü bir süre sonra ilk eşimle boşanmıştık zaten . 6 hamileliğimden bir tanesi de sadece tüp bebekle hamile kaldığım üçüz hamileliğim 18 haftaya kadar devam etti . Ama onları da malesef rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 18. Haftamda kaybettim . Herşeyin hayırlısı rabbimden . Evliliğim de bir süre sonra bitti ama çok yıpranmıştım . Bu eşimle evlenmeden önce herşeyi paylaştım yorgun olduğumu , bir daha tüp dışında garanti olmayan tedavilerle vakit kaybetmek istemediğimi , evliliğimizin ilk yılında doğal yolla deneyip 1 yılın sonunda olmazsa tüp bebek yapmak istediğimi ve eşim de bunu anlayışla karşıladı . Şu an 30 yaşındayım . Ve yarın görüşmeye gidiyoruz muhtemelen ya bu ay ya da önümüzdeki ay tedavi sürecim başlayacak ne olur bana da dua edin 🙏🏻
Çok geçmiş olsun zor günler atlatmışsınız nacizane fikrim transfer öncesi TSH değerinizin 2 ve altında tutulması hamilelik boyunca da her ay kontrol edilmesi ilaçlar var hamilelikte de kullanılan içinizi ferah tutun 🤗 rahim ağzı yetmezliği için de 13-14 haftalarda serklaj yapılıyor 😇allah gönlünüzdekini size versin 🥰

Merhabalar arkadaşlar, 5 gün önce 12 Ağustos’ta opu oldum, bugün yani 17 Ağustos’ta da regl oldum. Bu ay histereskopi yapalım demişti diğer ay reglde de donmuş embriyo transferi yapalım diyordu doktorum. Histereskopide çizik atılacak sadece. Olan var mı ? Ağrısı çok oldu mu? Bir de reglden kaç gün sonra bu operasyon oluyor?
Ben histeroskopi oldum anestezi uygulandı .uyandığımda hafif kasık ağrım oldu onun dışında bir ağrım sızım olmadı .çok şükür onun etkisimi bilmiyorum hamileyim

Kateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalle 😢
Evet evet kanama olunca embrıyo tutunmuyo benım kanamasına ragmen koydular.. cok kızgınım bir daha orda tedavi olmıcam.

Ben histeroskopi oldum anestezi uygulandı .uyandığımda hafif kasık ağrım oldu onun dışında bir ağrım sızım olmadı .çok şükür onun etkisimi bilmiyorum hamileyim
Histeroskopi doktorum bana da onerdi ama korkularım var rahim agzını biraz genişletiyomuş diye uydum sana oyle bişeyden bahsettı mi doktorun?

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏

Eklentiler

• 20220817_081356.jpg
    20220817_081356.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 81
Back