• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar yarın secretlife secretlife ve @pamukmelek de transfer oluyor. Allah hayırlısı ile yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin. Sizler de bir Amin deseniz yeterli 🙏🙏
Yaa, Bu yaptığınız gerçekten çok kıymetli ❤️ Allah razı olsun sizden ve amin diyen herkesten , hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin allah , bu son denememiz olur umarım . Sevgiler 🌸

Kizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin💙
Rabbim ümitle bekleyen herkese bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah 💐
Gözünaydın cnm 😊

Merhaba arkadaşlar . Öncelikle hepinize rabbim hayırlı ve bol başarılı tedaviler nasip etsin . Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻Biz de yarın eşimle Bursa bahçeci Betül hanıma görüşmeye gidiyoruz .Çok heyecanlı olduğum için bi nebze de olsa heyecanımı bastırmak adına sizinle paylaşmak istedim . Öncelikle bu benim 2. Evliliğim ve 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz . İlk evliliğimde 6 kez gebelik geçirdim bunlardan son iki hamilelik tüp bebek tedavisiyleydi. Diğerleri klomen çatlatma iğnesi vs. Hiç doğal yolla hamile kalamadım ve tek sorunda pco olmam . Ki hamile kalmak aslında işin en kolayıydı sonrası hep sıkıntılı oldu . 6 hamileliğimin 5 i ilk 6 haftada erken düşüklerdi ve sebebini bir türlü bulamadılar .Gerçi tüm düşüklerimin en sonunda tiroid hastası olduğum ve bebeği yabancı cisim olarak görüp attığı çıktı ama bi faydası olmadı çünkü bir süre sonra ilk eşimle boşanmıştık zaten . 6 hamileliğimden bir tanesi de sadece tüp bebekle hamile kaldığım üçüz hamileliğim 18 haftaya kadar devam etti . Ama onları da malesef rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 18. Haftamda kaybettim . Herşeyin hayırlısı rabbimden . Evliliğim de bir süre sonra bitti ama çok yıpranmıştım . Bu eşimle evlenmeden önce herşeyi paylaştım yorgun olduğumu , bir daha tüp dışında garanti olmayan tedavilerle vakit kaybetmek istemediğimi , evliliğimizin ilk yılında doğal yolla deneyip 1 yılın sonunda olmazsa tüp bebek yapmak istediğimi ve eşim de bunu anlayışla karşıladı . Şu an 30 yaşındayım . Ve yarın görüşmeye gidiyoruz muhtemelen ya bu ay ya da önümüzdeki ay tedavi sürecim başlayacak ne olur bana da dua edin 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar . Öncelikle hepinize rabbim hayırlı ve bol başarılı tedaviler nasip etsin . Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻Biz de yarın eşimle Bursa bahçeci Betül hanıma görüşmeye gidiyoruz .Çok heyecanlı olduğum için bi nebze de olsa heyecanımı bastırmak adına sizinle paylaşmak istedim . Öncelikle bu benim 2. Evliliğim ve 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz . İlk evliliğimde 6 kez gebelik geçirdim bunlardan son iki hamilelik tüp bebek tedavisiyleydi. Diğerleri klomen çatlatma iğnesi vs. Hiç doğal yolla hamile kalamadım ve tek sorunda pco olmam . Ki hamile kalmak aslında işin en kolayıydı sonrası hep sıkıntılı oldu . 6 hamileliğimin 5 i ilk 6 haftada erken düşüklerdi ve sebebini bir türlü bulamadılar .Gerçi tüm düşüklerimin en sonunda tiroid hastası olduğum ve bebeği yabancı cisim olarak görüp attığı çıktı ama bi faydası olmadı çünkü bir süre sonra ilk eşimle boşanmıştık zaten . 6 hamileliğimden bir tanesi de sadece tüp bebekle hamile kaldığım üçüz hamileliğim 18 haftaya kadar devam etti . Ama onları da malesef rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 18. Haftamda kaybettim . Herşeyin hayırlısı rabbimden . Evliliğim de bir süre sonra bitti ama çok yıpranmıştım . Bu eşimle evlenmeden önce herşeyi paylaştım yorgun olduğumu , bir daha tüp dışında garanti olmayan tedavilerle vakit kaybetmek istemediğimi , evliliğimizin ilk yılında doğal yolla deneyip 1 yılın sonunda olmazsa tüp bebek yapmak istediğimi ve eşim de bunu anlayışla karşıladı . Şu an 30 yaşındayım . Ve yarın görüşmeye gidiyoruz muhtemelen ya bu ay ya da önümüzdeki ay tedavi sürecim başlayacak ne olur bana da dua edin 🙏🏻
Allahım sabır versin kuzum zor süreç geçirmişsin ama inşallah rabbim bu denemende kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah 🥰🤲🏻

Merhabalar arkadaşlar, 5 gün önce 12 Ağustos’ta opu oldum, bugün yani 17 Ağustos’ta da regl oldum. Bu ay histereskopi yapalım demişti diğer ay reglde de donmuş embriyo transferi yapalım diyordu doktorum. Histereskopide çizik atılacak sadece. Olan var mı ? Ağrısı çok oldu mu? Bir de reglden kaç gün sonra bu operasyon oluyor?

Merhaba öncelikle şunu belirteyım evdeki test dısında hastanede kan testı yaptırdım kesin olarak hamıleymısım cok sukur Allahım size de nasıp etsın 🤲🏻
Hastane bahcecı umut tüp bebek merkezi istanbul üsküdar (doktorum prof. Dr ebru öztürk) harika bir doktor yüzünden tebessum hıc eksık olmaz size kendınızı guvende hıssettırır sizden daha cok o ınanır olacagına ve bunun ıcın elınden gelenı yapar oyle bır doktor 🌺 en önemlisi size müşteri gözüyle degıl hasta gozuyle bakıyor ilk denememde cok sukur pozitif i gordum 3yıllık bir özlemdi benımkı
Maşallah rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin... benim de ilk denemem 5. gün en iyi kalite 2 embriyo kondu ama 7. gün test verdim negatifi gördüm. Şu an iyi bi doktor aralışındayım bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler...

Kanama

İnşallah dedigin gibidir içim içimi yiyor hadi tedavi edilemez birşey varsa diye😢 ama şu zamana kadar hicbirsey farkedilmemesi de tuhaf geliyor
Üzme kendini. Doktorundan etrafli sor istersen. Bu bir sorun mu yoksa kastim diye mi diye. Ama yani benim gordugum kadar bir kizda oyle oldu sonraki ay başarili oldu. Herhangi bir histereskopi falan da istemediler

Rahim filmi çektirin mutlaka rahim ici yapışıklık,polip,rahim yapı bozukluğu,tüplerde su toplaması olabiliyor bunlarda hamilelik olsa dahi düşükle sonuclandiriyor.Emin adımlarla ilerleyin kendinizi kimseye oyuncak etmeyin.6 gebelik baya büyük bir rakam maddi manevi yıpratıcı Allah kolaylık versin.👍🏼💐💐

Merhabalar arkadaşlar, 5 gün önce 12 Ağustos’ta opu oldum, bugün yani 17 Ağustos’ta da regl oldum. Bu ay histereskopi yapalım demişti diğer ay reglde de donmuş embriyo transferi yapalım diyordu doktorum. Histereskopide çizik atılacak sadece. Olan var mı ? Ağrısı çok oldu mu? Bir de reglden kaç gün sonra bu operasyon oluyor?
Mrb ben histeroskopi oldum rahim yapı bozukluğu vardı çizik atma değildi.cizik atma benim operasyona göre daha kolaydır ben çok ağrı çekmedim ilk gün biraz oldu hastanede ağrı kesici iğne yaptırdım.Yumurta toplama işleminde daha çok zorlandım desem yeridir. Şimdi regl olunca haber vermelisin rahim tam kapanmadan işlemin yapılması gerekiyormuş onlar size gün verirler.

Rahim filmi çektirin mutlaka rahim ici yapışıklık,polip,rahim yapı bozukluğu,tüplerde su toplaması olabiliyor bunlarda hamilelik olsa dahi düşükle sonuclandiriyor.Emin adımlarla ilerleyin kendinizi kimseye oyuncak etmeyin.6 gebelik baya büyük bir rakam maddi manevi yıpratıcı Allah kolaylık versin.👍🏼💐💐
Rahim filmi çekildi , gen testleri yapıldı inanın daha aklıma gelmeyecek şeyler yapıldı hiçbirinde bişey çıkmadı , hamile kalamamamın sebebi pco olarak adlandırılıyor . Kalınca düşük yapmamın sebebi tiroidler. Ama tabi herşeye bakılıp tiroidlerin atlanması da bunca düşükte çok büyük bir ihmal . Artık öncesi için hayırlısıymış diyorum inşallah bundan sonrası için böyle şeyler yaşamam bir daha , sadece ben değil rabbim kimseye yaşatmasın

Back