2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Üzülme lütfen herzaman dualarim seninle belki zamanı gelmemiştir inşallah seninde güzel haberlerini alırız mutlu ol lütfen

Öncelikle hayırlı olsuun inşallah güzel haberi alırsın. Ben dün aldım Allaha şükür pozitifi gördüm bence 10.günü bekle kesin sonuç al 7.gün erken olabilir. Bende belirtiler regl ağrısı sancılar oldu hala devam ediyor, göğüs ağrısı, sol bacağımda ağrı. Bunları çok şiddetli yaşadım. 5.gün embriyosuydu benim 10.günde hem erkengi gebelik testi de hemde kanda gördüm. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Üzülme lütfen herzaman dualarim seninle belki zamanı gelmemiştir inşallah seninde güzel haberlerini alırız mutlu ol lütfen
Gerçekten sizin yerinize ağladım çok güzel duygulsr dedim..bende bu güzel haberleri duyunca..çok sevnyrm nasip vardır zmaani yaşımız genç yolumuz daha var Çok gzuel dualar edyrsnz bana moral oluyor burdaki her konuşma sizleri tanimadan sevdim..

Muhtemelen bu kontrolunde verir. Benim öyle olmuştu çünkü ama igne piyasa da yoktu bulamazsan tarlusal al demişti. ( Yumurta büyüsün ama zamanindan önce catlamasin diye)
Merhaba gerçekten de tarlusal verdi ve tekrar gonal f aldirdu. Cuma sabahı kontrol var inşallah bol bol yumoslarimiz olur

Öncelikle hayırlı olsun, 2 embriyoyu ben de istesem transfer ederler mi yoksa herhangi bir şart gerekiyor mu bu konuda bilgi verebilir misiniz rica edersem

Ya ağladım diyince bende tuhaf oldum şuan ağlıyorum hatta çok şükür benim bir evladım var zaten şuan hamile kalmasaydimda üzülürdüm evet ama yine çok şükür rabbim bana annelik duygusunu yaşattı derdim.sayfada güzel güzel dertlesiyoruz sohpet ediyoruz fikir alışverişi yapıyoruz .birde pozitif haberlerimizi paylaşıyoruz birde negatif olan anne olmak isteyen bir sürü anne olmayı hakeden gerçek analar var sessiz sessiz ağlayan ben neden anne olamıyorum diyen .bu tüp Bebek tedavisi okadar pahalıki paran yoksa anne olamıyorsun .pozitif görenlere çok seviniyoruz birde negatif görenler var üzüldüğünü ağladığını göremediğimiz, sevincimizi paylasabiliyoruz .çok içten söylüyorum negatif olanlar üzülmesin inşallah rabbim onlarda nasip eder gözyaşları mutluluktan olur hergun dua edecem Allah'ım en kısa sürede bu duyguyu yasatsin

Nasıl yani anlayamadım
Canm kusura bakma sonucunuz olumsuzmuydu yoksa unutuyorum bazı arkadaşları bazen karıştırıyorum affedin beniunuttuğum diğer arkadaşlarımda affetsin kusura bakmayın olurmu Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah

Eklentiler

• IMG_20220815_155443.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20220815_161236.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20220815_161056.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 63
.

Transfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallah
Canım benim ben de 15 dk sonra gittim sonra ondan 15 dk sonra bidaha 15 dk sonra bidaha diye diye 3 kere gittim hatta en son gitmemde çok özür dilerim büyük abdestimi bile yaptım. Bişe olmadı çok şükür. Benim doktorum buradakilerin doktorlarının aksine dedi ki “birşey yaparsan da hamilelik senin sayende olmicak, birşey yapmazsan da senin yüzünden olmadı demicez” o yüzden ksma dedi sadece hamileymişsin gibi davran dedi. O yüzden bebişler tutuncaksa tutunuyo yani böyle şeylere kafanı takıp da zaten zor olan bekleme süreni daha da zorlaşrırma iyi düşün iyi olsun

Belirtiler nezaman başlıyor
Benim belirtilerim şöyle oldu anlatayım gün gün
İlk zamanlar bir bel ağrısı yaşadım bikaç gün devam etti. 3. Günden itibaren progestan fitil yüzünden çok uykuluydum. Genel olarak gün içerisinde böyle bi sakinlik vardı.Sonra 4. 5. Gün bi anda ellerm titremeye başladı ilaçlar tansiyonumu düşürmüş olabilir diye düşündüm. Biraz meyve yiyince geçti. Büyük ihtimal ondan. Sonra son 3 gün , son 2 günde artan bir sol kasık ağrısı oldu. Bacağıma vurdu o ağrı. Hatta dün test yaptırıp sonucunu beklerken kendimi çok sıkmışım belli ki bütün gün ağrıdı bacaklarım çok kötü. Kasık ağrım şuanda da devam ediyo ince ince

Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al Kanda kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…