2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Birde bugün baktım çok güzel pozitif sonuçlar var çok mutlu oldum sizin yerinize ağladım şuan hala aglyrm Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin burda görünce tekrardan hevesleniyorm hemencecik olsn istyrm benimde..çok güzel duygulsr ben bile agladiysam sizlerin yerine kim bilir benim sonucum olumlu olsa ben ne yaptım bilmyrm o an...poztif olan kızlar hepinizden dua beklyrm

Mehraba kizlar nasilsiniz? Bugün transfer olan anne adaylari inşallah bebeklefiniz size tutunur hayirli olsun pozitiv görən hamısler sizde sag salim kucaginiza almayi Allah nasip etsin insallah
Benim yarın transfer günü dahil 7 ci günüm 3 gun embiryon koyulmusdu acaba yarin erken gebelik test yapsam cikarmi cooook merak ediyorum bugün de karnim cok agriyo iyne batma kimi ağrılar ilk defa boyle agriyo cok merak ediyom bu belirtler tutunma belirtelrimidir

Transfer günü sayılmıyor bide 3.gün embriyosu moraliniz hiç bozulmasın bence bir kaç gün daha bekleyin

Allahim gonlune gore versin de aratmasin gonlunu koymasin bidaha cancazim

Aldım geldim canım.
Artık gerisi Allaha kalmış.

Aminnnnnn canım sağ ol

Aminnnnnn canım sağ ol
melekomelek benim transferim iptal oldu canim listeden silebilirsin. Hepinize hayırlı olsun
Neden peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…