- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.261
Noldu canım ?Arkadaşlar burda yazdığımız yorumları neden kaldıramayrz ki ben bazı yorumlarını kaldirmak istyrm
Ayy bazı yorumları kaldırmak istyrm birşey olmadida ilk bir kaç şey yazmışım onları sonradan fark ettim onları kaldırmak istyrm yaaNoldu canım ?
Baska bir merkez de yaptirmistim tuplerim açıktı ama herhangi bir problemden bahsedilmemisti.Rahim filminde gorulmemismiydi
Transfer günü sayılmıyor bide 3.gün embriyosu moraliniz hiç bozulmasın bence bir kaç gün daha bekleyinMehraba kizlar nasilsiniz? Bugün transfer olan anne adaylari inşallah bebeklefiniz size tutunur hayirli olsunpozitiv görən hamısler sizde sag salim kucaginiza almayi Allah nasip etsin insallah
Benim yarın transfer günü dahil 7 ci günüm 3 gun embiryon koyulmusdu acaba yarin erken gebelik test yapsam cikarmi cooook merak ediyorum bugün de karnim cok agriyo iyne batma kimi ağrılar ilk defa boyle agriyo cok merak ediyom bu belirtler tutunma belirtelrimidir
Silinmiyor diye biliyorum canım amaAyy bazı yorumları kaldırmak istyrm birşey olmadida ilk bir kaç şey yazmışım onları sonradan fark ettim onları kaldırmak istyrm yaa
Aslinda oyle düşünüyorum ama merakdan işte beklemeye calisacam neqativ test hic görmek istemiyorumTransfer günü sayılmıyor bide 3.gün embriyosu moraliniz hiç bozulmasın bence bir kaç gün daha bekleyin
Nasıl yani anlayamadımAmiinn Allah razı olsun canm kac günlük oldun sen
hangi şehirdesiniz acaba doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok sevinirimAmin canım çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Allahim gonlune gore versin de aratmasin gonlunu koymasin bidaha cancazimBirde bugün baktım çok güzel pozitif sonuçlar var çok mutlu oldum sizin yerinize ağladım şuan hala aglyrm Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinburda görünce tekrardan hevesleniyorm hemencecik olsn istyrm benimde..çok güzel duygulsr ben bile agladiysam sizlerin yerine kim bilir benim sonucum olumlu olsa ben ne yaptım bilmyrm o an...poztif olan kızlar hepinizden dua beklyrm
Hayirli olsun cancazimKızlarr ben Bugün kan verdim ve 219 çıktı inşallah çarşamba sağlıkla yükselişini görürümDarısı inşallah en kısa zamanda sizlerin başına önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım
Ya ne kadar saçma birşey neden ama gizlilik yokmu bu uygulamada şuan çok üzüldüm bilseydim böyle birşeyi ona göre yazardimSilinmiyor diye biliyorum canım ama
Bugün transferin 11. GünüKacinci günün oldu
Aldım geldim canım.Amin canım hayırlısı inşallah
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim gönlündekini versin
Kıızzz alıp geldin mi 3 bebişini ayyy çok heyecanlı yaaa
Aynen canım hareket et mutlaka sürekli yatmayı uygun görmüyorlar birde sağa sola her türlü yatmıştım ben kızımda da bunda da bişey farkediyormu bilmiyorum
Aminnnnnn canım sağ olPozitif haber alan arkadaşlarim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucaklarıniza alın
Transfer olan anne adayları sizlerinde çok güzel haberlerini alalım inşallah
Olumsuz sonuç alan anne adayları bu bir imtihan sabır ile dua ile yola devam edeceksiniz sizler cooook güçlü annelersiniz çünkü
Aminnnnnn canım sağ olPozitif haber alan arkadaşlarim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucaklarıniza alın
Transfer olan anne adayları sizlerinde çok güzel haberlerini alalım inşallah
Olumsuz sonuç alan anne adayları bu bir imtihan sabır ile dua ile yola devam edeceksiniz sizler cooook güçlü annelersiniz çünkü
Neden peki canım
Teşekkür ederim canımmmmHayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebiş
Yazdığınin yanındaki uç noktaya tıkla düzenle kaydet hepsini silip nokta koy kaydetYa ne kadar saçma birşey neden ama gizlilik yokmu bu uygulamada şuan çok üzüldüm bilseydim böyle birşeyi ona göre yazardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?