2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allahım sana bir gün öyle güzel bir mutluluk yaşatsın ki bu konuyla ilgili, iyi ki şimdi olmuş diyebil ve geçmişteki tüm üzüntülerini unuttursun İnşallah🕊

Teşekkur ederim canim inşallah Allah hepimize nasip etsin pozitivi gormeyi yapmadim biraz daha beklicem ama cokk zor

Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..

Ben garanti olsun diye 2 koyulsun istemiştim ama doktora söylemiştim embriyo kalitesi de orta idi benim bu yüzden transfer oncesinde doktorum cift koymak istediğini soyledi garantilemek amacli emeklerimiz bosa gitmesun dedi bende bir heyecan onayladim suan galiba ikiside tuttu 7. Gun degerine gore sonrasinda eger nasip olursa bebeklerime kavusunca bir daha bu surecleri yasamaya girismem 2 cocugum birden buyur evet bakimi belki zorlar ama 2 3 4 cocugu olanlar da var ve ilk ikiz anasi ben degilim diye düşündüm aklimdan gecenlerin yarışı bunlar

hangi şehirdesiniz acaba doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba öncelikle şunu belirteyım evdeki test dısında hastanede kan testı yaptırdım kesin olarak hamıleymısım cok sukur Allahım size de nasıp etsın
Hastane bahcecı umut tüp bebek merkezi istanbul üsküdar (doktorum prof. Dr ebru öztürk) harika bir doktor yüzünden tebessum hıc eksık olmaz size kendınızı guvende hıssettırır sizden daha cok o ınanır olacagına ve bunun ıcın elınden gelenı yapar oyle bır doktor en önemlisi size müşteri gözüyle degıl hasta gozuyle bakıyor ilk denememde cok sukur pozitif i gordum 3yıllık bir özlemdi benımkı

Canım bakabılecek durumun varsa bence çift embrıyo transferı ol bence Bana bunu sormadılar yasal olarak tek embrıyo hakkım varmıs bazı hastaneler bu kuralı cıgneyıp 2 transfer yapıyormus keske bana da sorulsaydı

Haklısın kuzum doktor sana yardımcı olmuş bana hiç fikir vermedi açıkçası böyle kaldim önce olmaz dedi şimdi de sen karar ver diyor keşke tek tek dondursalar mis ona da çok üzüldüm

Anladım cnm artıları eksikleri hepsini düşüneceğim birde bizde ikiz genleri de var doktor ucuz de olabilir bölünüp dedi şok oldim

Mrb embriyolariniz zaten çift dondurulmuş mecbur çift transfer olacaksınız.Transferden snr biri tutmazsa diğeri tutar diye garanti olsun diye çift yapiolar.Gebe kalma olasılığınız artıyor tabi çoğul gebelik olasılığı da var .Rabbim ne dilerse o. tek embriyosu konup üçe boluneni de duydum çift embriyo konup tutmayani da.

Çift donduruldu kalitesine bakarız geri dondururuz dediler bilgim de yok ama nasıl olacaksa buzluk mantığı bana çok mantıklı gelmedi döndur çözdür tekrar dondur. Evet bizde ikiz genleri de var düşünüyorum o yüzden korkuyorum

Haklısın kuzum doktor sana yardımcı olmuş bana hiç fikir vermedi açıkçası böyle kaldim önce olmaz dedi şimdi de sen karar ver diyor keşke tek tek dondursalar mis ona da çok üzüldüm
Yok yok uzulme nasibinde ne varsa o olur yani doktor koymayi onayladiysa bence koydur cifti

Şimdiden strese girme ne yazildiysa onu yasayacagiz. Onca tedavi maddi manevi çok yıpratıcı çift transfer daha ii takma kafana.

Anladım cnm artıları eksikleri hepsini düşüneceğim birde bizde ikiz genleri de var doktor ucuz de olabilir bölünüp dedi şok oldim
Ayy cok sasırtıcı ☺ve güzel Ama bir de şöyle dusunmek lazım daha garanti oluyor yani biri tutmazsa yıne diğeri tutar 2 embrıyo transfer olursan ya da Allah nasıp ederse ikisi bir tutar birlikte arkadas gıbı buyurler tek seferde aradan cıkmıs olur ben tek embrıyo transferı oldugum halde benı tanıyan herkes ınsallah bölünüp ikiz olur dıye dua edıyorlar

Merhabalar ben yasadıgım bıseyden ornek vereyım çift dondurulup cozulduyse eğer cıft transfer olmasına gerek olmuyor en azından kendı tecrubeme dayanarak soyluyorum hangı embrıyo daha iyiyse onu transfer edıyorlar bızım hastane kurallara cok bağlı kaldıgından 2taneyı teklıf etmedıler bıle diğer çözüleni donduralım mi imha mı edelım donsun ıstersenız 3.700 ucret dedı ben de ımha etmeyın parası neyse öderım dedım bazı hastaneler soruyormus bazıları sormuyormus aslında cıft transfer olmayacksa ikili dondurmakta hastaya maddi yük oluyor ama sizin de dedıgınız gıbı Allah ne derse o olur bır konulur 2 olur 2 konulur hıc olmaz nasip

İki saat mutlaka sırt üstü dizler karına çekik yatırdılar yatak da düz olacak idrara bile kalkmayacaksın dediler bez bagladilar tutamazsan beze yap dediler snr si serbest ne yaparsan yapabilirsin dediler
allah allah ben bunları okuyunca sasıırıyorum yaa

bunları kendı hemsırelerıme soyluyorum oyle bır sacmalık olamaz dıyorlar.

benı dırek alıp yatırıyorlar bacaklarımı ındırıyorlar kaldırma sakın dıyorlar. 5 dk sonra wc gıt dıyorlar. yarım saat sonrada eve gonderıyorlar. :) yahu bu ısın dogru yanı nedir yemın ederım aklımı kacıracagımm yemın ederım yaa neden hepsı baska turlu yapıyor bu işii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…