- 9 Ekim 2020
- 367
- 970
- 33
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.301
Allahım sana bir gün öyle güzel bir mutluluk yaşatsın ki bu konuyla ilgili, iyi ki şimdi olmuş diyebil ve geçmişteki tüm üzüntülerini unuttursun İnşallah🕊Gerçekten sizin yerinize ağladım çok güzel duygulsr dedim..bende bu güzel haberleri duyunca..çok sevnyrm nasip vardır zmaani yaşımız genç yolumuz daha var Çok gzuel dualar edyrsnz bana moral oluyor burdaki her konuşma sizleri tanimadan sevdim..
Teşekkur ederim canim inşallahÖncelikle hayırlı olsuun inşallah güzel haberi alırsın. Ben dün aldım Allaha şükür pozitifi gördümbence 10.günü bekle kesin sonuç al 7.gün erken olabilir. Bende belirtiler regl ağrısı sancılar oldu hala devam ediyor, göğüs ağrısı, sol bacağımda ağrı. Bunları çok şiddetli yaşadım. 5.gün embriyosuydu benim 10.günde hem erkengi gebelik testi de hemde kanda gördüm. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Sağol canım inşallah bakalımGözünaydın cnm inşallah değerin arttıkça o çizgide daha belirgin olacak
İnşallah sağlıkla ilerler yaaAy masallah ne tatlis bir çizgi öyle
Sağol canım benimÇok tatlı bir çizgiiiiSağlıkla ilerlesin inşallah , hayırlı olsun
Ben garanti olsun diye 2 koyulsun istemiştim ama doktora söylemiştim embriyo kalitesi de orta idi benim bu yüzden transfer oncesinde doktorum cift koymak istediğini soyledi garantilemek amacli emeklerimiz bosa gitmesun dedi bende bir heyecan onayladim suan galiba ikiside tuttu 7. Gun degerine gore sonrasinda eger nasip olursa bebeklerime kavusunca bir daha bu surecleri yasamaya girismem 2 cocugum birden buyur evet bakimi belki zorlar ama 2 3 4 cocugu olanlar da var ve ilk ikiz anasi ben degilim diye düşündüm aklimdan gecenlerin yarışı bunlarKızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Merhaba öncelikle şunu belirteyım evdeki test dısında hastanede kan testı yaptırdım kesin olarak hamıleymısım cok sukur Allahım size de nasıp etsınhangi şehirdesiniz acaba doktor arayışındayım yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım bakabılecek durumun varsa bence çift embrıyo transferı ol benceKızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Haklısın kuzum doktor sana yardımcı olmuş bana hiç fikir vermedi açıkçası böyle kaldim önce olmaz dedi şimdi de sen karar ver diyor keşke tek tek dondursalar mis ona da çok üzüldümBen garanti olsun diye 2 koyulsun istemiştim ama doktora söylemiştim embriyo kalitesi de orta idi benim bu yüzden transfer oncesinde doktorum cift koymak istediğini soyledi garantilemek amacli emeklerimiz bosa gitmesun dedi bende bir heyecan onayladim suan galiba ikiside tuttu 7. Gun degerine gore sonrasinda eger nasip olursa bebeklerime kavusunca bir daha bu surecleri yasamaya girismem 2 cocugum birden buyur evet bakimi belki zorlar ama 2 3 4 cocugu olanlar da var ve ilk ikiz anasi ben degilim diye düşündüm aklimdan gecenlerin yarışı bunlar
Anladım cnm artıları eksikleri hepsini düşüneceğimCanım bakabılecek durumun varsa bence çift embrıyo transferı ol benceBana bunu sormadılar yasal olarak tek embrıyo hakkım varmıs bazı hastaneler bu kuralı cıgneyıp 2 transfer yapıyormus keske bana da sorulsaydı
Mrb embriyolariniz zaten çift dondurulmuş mecbur çift transfer olacaksınız.Transferden snr biri tutmazsa diğeri tutar diye garanti olsun diye çift yapiolar.Gebe kalma olasılığınız artıyor tabi çoğul gebelik olasılığı da var .Rabbim ne dilerse o. tek embriyosu konup üçe boluneni de duydum çift embriyo konup tutmayani da.Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Lucrin bulabildiniz mi ben çok zor buldum dün yaptım4 gun once transfer olucan demekkihayırlısı saglikli olsunlar
Çift donduruldu kalitesine bakarız geri dondururuz dediler bilgim de yok ama nasıl olacaksa buzluk mantığı bana çok mantıklı gelmedi döndur çözdür tekrar dondur. Evet bizde ikiz genleri de var düşünüyorum o yüzden korkuyorumMrb embriyolariniz zaten çift dondurulmuş mecbur çift transfer olacaksınız.Transferden snr biri tutmazsa diğeri tutar diye garanti olsun diye çift yapiolar.Gebe kalma olasılığınız artıyor tabi çoğul gebelik olasılığı da var .Rabbim ne dilerse o. tek embriyosu konup üçe boluneni de duydum çift embriyo konup tutmayani da.
Yok yok uzulme nasibinde ne varsa o olur yani doktor koymayi onayladiysa bence koydur ciftiHaklısın kuzum doktor sana yardımcı olmuş bana hiç fikir vermedi açıkçası böyle kaldim önce olmaz dedi şimdi de sen karar ver diyor keşke tek tek dondursalar mis ona da çok üzüldüm
Şimdiden strese girme ne yazildiysa onu yasayacagiz. Onca tedavi maddi manevi çok yıpratıcı çift transfer daha ii takma kafana.Çift donduruldu kalitesine bakarız geri dondururuz dediler bilgim de yok ama nasıl olacaksa buzluk mantığı bana çok mantıklı gelmedi döndur çözdür tekrar dondur. Evet bizde ikiz genleri de var düşünüyorum o yüzden korkuyorum
Ayy cok sasırtıcı ☺ve güzelAnladım cnm artıları eksikleri hepsini düşüneceğimbirde bizde ikiz genleri de var doktor ucuz de olabilir bölünüp dedi şok oldim
Merhabalar ben yasadıgım bıseyden ornek vereyım çift dondurulup cozulduyse eğer cıft transfer olmasına gerek olmuyor en azından kendı tecrubeme dayanarak soyluyorum hangı embrıyo daha iyiyse onu transfer edıyorlar bızım hastane kurallara cok bağlı kaldıgından 2taneyı teklıf etmedıler bıleMrb embriyolariniz zaten çift dondurulmuş mecbur çift transfer olacaksınız.Transferden snr biri tutmazsa diğeri tutar diye garanti olsun diye çift yapiolar.Gebe kalma olasılığınız artıyor tabi çoğul gebelik olasılığı da var .Rabbim ne dilerse o. tek embriyosu konup üçe boluneni de duydum çift embriyo konup tutmayani da.
allah allah ben bunları okuyunca sasıırıyorum yaaİki saat mutlaka sırt üstü dizler karına çekik yatırdılar yatak da düz olacak idrara bile kalkmayacaksın dediler bez bagladilar tutamazsan beze yap dediler snr si serbest ne yaparsan yapabilirsin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?