- 15 Temmuz 2022
- 231
- 378
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.041
Aaa çok ilgin yatanı duymamıştım sankii. Aynı şehirde mi tedavi görüyorsunuz. Yani hastane ve ev olarak. Benim 2 saat arasıı arka koltukta gitmiştimBenimde salı günü opum var kızlar dualarınızı bekliyorumopuden sonra bi gece yatiracakmis doktor ertesi gun evine gidebilirsin dediler niyeyse
Hayırlı olsun canımBenimde salı günü opum var kızlar dualarınızı bekliyorumopuden sonra bi gece yatiracakmis doktor ertesi gun evine gidebilirsin dediler niyeyse
Kendini üşütme yoksa çok gaz oluyor onun da sancısı fenaaBenimde salı günü opum var kızlar dualarınızı bekliyorumopuden sonra bi gece yatiracakmis doktor ertesi gun evine gidebilirsin dediler niyeyse
Transfer oldunuz mu nasıl geçtiHayırlı olsun canım
Çok mu yumurta var acaba
Yarın olucam canım.Transfer oldunuz mu nasıl geçti
Valla bende duymamıştım canım evimde aynı şehirde ama islemden sonra bir gun gozetim altinda tutuyoruz dediler bilemedim bendeAaa çok ilgin yatanı duymamıştım sankii. Aynı şehirde mi tedavi görüyorsunuz. Yani hastane ve ev olarak. Benim 2 saat arasıı arka koltukta gitmiştim.
Yoo öyle çokta yok canim geriden gelen varda kucuk daha onlar dedi doktor su an istedigi boyutta 7 yumurta anca var devlete gidiyorum yaa ben gozetim altinda tutmayi istiyolar demek ki anlamadımHayırlı olsun canım
Çok mu yumurta var acaba
Maasallah tebrikler canmKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Benim diger problemimde o zaman ayagima az bi soguk girsin gaz sancisi çeken biriyim ben inşallah olmaz canım sağol tavsiyen içinKendini üşütme yoksa çok gaz oluyor onun da sancısı fenaa
Hayırlı transferin olur inşallah canim rabbim yardımcın olsun al gel bebisini bakalım sımsıkı tutunsun annesine inşallahYarın olucam canım.
Bendeee heyecandan stresten kaslarım gerildi yarın olur mu ki hemenYarın olucam canım.
Bugun kizimin ateside çıktı onunda stresi derken sonu hayırlısı olur inşallahBendeee heyecandan stresten kaslarım gerildi yarın olur mu ki hemen
Kizceeemm hayirli olsun hepsi guzel guzel yumuslar olsun inşallahYarın olucam canım.
Amin canım çok sağolHayırlı transferin olur inşallah canim rabbim yardımcın olsun al gel bebisini bakalım sımsıkı tutunsun annesine inşallah
Seninde yarındı değil miBendeee heyecandan stresten kaslarım gerildi yarın olur mu ki hemen
Amiinn insallahSeninde yarındı değil mi
Allah yüzümüze baksın inşallah
Aminnnnnn canımKizceeemm hayirli olsun hepsi guzel guzel yumuslar olsun inşallah
Ohh missValla bende duymamıştım canım evimde aynı şehirde ama islemden sonra bir gun gozetim altinda tutuyoruz dediler bilemedim bendehayırlısı bakalım rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?