2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benimde salı günü opum var kızlar dualarınızı bekliyorum opuden sonra bi gece yatiracakmis doktor ertesi gun evine gidebilirsin dediler niyeyse
Aaa çok ilgin yatanı duymamıştım sankii. Aynı şehirde mi tedavi görüyorsunuz. Yani hastane ve ev olarak. Benim 2 saat arasıı arka koltukta gitmiştim.

Merhaba kizlar yazamadim bugun kac gundur cikmadigimin hakkini verdim it ayagi yemis gibi gezip esimle hadi biraz farklilik olsun dedik guzel haberini gordun tikitak beni umutlandirdin bak hemen yarın senin ardina bi tane de ben yapistiririm bu heyecanla masallah diyelim kuzum henen dua yapistir bize de

Aaa çok ilgin yatanı duymamıştım sankii. Aynı şehirde mi tedavi görüyorsunuz. Yani hastane ve ev olarak. Benim 2 saat arasıı arka koltukta gitmiştim.
Valla bende duymamıştım canım evimde aynı şehirde ama islemden sonra bir gun gozetim altinda tutuyoruz dediler bilemedim bende hayırlısı bakalım rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…