2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben bir şey yaptım dayanamadım

Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Ayy ne güzel boyle testleri gormek insana iyi geliyor tebrikler canim inşallah sonacan olur belirtlerin varmiydi? Birde kac günlük embironuydu?

Çok üzüldüm vardır bunda bir hayır

Gözün aydın canım
Kız ikiz mi acaba
Kaset test bile belirgin yani.
Hadi hayırlı olsun.
Teşekkür ederimm; hayırlısı inşallah olabilir gibi geliyor bana

Ayy ne güzel boyle testleri gormek insana iyi geliyor tebrikler canim inşallah sonacan olur belirtlerin varmiydi? Birde kac günlük embironuydu?
Aminn canımm; belirti olarak bakamadım aslında, ilaçların etkisidir diye düşündüğüm çok şey vardı, sadece dün farklı olarak tüm gün ağlamaklı geçti çok saçma ve nedensiz.
Canım hayırlı olsun kan versene bakalım kaç çıkacak çok merak ettim çok sevindim
teşekkür ederim canım; aslında test gününe kadar kan vermeyi planlamıyorum, arttımı artmadımı düşünmek istemem:)
Evet seninleler cnm gözün aydın
Teşekkürlerr canımm:)

Natürel siklusta ilaç kullanmadan, normal adet döngünüze göre yumurta toplanıp sonra transfer ediliyor.
Amin, hepimizin inşallah
Çokk ufkum genişliyor burada yoo o ben değilim ben olabilecek tüm ilaçları kullandım gibi geliyor bana asla naturel bir şey yok Teşekkürler ederim açıklama için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…