- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.021
5. Gün dondurulmuş uygulandı. İki ay dinlendirdik rahmi. İnş olur bu seferHayırlı olsun tedavin.
Kaçıncı gün embriyosuydu
Allah razı olsunnSaol canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin her zaman dualarımdasınız
Ayy ne güzelKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Benim de son iki embriyo belki ondandırİlk transfer de bana yine 2 tane embriyo koymuştu ama daha da kalınlaştırma çabası yoktu bunda da son 2 embriyom var onu koycak bu sefer daha da kalınlaşsın diyo bilmiyorum ki
Canım hayırlı olsun kan versene bakalım kaç çıkacak çok merak ettim çok sevindimKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Çok üzüldüm vardır bunda bir hayırAynn canım ilk defa poztif görmüştüm şimdi biliyorum çevrem banada diycek ağlama üzülme vs bu zorlugu yaşayan biliyor umutla bekliyorsun. Ve bunları diyecek olan kişilerin normal yolla hemen hamile kalan hatta istemeyerek hamile kalan insanlar olması daha da acı. Beni zerre anlayamazlar beni ancak bu yolda olan anlar. Hayırlısıni isteyerek çıktığım bu yolda böylesi hayırlıymış Rabbim eşime bana sağlık huzur versin yeterki. Rabbim kabul etmeyeceği dauyi kulluna ettirmez mis vaktini bekliyor miniğim
Muhtemelen bu kontrolunde verir. Benim öyle olmuştu çünkü ama igne piyasa da yoktu bulamazsan tarlusal al demişti. ( Yumurta büyüsün ama zamanindan önce catlamasin diye)Benim yarın kontrol var ve âdetin 6. Günü oluyor. Bana ne zaman verecek o iğneyi?
Evet seninleler cnm gözün aydınKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Teşekkür ederimm; hayırlısı inşallah olabilir gibi geliyor banaGözün aydın canım
Kız ikiz mi acaba
Kaset test bile belirgin yani.
Hadi hayırlı olsun.
Aminn canımm; belirti olarak bakamadım aslında, ilaçların etkisidir diye düşündüğüm çok şey vardı, sadece dün farklı olarak tüm gün ağlamaklı geçti çok saçma ve nedensiz.Ayy ne güzelboyle testleri gormek insana iyi geliyor tebrikler canim inşallah sonacan olur belirtlerin varmiydi? Birde kac günlük embironuydu?
teşekkür ederim canım; aslında test gününe kadar kan vermeyi planlamıyorum, arttımı artmadımı düşünmek istemem:)Canım hayırlı olsun kan versene bakalım kaç çıkacak çok merak ettim çok sevindim
Teşekkürlerr canımm:)Evet seninleler cnm gözün aydın
Ayyyy maşallahKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kat kat artarak devam etsin inşallahKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
TebriklerKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Doktorunuz muayenede yumurtaların olgunluğuna/büyüklüğüne ve kan tahlillerine göre karar veriyor ne zaman Cetrotide’a başlayacağınızı.Benim yarın kontrol var ve âdetin 6. Günü oluyor. Bana ne zaman verecek o iğneyi?
YaaaaaaKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Natürel siklusta ilaç kullanmadan, normal adet döngünüze göre yumurta toplanıp sonra transfer ediliyor.Natürel siklus nedir. Evet adet olmayacakmışım hiç bilmiyordum. Donmuş transfer olucaminşallah hayırlı haberler hepimiz için
Çokk ufkum genişliyor buradaNatürel siklusta ilaç kullanmadan, normal adet döngünüze göre yumurta toplanıp sonra transfer ediliyor.
Amin, hepimizin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimUmarım herşey yolunda gider. Ama 48 saat sonra iki katı olması bekleniyor değerlerin sıkmayın canınızı
Rica ederimÇokk ufkum genişliyor buradayoo o ben değilim ben olabilecek tüm ilaçları kullandım gibi geliyor bana asla naturel bir şey yok Teşekkürler ederim açıklama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?