- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.001
Yumurta catlamasin diye kullandiriyorlar bir de yumurta toplama sonrasında yumurtalıklar çabucak eski haline gelsin diye kullanılıyor. Ben eczanede bulamamıştım muadil olarak tarlusal verdiler çok ağrı çektim tarlusal ile uzun sürdü yumurtalık kuculmesiBen kullandım ama yumurta toplama zamanında kullandım yumurta büyütmek için
İnşallah teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinYani yanlış bir şey söylemek istemiyorum, ama aynı merkezde aynı gün içerisinde dahi farklı sonuçlar almak mümkün. Bu kadar az aralıkla yapmasaydınız testi keşke. Kafa karışıklığından başka bir işe yaramıyor.
Başka şeylerle meşgul olun, vakit geçirin ve yarın testinizi olun. Güzel sonuçlar alırsınız umarım
Çoğu insan 24 saatte iki katı olur diyince kafam çok karıştıCanim 24 saatte yukselmiyor doktor hep iki gun sonra tekrarlayin diyor kendini bosu bosuna strese sokuyorsun stres en zararli sey
Umarım herşey yolunda gider. Ama 48 saat sonra iki katı olması bekleniyor değerlerin sıkmayın canınızıÇoğu insan 24 saatte iki katı olur diyince kafam çok karıştı
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımAmh düşüklüğü bende de var canım moralini bozma. Güzel düşün güzel olacak tek embriyo oluştu benim hatta 5. Güne gelecek mi gelmeyecek mi diye çok strese girdim ama Rabbim nasip etti. Ben olumlu düşündüm. Olacağına inanandım ve oldu. Bebeğim benimledir İnşaAllah bu gün 6. Günüm
İnşallah olumlu sonuçlanir. Mutlaka etiketle benideEvet canım benim taze transfer oldu cetrotide kullandım
Benim yarın kontrol var ve âdetin 6. Günü oluyor. Bana ne zaman verecek o iğneyi?Vaktinden önce yumurtlamayı önlemek için o iğneyi vurulacaksınız. Yumurta/yumurtalarınız istenen olgunluğa ulaşmadan ve planlanan günden önce çatlarsa doktorunuz yumurtaları toplayamaz transfer de mümkün olmaz.
İnşaAllah canım Allah razı olsunİnşallah olumlu sonuçlanir. Mutlaka etiketle benide
İnşaAllah canım. Hayır yumurtlar büyüyor büyüyünce hemen çatlamasın diye cetrotide yapıyorsunİnşallah Allah gönlüne göre versin canımbir aydır bayağı vitamini takviyesi kullanıyorum inşallah kaliteli yumurtalar oluşur. CETROTİDE ilk başta vermiyor demek öyle mi?
MaşaAllah canım Allah sana bağışlasınKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Aynen inşallah güzel günler göreceğizHep bi korku içinde oluyoruz zaten
Ben saha opu olmadik canim nasip olursa salı günü opum var ondan sonra verir doktor ilacı şimdilik bisey vermedi sadece çatlatma ignemi.olacagim bugünTaze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Amin İnşaAllah hepimizin tüm bekleyenlerinMaşaAllah canım Allah sana bağışlasınsağlıkla, mutlulukla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllah
İnşallah Canım benimHadi Allah’ın izniyle al gel miniğini bu son olsunDualarım sizinle
Benim gittiğim merkezde yapıyorlar mı bilmiyorum ama aslında satın alsak iyi olur.Transferden snr bez bağlatabilirsin tuvalete gitmemek icin
Bizim merkezin kendi temin edip işlem sonrası hemen hasta bezi bağlayıp yatağa aliyorlar
Hayırlı olsun tedavin.Yaş 35 , 11 ağustosda transferim oldu. İlk denememiz. Heyecanlı bekleyiş başladı. Umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz
Gözün aydın canımKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Natürel siklus nedir. Evet adet olmayacakmışım hiç bilmiyordum. Donmuş transfer olucamAdet gününüze hiç odaklanmayın. İlaçları aldığınız sürece zaten adet olmayacaksınız (tabii natürel siklus yapıyorsanız o ayrı). Donmuş transferlerde genelde 10. gün test istiyor doktorlar. Taze transferde emin değilim, 12. falan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?