2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben kullandım ama yumurta toplama zamanında kullandım yumurta büyütmek için
Yumurta catlamasin diye kullandiriyorlar bir de yumurta toplama sonrasında yumurtalıklar çabucak eski haline gelsin diye kullanılıyor. Ben eczanede bulamamıştım muadil olarak tarlusal verdiler çok ağrı çektim tarlusal ile uzun sürdü yumurtalık kuculmesi

İnşallah teşekkür ediyorum güzel dileklerin için

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım bir aydır bayağı vitamini takviyesi kullanıyorum inşallah kaliteli yumurtalar oluşur. CETROTİDE ilk başta vermiyor demek öyle mi?

Benim yarın kontrol var ve âdetin 6. Günü oluyor. Bana ne zaman verecek o iğneyi?

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım bir aydır bayağı vitamini takviyesi kullanıyorum inşallah kaliteli yumurtalar oluşur. CETROTİDE ilk başta vermiyor demek öyle mi?
İnşaAllah canım. Hayır yumurtlar büyüyor büyüyünce hemen çatlamasın diye cetrotide yapıyorsun

Taze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Ben saha opu olmadik canim nasip olursa salı günü opum var ondan sonra verir doktor ilacı şimdilik bisey vermedi sadece çatlatma ignemi.olacagim bugün

Kızlar ben bir şey yaptım dayanamadım

Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Gözün aydın canım
Kız ikiz mi acaba
Kaset test bile belirgin yani.
Hadi hayırlı olsun.

Natürel siklus nedir. Evet adet olmayacakmışım hiç bilmiyordum. Donmuş transfer olucam inşallah hayırlı haberler hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…