2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Dün hemşireye sordum ovalama dedi

Yaa canım benim ne kadar güzel bi kalbin var En kısa zamanda daha büyük mutluluklar yaşayacaksın Bunu tüm kalbimle temenni ediyorum. Rabbim yüzünü güldürsün

Çok geçmiş olsun.
Üzüldüm gerçekten
Galiba zamanı var.
Aynen Allah önce sana ve eşine sağlık versin.
Mücadeleye devam edeceğiz
Sağol canım 2 dönmüş embriyom daha var ama şuan düşünmüyor tekrarlamayi zaman lazım. Benim arkadaşım tüp bebek negatifken ikinci ay hamile kaldı kendiliğinden. Doktorum opudan sonra yumurtalıklarımin ve rahmimin daha sağlıklı göründüğünü söylemişti normal denicem insaAllah. Belki eşimin istediği olur normal istiyordu belki Rabbim onun duasının kabul zamanını bekletiyor bilemeyiz uzuldum ağladım ama geçti

Allah bidaha yasatmasin sana bagislasin canim benim

Her türlü denedim en iyi böyle dağıldı sadece bastirmayla şişti baya üstüne oturamadım yattigim yerden kalkamadim baya zorlandim
Dünden beri mahvoldum.
Progestan bide proloton vuruldum.
İkisi de acayip yağlı iğnrler.
O yüzden dağılmıyorlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor gerçekten.

Ben de 17 Ağustos. Progestan iğne fitil estrofem prednol prograf tetradox folbiol glifor yok yok maşallah ben de Rahime 10,7 gibi bişey dedi 17 si alacaklar fazla kalın değil mi
Bana da kalın geldi ama doktorum daha da kalınlaşması icin progestan fitile de başlattı ilk transferimde böyle olmamıştı hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Dünden beri mahvoldum.
Progestan bide proloton vuruldum.
İkisi de acayip yağlı iğnrler.
O yüzden dağılmıyorlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor gerçekten.
Cok zor o igneler cancazim ben zeytin yagi suruyorum parmak ucumla pit pit cook hafif dokunuyorum okadar iyi geliyor ki gobek kismimda ise vurulacak yer kalmadi daha genis alanlara yayiyorum yagi cok iyi geliyor morluklarim azaldi hemen ertesi gune 2 gundur kesfettim tecrubeli arkadasim sagolsun o onerdi

Hakkında hayırlısı olsun canım insallah tez vakitte mucizene kavuşursun üzüldüm valla ben vardır kesin sende diyodum
Amin bende yükselmiştir diyordum ama nasip değilmiş. Lekelenmem bile yoktu aslında bugün korku basmıştı beni teste gitmeden önce hiç test vermek gelmiyordu içimden hemşire hanım yazınca gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…