- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.761
Cok zor süreçlerden geçiyoruz hepikiz canim cok haklısın zaten igneler hastaneye git geller yormuyo insani yaa en cok su bekleme işi ve sonuca gitme olayi cok yoruyo çok yıpratıyor insanı insallah tez vakitte kavusursun yavruna bu günleri unutursun canım dua dan başka bişey gelmiyo maalesef elimizdenAmin bende yükselmiştir diyordum ama nasip değilmiş. Lekelenmem bile yoktu aslında bugün korku basmıştı beni teste gitmeden önce hiç test vermek gelmiyordu içimden hemşire hanım yazınca gittim
Zeytinyağiyla masaj yapacaz o zaman.Cok zor o igneler cancazim ben zeytin yagi suruyorum parmak ucumla pit pit cook hafif dokunuyorum okadar iyi geliyor ki gobek kismimda ise vurulacak yer kalmadi daha genis alanlara yayiyorum yagi cok iyi geliyor morluklarim azaldi hemen ertesi gune 2 gundur kesfettim tecrubeli arkadasim sagolsun o onerdi
Ya sorma daha bugune kasar oyle bir fikrim yoktuŞeytan yoklamiyor değil
Geçmiş olsunKizlar test sonucum çıktı 8 gün 10,83 olan testim bugün 0,100 çıktı nasip değilmiş. Gününüz den önce test yapmayın
Kuzummm birden mi oldu diş ağrısı.Kızlar çok fena diş ağrısı çekiyorum iki büklümlüm bir kaç saattir sinirlerim çok bozuldu ne yapcam ben dayanamıyorum ya
Başlanıyor evetTrasfer olmadan baslaniyormu ignelere
Tam bir hafta olduYa sorma daha bugune kasar oyle bir fikrim yoktuarada durtuyor seninki kac gun oldu
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ama asla pes etmeKizlar test sonucum çıktı 8 gün 10,83 olan testim bugün 0,100 çıktı nasip değilmiş. Gününüz den önce test yapmayın
Parol ? Hemşireye bir sorun isterseniz geçmiş olsunKızlar çok fena diş ağrısı çekiyorum iki büklümlüm bir kaç saattir sinirlerim çok bozuldu ne yapcam ben dayanamıyorum ya
Teşekkürler canım inşallah herkesin son tedavisi olur hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağınıza alırızHoşgeldin canım.
Yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah son olur ve bebeğini kucağına alırsın
Birden oldu sormadımKuzummm birden mi oldu diş ağrısı.
Zamanı değil şuan yaa
Dr a sordun mu
Sağol canım bir kaç saat daha dayanmaya calışcamParol ? Hemşireye bir sorun isterseniz geçmiş olsun
Yaa kötü oldu bu..Sağol canım bir kaç saat daha dayanmaya calışcam
Amin inşallah.darisi sizeGözünüz aydın hayırlı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ben ilk defa bugun sütlü türk kahvesi ictim azda dondurma yedim normslde tatliya dayanamam aksamlari bir bardak süt ile iki dilim eti burcak yiyorum bazilari cay bile tuketmeyin diyorlar sen neler yiyorsun cnmBekleyelim az kaldi zaten kahve tuketimi hakkinda ne dusunuyorsun
Cok gecmis olsun kuzum cok sevindim iyi olmana o kanamada gecer insallah bol su ic dinlen kuzum insallah güçlü güçlü tutunuyordur kuzucuk onun icindir annesiEvet canım acile gitmiştim Rabbim kolaylaştırıyor insanın işini dün tekrar hissettim bunu acilde ki doktor çok iyiydi sanki kendi muayene olduğum doktor bir taraftan teselli verdi korkma sakin ol diye gözlerim ağlamaktan şişmişti keseyi gösterdi sakinleştirdi çok şükür şimdi yine silik bir şekilde var kanama
Kac gune bir yaptiriyorsun cnm bana uc gune bir dedi transfer gunu yapti 8 i hemsire 11 tekrar dedi budurumda digerini 13 yaptiricam degilmi sizdede oylemiKalçadan progestan iğne yaptıran arkadaşlar iğne yapildiktan snr yanınızdaki kişiye iyice baş parmagiyla bastirttin ve ovalayarak dağıttirın ilacı öyle olunca şişlik ağrısı çok olmuyor
Maşallah bohcaci gülazere döndüm ben sonradan keşfettim
Yuru cnm yuruyunce eriyor ben yuruyerek gidip yuruyerek geldim acile oyle batma olmadı şükürHer türlü denedim en iyi böyle dağıldı sadece bastirmayla şişti baya üstüne oturamadım yattigim yerden kalkamadim baya zorlandim
Bende bugun ilk defa kahvesi cok az bir turk kahvesi ictim bulanik su misali onun dışında canim ne istiyorsa onu yiyorum yemekleride ona gore yapıyorum hic aman bu olmaz demedim genel olarak tatli vs tuketmedim daha canim istemedi istese onuda kesin yerimBen ilk defa bugun sütlü türk kahvesi ictim azda dondurma yedim normslde tatliya dayanamam aksamlari bir bardak süt ile iki dilim eti burcak yiyorum bazilari cay bile tuketmeyin diyorlar sen neler yiyorsun cnm
Hepimiz için galiba bu bekleme süresi zaten mecbur yüzleşecen sonunda yüzün gülmesi dileğiyleAh canim benim Allah razi olsun persembe günü galiba tam hesaplamadimgidip test verme dusuncesi korkutuyor beni yuzlesmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?