2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar benim de 8 Ağustos’ta transfer oldu. 5. Gün embriyosu. Adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor, iğne batması gibi bir his oluyor geçiyor. Hepimizin sonucu pozitif olur İnşaAllah
Ortak belirti sanirsam nerdeyse hepimizde var umarim bebeklerden kaynaklidir

Acilemi gittin cnm orda yaptilarsa cok iyi bazi aviller cok kotu ondan merak etttim çok geçmiş olsun kuzum
Evet canım acile gitmiştim Rabbim kolaylaştırıyor insanın işini dün tekrar hissettim bunu acilde ki doktor çok iyiydi sanki kendi muayene olduğum doktor bir taraftan teselli verdi korkma sakin ol diye gözlerim ağlamaktan şişmişti keseyi gösterdi sakinleştirdi çok şükür şimdi yine silik bir şekilde var kanama

Bilmiyorum kimyasal dedikleri bu olsa gerek
Kimyasal olmuşsun cnm bende yaşadım bı hevesle pozitif snr negatif iyice ağla içindekini atana kadar sıkma kendini
Bana ağlama diye diye beynimi yediler ben de insanim kapkara kesildim kendimi kasmaktan
en son herkesi azarladim bı güzel ağladım geçti gitti
Bugünler de geçecek İNŞALLAH

Hahahahahha çok güldüm ya ben de göbekten vurunuyoeum mosmor göbeğim şuanda demicem bu dediğini göbeğimde teşekkürler 🕊

Bilmiyorum kimyasal dedikleri bu olsa gerek
yaaa canım benim ben de yaşadım aynı şeyi o kadar üzülmüştüm ki seni çok iyi anlıyorum ama ne güzel demişsin olacak olandan hayır gelmeyecekti demekki diye. Ben bu durumlarda karşımdakine üzülme demiyorum çünkü insan üzülüyor çok iyi biliyorum 2 gün de olsa hayal kuruyosun ve onun üzüntüsünü yaşıyosun. Sadece tek temennim en kısa zamanda bu üzüntünü unutacak kadar mutlu bir haber alman

Aynn canım ilk defa poztif görmüştüm şimdi biliyorum çevrem banada diycek ağlama üzülme vs bu zorlugu yaşayan biliyor umutla bekliyorsun. Ve bunları diyecek olan kişilerin normal yolla hemen hamile kalan hatta istemeyerek hamile kalan insanlar olması daha da acı. Beni zerre anlayamazlar beni ancak bu yolda olan anlar. Hayırlısıni isteyerek çıktığım bu yolda böylesi hayırlıymış Rabbim eşime bana sağlık huzur versin yeterki. Rabbim kabul etmeyeceği dauyi kulluna ettirmez mis vaktini bekliyor miniğim

Hemde nasıl içimde birşey büyüyor diye ümit ediyordum. Eşime söylememistim. Bugünü bekliyordum. Babaya spriz yapcaz senle beni bırakma diyordum ama nasip. Ben anı yasadim 2 3 günde olsa o sevincimi kendi içimde de olsa yaşadım. Bunada şükürler olsun. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun.
Üzüldüm gerçekten
Galiba zamanı var.
Aynen Allah önce sana ve eşine sağlık versin.
Mücadeleye devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…