• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar çok fena diş ağrısı çekiyorum iki büklümlüm bir kaç saattir sinirlerim çok bozuldu ne yapcam ben dayanamıyorum ya
Gecmis olsun cnm parol dışında bir sey alma onuda bol suyla birde apse varsa iltihap annem un ile tereyagi karistirip boyle hap gibi yapar dondururdu bende oraya koyardim hem soguk aciyi alirdi apseyide

Sen ne yaptın canım
Dönüyor musun memlekete.
Ben transferin dördüncü günü gelmiştim şuan genetik test için randevu almaya calsyrm bir türlü bulamadım.genetij testi bekliyecem ona göre maddi açıdan da toparlanirsak ki bu seneye yazın ancak Diyarbakır'a gitmeyi dusunyrm nasip ise

Bende bugun ilk defa kahvesi cok az bir turk kahvesi ictim bulanik su misali onun dışında canim ne istiyorsa onu yiyorum yemekleride ona gore yapıyorum hic aman bu olmaz demedim genel olarak tatli vs tuketmedim daha canim istemedi istese onuda kesin yerim 😂 sindirim kolayligi acisindan gunluk olarak kayisi ve erik muhakkak yiyorum ama
İyi yapiyorsun cnm sukur kabizlik yok zaten ekmeklede aram cok yok yiyorum genelde istedigimi sadece dus alma dedi yarin alicam soguk suyla artik ayakta koktuk anam sicakta 😂😂

Kac gune bir yaptiriyorsun cnm bana uc gune bir dedi transfer gunu yapti 8 i hemsire 11 tekrar dedi budurumda digerini 13 yaptiricam degilmi sizdede oylemi
Transfer olduğum günden itibaren iki ampulü tek enjektör çekip yaptırıyorum her gün günde bir kez
Progestan fitil de kullanıyorum günde dört kez

İyi yapiyorsun cnm sukur kabizlik yok zaten ekmeklede aram cok yok yiyorum genelde istedigimi sadece dus alma dedi yarin alicam soguk suyla artik ayakta koktuk anam sicakta 😂😂
Ahahah 😂😂😂 sorma bana hemen transfer aksami alabilirsin demisti ama ben recep ivedik misali islak mendille temizlendim garantileyip ama birAz once girdim bende dusa kisacik ilik suyla yikandim ne sicak ne soğuk sende sogukla yikanma oyle cok tavsiye edilmiyo genelde sogukve sicak

Kac gune bir yaptiriyorsun cnm bana uc gune bir dedi transfer gunu yapti 8 i hemsire 11 tekrar dedi budurumda digerini 13 yaptiricam degilmi sizdede oylemi
Aa sana oyle mi dediler ben kalcadan transfer gunu vuruldum sadece ama gobekten olani (progestan dex) sabah aksam vuruyorum bide oksapar gunde bir vuruyorum gunde 2 de fitil atiyorum

Aa sana oyle mi dediler ben kalcadan transfer gunu vuruldum sadece ama gobekten olani (progestan dex) sabah aksam vuruyorum bide oksapar gunde bir vuruyorum gunde 2 de fitil atiyorum
Bende gobekten progrstan dex bir vuruluyorum cnm gündüz vurun dedi akşam kan dulandiriciyi vuruyorum iki fitil estrofem bir aspirin sabah prednol az kaldi kesicem

Ahahah 😂😂😂 sorma bana hemen transfer aksami alabilirsin demisti ama ben recep ivedik misali islak mendille temizlendim garantileyip ama birAz once girdim bende dusa kisacik ilik suyla yikandim ne sicak ne soğuk sende sogukla yikanma oyle cok tavsiye edilmiyo genelde sogukve sicak
Olur cnm bende oyle yapayim 😂

Merhaba ben geldim☺️ Çok yeniyim. İlk denememiz her şeyi abc den başlayıp öğrendik bu zamana kadar. Transfer önümüzdeki cuma. İğne fobisi olan bana bir dolu iğne verildi🥹 göbekten iğne de biraz travma olmuştu tabi ama. Hem kendim yaptığım için hem de ağrısız olduğu için çok kasmadım. Tabi öğneye ilaç çekerken el titremesi göz yaşları hep oldu. Hep de olur zaten nereden geldiğini bilmediğim bir fobi yıllardır durum bu. Ama şimdi kalçadan olması, başkasına bağlı olmak daha da çok üzdü. Adı progestan ağrılı bir ilaç mı? Önerileriniz var mı? Sizlerde nasıl ilerledi? Sağlık ocağı yapıyor mu hafta içi? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim🥰 Allah çabalarımızı görsün sınavımızdan anlımızın akıyla çıkmayı nasip etsin🤲🏻 Tek sefer de ilk seferde inşallah 🍀

Aklında olsun plus olan ilaçlar yasak 🧿minoset ya da parol düz olan sadece ama sormadan kullanma çok geçmiş olsun bir de karanfili dişinde tutmana izin verirse 1 taneyi tut biraz uyuşturur o sonra tükür yutma 💕
Çok ilginç ama karanfil daha çok ağrıttı bu sefer tövbe yarabbim hshshs hep öyle geçiriyorum ilaç geçirmiyor benim dişimi. Şimdi geçti ama dört saat çekmiş oldum 🫣

Benim az kuxum lutinus var fitil gunde iki birde gobekten iki igne progrstsn dex ve kan sulandirici bazen gözüm korkuyor ilac az gibi geliyor
Climara bant (kola yapıştırılıyor östrojen bandı), Oksapar iğne gobekten, coraspin, prednol tablet(Kortizol),multivitamin sabah hap akşam şase (wm multifer),estrofem günde üç kez iki tane,progestan fitil ve progestan igne kalcadan
Polikistik over olduğum için glifor kullanıyorum
Nenelere döndüm bı poşet ilac

Gecmis olsun cnm parol dışında bir sey alma onuda bol suyla birde apse varsa iltihap annem un ile tereyagi karistirip boyle hap gibi yapar dondururdu bende oraya koyardim hem soguk aciyi alirdi apseyide
Ekran resmî aldım bilee çok teşekkür ederim 🤭 bidaha ağrırsa öyle yapıcam .ömrüm boyunca ağrıyacak sandım bir ara hahah 😅

Merhaba ben geldim☺️ Çok yeniyim. İlk denememiz her şeyi abc den başlayıp öğrendik bu zamana kadar. Transfer önümüzdeki cuma. İğne fobisi olan bana bir dolu iğne verildi🥹 göbekten iğne de biraz travma olmuştu tabi ama. Hem kendim yaptığım için hem de ağrısız olduğu için çok kasmadım. Tabi öğneye ilaç çekerken el titremesi göz yaşları hep oldu. Hep de olur zaten nereden geldiğini bilmediğim bir fobi yıllardır durum bu. Ama şimdi kalçadan olması, başkasına bağlı olmak daha da çok üzdü. Adı progestan ağrılı bir ilaç mı? Önerileriniz var mı? Sizlerde nasıl ilerledi? Sağlık ocağı yapıyor mu hafta içi? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim🥰 Allah çabalarımızı görsün sınavımızdan anlımızın akıyla çıkmayı nasip etsin🤲🏻 Tek sefer de ilk seferde inşallah 🍀
Bende senin gibi yeniyim canım benimde sali günü yumurta toplamam olacak duruma gore de cuma yada pazar da trasferim olur heralde progestan igneyi toplamadan sonra mi verdiler size ?

Bende senin gibi yeniyim canım benimde sali günü yumurta toplamam olacak duruma gore de cuma yada pazar da trasferim olur heralde progestan igneyi toplamadan sonra mi verdiler size ?
Benim yumurta toplamam 24 haziranda oldu. Donmuş embriyo kullanılacaktı. Rahim dinlendirmeye alındım. Yani 0 ilaç. 2. Adette gittim 2 gün. Estrofem ve kansulandırıcı aspirin verdi. 1 hafta kullandım. Bugün kontrol. Rahim duvarı beklediğimiz gibi dedi ve iğnelere başlattı ve daha bir sürü ağızdan ilaç. Konu iğne olunca namını da çok duyunca diğer tablet haplara takılamadım bile☺️

Benim yumurta toplamam 24 haziranda oldu. Donmuş embriyo kullanılacaktı. Rahim dinlendirmeye alındım. Yani 0 ilaç. 2. Adette gittim 2 gün. Estrofem ve kansulandırıcı aspirin verdi. 1 hafta kullandım. Bugün kontrol. Rahim duvarı beklediğimiz gibi dedi ve iğnelere başlattı ve daha bir sürü ağızdan ilaç. Konu iğne olunca namını da çok duyunca diğer tablet haplara takılamadım bile☺️
Benim yumurta toplamam çok iyi geçti. Söylenen ağrı acı karın şişmesi olmadı. O süreçte aktif çalışıyordum ve o akşam yıl sonu gösterim vardı. Beyaz elbise ve topukluyla ne yaprım derken. 0 ağrısız geçti o gece ben bile şok olmuştum. Anestezi var sarsar dedim ama maşallah iyiydim. Yani herkes de başka oluyor bu tarz şeyler sakın okuduklarımdan etkilenme. Öğren bil ip uçları yakala neler yapılmış bak ama herkesin hikayesi başka🌸. İnşallah sağlıkla atlatır düzlüğe çıkarsın. Sonra bir düzlük daha var😇😇 bize hep beklemeler hep uğraşlar hep koşturmacalar düşmüş ne yaplım☺️🙃

Back