• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amin bende yükselmiştir diyordum ama nasip değilmiş. Lekelenmem bile yoktu aslında bugün korku basmıştı beni teste gitmeden önce hiç test vermek gelmiyordu içimden hemşire hanım yazınca gittim
Cok zor süreçlerden geçiyoruz hepikiz canim cok haklısın zaten igneler hastaneye git geller yormuyo insani yaa en cok su bekleme işi ve sonuca gitme olayi cok yoruyo çok yıpratıyor insanı insallah tez vakitte kavusursun yavruna bu günleri unutursun canım dua dan başka bişey gelmiyo maalesef elimizden 😢

Cok zor o igneler cancazim ben zeytin yagi suruyorum parmak ucumla pit pit cook hafif dokunuyorum okadar iyi geliyor ki gobek kismimda ise vurulacak yer kalmadi daha genis alanlara yayiyorum yagi cok iyi geliyor morluklarim azaldi hemen ertesi gune 2 gundur kesfettim tecrubeli arkadasim sagolsun o onerdi
Zeytinyağiyla masaj yapacaz o zaman.

Evet canım acile gitmiştim Rabbim kolaylaştırıyor insanın işini dün tekrar hissettim bunu acilde ki doktor çok iyiydi sanki kendi muayene olduğum doktor bir taraftan teselli verdi korkma sakin ol diye gözlerim ağlamaktan şişmişti keseyi gösterdi sakinleştirdi çok şükür şimdi yine silik bir şekilde var kanama
Cok gecmis olsun kuzum cok sevindim iyi olmana o kanamada gecer insallah bol su ic dinlen kuzum insallah güçlü güçlü tutunuyordur kuzucuk onun icindir annesi 🥰

Kalçadan progestan iğne yaptıran arkadaşlar iğne yapildiktan snr yanınızdaki kişiye iyice baş parmagiyla bastirttin ve ovalayarak dağıttirın ilacı öyle olunca şişlik ağrısı çok olmuyor
Maşallah bohcaci gülazere döndüm ben sonradan keşfettim 😉
Kac gune bir yaptiriyorsun cnm bana uc gune bir dedi transfer gunu yapti 8 i hemsire 11 tekrar dedi budurumda digerini 13 yaptiricam degilmi sizdede oylemi

Ben ilk defa bugun sütlü türk kahvesi ictim azda dondurma yedim normslde tatliya dayanamam aksamlari bir bardak süt ile iki dilim eti burcak yiyorum bazilari cay bile tuketmeyin diyorlar sen neler yiyorsun cnm
Bende bugun ilk defa kahvesi cok az bir turk kahvesi ictim bulanik su misali onun dışında canim ne istiyorsa onu yiyorum yemekleride ona gore yapıyorum hic aman bu olmaz demedim genel olarak tatli vs tuketmedim daha canim istemedi istese onuda kesin yerim 😂 sindirim kolayligi acisindan gunluk olarak kayisi ve erik muhakkak yiyorum ama

Back