- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.421
Amiinn inşallah kuzummHayırlı olsun canım inşallah güzelce tutunur yumoşun
Anladım canım, çok teşekkür ederim cevap içinÖyle olmuyo malesef canım transferden sonra dondurmak isteyenlere ayrı ücret talep ediliyor yıllık bakım ücreti oluyor bu ücret de her yıl değişkenlik gösteriyor
Merhabalar cnm aramıza hoşgeldin umarım herşey kolay ve gönlünce olur.Ben de dün tüp bebek tedavisine başladım, ilk olucak biraz acemiyim bana yardımcı olabilir misinz bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum
Dün reglim 3.günüydü gonal f iğneleriyle başladım. Pazartesiden sonra cetrodite ile devam edicem ve p. Tesi kontrolüm de var, benim merak ettiğim şey opu dan sonra embriyo çok oluşunca mı dondurma oluyor, ve bunun fiyatı da tüp bebek ödemesinin içinde dahil mi
İki tane daha taşıyıcılığım çıktı demişsinz ya o ne sonuçları güzel geldi deilmiEşimle ben genetik test yaptırdık benim 2 tane daha tasiciligim çıktı inter gene gönderdik tüm eksomtesti(west)yalnis hatırlamıyorsam 2 ayda cikti
Amin Allah razı olsunCanım geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet versin bu süreci kolayca atlatma kolaylığı versinçok üzüldüm senin adına
Çok iyi o zaman inşallah bizimde bunda sıkıntı çıkmazYok çok şükür temiz çıktı testler.
Merhaba ben ve eşim yaptırdık araştırma hastanesinde genetik bölümünde yaptırabilirsiniz ama her yerde var mı bilmiyorum nerede oturuyorsunuz?Kızlar dün doktorum genetiğe bakmamı söyledi daha önce genetik test yapan varmı aranızda iki üç ay sonra. Sonuçları çıkan. Jr testmis embriyo için deil ben ve eşimin bulunduğumuz ilde genetik test yapmamizi onerdi
Van'da otrym burda varmış randevu olusturamadim dahaMerhaba ben ve eşim yaptırdık araştırma hastanesinde genetik bölümünde yaptırabilirsiniz ama her yerde var mı bilmiyorum nerede oturuyorsunuz?
Sonuçların çıkması 40 günü buluyor
Evet randevu bulmak çok sıkıntı bizi direk doktor yönlendirdiği için hemen gidip kan vermiştik. Sık sık kontrol edin inşallah hızlıca bulursunuzVan'da otrym burda varmış randevu olusturamadim daha
iğneler o ay gorunen folıkulu buyutuyor canım yanı 7 adet gorunduyse 7.si buyuyebılır . yanı ıgneler yumurta cogaltmıyor sadcee var olan o ayki folıkullerın ıyı olanlarının esıt boyutta buyumesını saglıyor .Amin canım inşallah bakalım hayırlısı daha pazar gününe kadar ignelerimi olucam belki çoğalır biraz daha
Bende Kayseri'de ahmet beye gittim nasıldı gokalp bey yenimi basladiniz cok yogun demislerdi banadaGökalp bey. Sizde mi kayseridesiniz
Yok canim yumurta var daha geridede doktorun istedigi boyutta değiller su anda heralde onlar üç nokta koyalim dedi çünkü gelisimleri güzel dedi bakalim kaliteli olurlar inşallah önemli olan oiğneler o ay gorunen folıkulu buyutuyor canım yanı 7 adet gorunduyse 7.si buyuyebılır . yanı ıgneler yumurta cogaltmıyor sadcee var olan o ayki folıkullerın ıyı olanlarının esıt boyutta buyumesını saglıyor .
Burdayım, burdayım
Tutmuştur inşallah bende öyle oldu tüm vücudundan alev çıkıyordu özellikle ayaklarım yanıyordu ve şuan hamileyim tuttu bende inşallah sende de tutmuşturMehraba kizlar tranferimin bugün 3 cu günü transfer günü dahil dunden atesim var gecə 37 simdide olcdum 37.3 sicak basiyo sanki neden ola bilir acaba bilen varmi?
Bende öyle tahmin ediyordum ama buradaki çoğu kişi 14.15 gün sürüyor diyor. Kafam karıştı. Kan testinde dün 16.22 çıktı iğne etkisidir diye emin olamadım12.gün gecmıstır canım ki doktorlarda zaten buyuzden 12.gun kan ısterler.
Gerek yok demişti doktor boşuna yapma demişti benim ikinci tüp bebekEvet randevu bulmak çok sıkıntı bizi direk doktor yönlendirdiği için hemen gidip kan vermiştik. Sık sık kontrol edin inşallah hızlıca bulursunuz
Şuan ne aşamadasınız tedaviden önce bakılması daha doğru
Halbuki ilk başta yapsalarda hani boyle insanlari bi kac defa denemek zorunda birakmasalar. Neyse hakkinda hayırlısı olsun canım insallah ordan da bişey çıkmazGerek yok demişti doktor boşuna yapma demişti benim ikinci tüp bebek
dün negatif sonucun aldım artık üçüncüyü düşünürsek o yüzden artık gerek var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?