• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar cnm aramıza hoşgeldin umarım herşey kolay ve gönlünce olur.
Öncelikle iğnelerini daima aynı vakittle yap yapmadan önce ağrı için buz ile hazirlayabilirsin iğne yerini.
Opu işlemi sonrasi doktorun kararı ile embriyo kalitesi ve durumuna göre 3. Gün yada 5. Gün de dondurma işlemi oluyor ve kalitelere göre rapor ediliyor. Embriyolog sana bilgi veriyor.
Dondurma işlemi embriyo sayısı sonucu ile belirleniyor ve fiyatlandiriliyor. Anlaşmanıza bağlı olarak dahil de olabilir onu doktorunuza danışmanız gerekir.

Bu süreçte sizin stres seviyeniz çok önemli yeme içmenize dikkat edin paketli asitli herşeyden uzak durun. Yunurta kalitesi arttirmak için benim de özellikle yaptığım bir taktiği size vereyim. Bunu opu olana kadar uyguladim.
Her gün tam tahıllı bir dilim ekmek üstüne avokado sürdüm ve 1-2 dilim füme somon dilimi ile yedim. Yumurta kalitesi icin ayrica gün içinde ceviz fındık kuru üzüm, muz fıstık tükettim içecek olarak taze sıkılmış nar suyu ve kök ananas yedim yani anasının sert olan orta kısmını yedim. Bir büyük anası 7 parcaya boldum ortasi dahil yiyeceksin.
Bol yeşillik ve haftada 2 tane balık izgara yedim kırmızı eti çok tuketmemeye özen gösterin.
Bu güzel bilgiler için çok çok teşekkür ederim 🥰 peki sonucunuz nasıl oldu inşallah bunla işe yaratmıştır 🌺

Bu güzel bilgiler için çok çok teşekkür ederim 🥰 peki sonucunuz nasıl oldu inşallah bunla işe yaratmıştır 🌺
Evet cnm maşallah 03.03.2021 de opu oldum 36 yumurta toplandı 33 tanesi olgundu. Aynı gün 26 tanesi döllendi. 2. Günde sayı 31e çıktı ama geruden geliyordu o 6 adet. Şans verelim dendi izledik. Embriyolog çok önemli arkadaşlar sürekli bilgi vermek istemiyorum her defasında rahatsız ediliyorlar kalitesini düşürür denildi en son bilgi verin dedim yani gün 5de dondurmadan önce. Sonuçta dondurucuya tam 17 adet süper kalite embiryolar girdi. 08.03.2022 de. O zamandan bu zamana maalesef fet yani transferi henüz yapamadım covid dönemi guvenemedim ve ev taşıdık falan erteledim gecen ay da son dakika iptal oldu transferim covid kaptığım için bu aya niyetlendik ilaclara devam

Allah yardımcımız olsun

Bu şekilde not almışım ig hesabıma ben bütün sürecimi orada paylaşıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-12-14-52-29-280_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-08-12-14-52-29-280_com.instagram.android.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar dün pek giremedim buraya transfer olanlar hayırlı olsun rabbim emeğinizi boşa çıkartmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 melekomelek melekomelek canım pazartesi transferin olucakmış hadi bakalım geri sayım başladı inşallah 3 ü de tutar diyim 😂 @vildan0 sağol canım atlattım ya şuan iyiyim çokda üzülmedim hayat çok kısa aslında bişeylere üzülmek için aslında bunu biliyoruz ama elde değil işte nasip diyelim ☺️ Birde kızlar transferden sonra ne zaman adet oldunuz öncekilerde benim kasıklarım göğüslerim öyle ağrıyor ki hala olmadım 🫤
benim 8.günden itibaren hafif leke olmuştu 11. gün adet oldum çok sancılı geçti inşallah sizin kolaylıkla gelir geçer ♥️🌷

Evet cnm maşallah 03.03.2021 de opu oldum 36 yumurta toplandı 33 tanesi olgundu. Aynı gün 26 tanesi döllendi. 2. Günde sayı 31e çıktı ama geruden geliyordu o 6 adet. Şans verelim dendi izledik. Embriyolog çok önemli arkadaşlar sürekli bilgi vermek istemiyorum her defasında rahatsız ediliyorlar kalitesini düşürür denildi en son bilgi verin dedim yani gün 5de dondurmadan önce. Sonuçta dondurucuya tam 17 adet süper kalite embiryolar girdi. 08.03.2022 de. O zamandan bu zamana maalesef fet yani transferi henüz yapamadım covid dönemi guvenemedim ve ev taşıdık falan erteledim gecen ay da son dakika iptal oldu transferim covid kaptığım için bu aya niyetlendik ilaclara devam

Allah yardımcımız olsun
Rabbim yardımcın olsun, inşallah hayırlısıyla miniklerimizi kucağımıza alırız, biz de o mutluluğu yaşarız 🙏🏻🙏🏻💐💐

Ben de dün tüp bebek tedavisine başladım, ilk olucak biraz acemiyim bana yardımcı olabilir misinz bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum 🥰
Dün reglim 3.günüydü gonal f iğneleriyle başladım. Pazartesiden sonra cetrodite ile devam edicem ve p. Tesi kontrolüm de var, benim merak ettiğim şey opu dan sonra embriyo çok oluşunca mı dondurma oluyor, ve bunun fiyatı da tüp bebek ödemesinin içinde dahil mi
merhaba hayırlı olsun 😻 bizimkinde 10 yumurta toplanmış 8 i döllenmiş 4 ü 5. güne yetişmişti. 1 ini transfer yapıp 2 tanesini dondurduk
dondurmak için tüp bebek parasından ayrı alınıyor maalesef. dondurma 5bin senelik 100 dolar 2.transfer ücreti 7bin. malatyada bu fiyatlar.

Ya banada dün hemşire azcık bastır sadece o kadar dedi ben bildiğin göbek masajı yapıyordum kendime mis gibi oluyordu shshshs :63:
Geçen sene negatif aldığım transferden sonra 6-7 ay kalçalarım ağrımıştı.
Öyle hemen de geçmemişti.
Allah sabrını veriyor tabi ki sağlıcakla doğursak hepsini unutur gideriz.

İki tane daha taşıyıcılığım çıktı demişsinz ya o ne sonuçları güzel geldi deilmi
X kromozoma bağlı bozukluk, alg 13, tbx22 tasiyiciligi ,ayriyeten eşimle ben far 1 gen tasiyiciligi var yani ben de3 tasiyicilik var çok şükür embriyom saglikli far 1 tasiyicisi olacak eşimle ben gibi

Back