- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.441
Caaaanim yaaa sevindim inanirmisin senin bu mesajına inşallah inşallah tutmusdur. Doktora söyledim ama ola biler infeksion kapmis ola bilirsin dedi ama men inanmadim bu ates baska ates sanki yuzum yaniyo kuzummm insallah sende sag salim kucagina alirsin beni sevindirdin tesekkür ederimTutmuştur inşallah bende öyle oldu tüm vücudundan alev çıkıyordu özellikle ayaklarım yanıyordu ve şuan hamileyim tuttu bende inşallah sende de tutmuştur
Aynn öyle ne zorluklarla biz o paraları kazanyrz ne zorluklarla biz bu mücadeleye giryz ama hiçbirinin umrunda olmuyor sonucu sadece biizim için koca hiç oluyor..nasip ama onlarda tüm gerekli olan tetkikleri baştan isteseler belki sonucu daha iyi olacakHalbuki ilk başta yapsalarda hani boyle insanlari bi kac defa denemek zorunda birakmasalar. Neyse hakkinda hayırlısı olsun canım insallah ordan da bişey çıkmaz
Doktor gua infeksion kapmis ola bilirim soyledi ama ben inanmiyorum bu ates farkliBende merak ettim hayırlara çıksın
Aynen oyle sorun varsa bile başta tedavini olurdun miss gibi tertemiz baslardin tedavine ama işte ne bileyim doktorlarda bi değişik banada mesela gerek yok dediler inşallah hic gerek olmazAynn öyle ne zorluklarla biz o paraları kazanyrz ne zorluklarla biz bu mücadeleye giryz ama hiçbirinin umrunda olmuyor sonucu sadece biizim için koca hiç oluyor..nasip ama onlarda tüm gerekli olan tetkikleri baştan isteseler belki sonucu daha iyi olacak
Sizdə kacinci gunde boyle oldu?Tutmuştur inşallah bende öyle oldu tüm vücudundan alev çıkıyordu özellikle ayaklarım yanıyordu ve şuan hamileyim tuttu bende inşallah sende de tutmuştur
İyiyim bende yatıyorum öyleBurdayım, burdayım
Bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum. Gayet iyiyim, şimdilik bir sorun yok
Sen nasılsın?
Bencede boşver akışına bırakDoktor gua infeksion kapmis ola bilirim soyledi ama ben inanmiyorum bu ates farkli
Evet inşallah hepimizin hakiimizda hayırlısı olsunBencede boşver akışına bırak
İnşallah öyledir gerek yoktur bende anlamyrm neye göre gerek yok neye göre gerek. Var diyorlar dünde gerek olmadığını söyledi biz yapacağımızı söyledik sonra tamam bulunduğunuz ilde yapın içiniz nasıl rahat edecekse dediAynen oyle sorun varsa bile başta tedavini olurdun miss gibi tertemiz baslardin tedavine ama işte ne bileyim doktorlarda bi değişik banada mesela gerek yok dediler inşallah hic gerek olmaz
Dün yorucu bir gündü tabiiİyiyim bende yatıyorum öyle
Yapin bakalım canım içiniz rahat eder en azından cokda düşünme niye olmuyo diye düşündükçe kafayı yiyo çünkü insanİnşallah öyledir gerek yoktur bende anlamyrm neye göre gerek yok neye göre gerek. Var diyorlar dünde gerek olmadığını söyledi biz yapacağımızı söyledik sonra tamam bulunduğunuz ilde yapın içiniz nasıl rahat edecekse dedi
Yaa ne güzel bana izin vermediler kaldı elimde o daDün yorucu bir gündü tabii
Bu arada ben hemşireme sordum, Progestan Dex ve Prolutex’i dönüşümlü kullanmak hiç sorun değil dedi. Neticede ikisi de aynı ilaç. Ama aynı ilacın bir tanesi bir şey yapmazken diğeri niye bu kadar yakıyor hâlâ anlamış değilim
Bize mantıksız geliyor, ama çoğu doktor aşama aşama gidiyor. Sonuçta herkesten en başta her tahlili isteseler maliyet de, tedaviye başlama süresi de alıp başını gidiyor. Çoğu tahlil de birçok çift için gereksiz oluyor.İnşallah öyledir gerek yoktur bende anlamyrm neye göre gerek yok neye göre gerek. Var diyorlar dünde gerek olmadığını söyledi biz yapacağımızı söyledik sonra tamam bulunduğunuz ilde yapın içiniz nasıl rahat edecekse dedi
Amin inşallah seninde tutmuştur canım ayaklarım vücudunm yandı benim belirtim buydu 7.8.9.günler hafif kahverengi akıntı geldi rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bir bilseniz ben nasıl tikenli yollardan geçtim anlatsam 16 yıl sonra rabbim inşallah sağlıkla kucağıma alırımCaaaanim yaaa sevindim inanirmisin senin bu mesajına inşallah inşallah tutmusdur. Doktora söyledim ama ola biler infeksion kapmis ola bilirsin dedi ama men inanmadim bu ates baska ates sanki yuzum yaniyo kuzummm insallah sende sag salim kucagina alirsin beni sevindirdin tesekkür ederim
Neden acaba?Yaa ne güzel bana izin vermediler kaldı elimde o dabenim artık acıtmıyor.Evet içeriği aynı ama yoğunlukla mı alakalı acaba
Amin Amin inşallah kuzum sag salim kavusursun bebisineAmin inşallah seninde tutmuştur canım ayaklarım vücudunm yandı benim belirtim buydu 7.8.9.günler hafif kahverengi akıntı geldi rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bir bilseniz ben nasıl tikenli yollardan geçtim anlatsam 16 yıl sonra rabbim inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Halbuki ilk başta yapsalarda hani boyle insanlari bi kac defa denemek zorunda birakmasalar. Neyse hakkinda hayırlısı olsun canım insallah ordan da bişey çıkmaz
Kelebek 65 sana bişey deyimmi cnm benimde 3 transferim rahmine baktır dediğimi yalniş anlama lütfen ben 3 de tuttu çok şükür ben rahmine çizik attırdım kimi dedi işe yarar kimi dedi yaramaz ama ben inandım yaptırdım cizigi sende laparoskopik baktır cnm bişey kaybetmenGerek yok demişti doktor boşuna yapma demişti benim ikinci tüp bebek
dün negatif sonucun aldım artık üçüncüyü düşünürsek o yüzden artık gerek var dedi
İlk günden başladı akşamları özellikle yanıyordum eşime bile diyordum yanıyorum diyeeAmin Amin inşallah kuzum sag salim kavusursun bebisineAllah hic bir kadınin elini bos birakmasin sende transferin kacinci günü başladı ateş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?