• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Selamlar, aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de amh değerim 0.43. Opu öncesi kontrollerde en fazla 3 yumurta gözüküyordu genelde. Ocak ayında opu oldum 6 yumurta toplanmıştı. Ertesi gün aradıklarında 5 i sağlam, 3 ü döllenmiş ikisi bekleniyordu. 6 taneden 2 tane 3. gün embriyosu donduruldu. Hiç olmamasındansa 1 tane olmasi bile yeter, yeterki olsun diye dua ediyorum hep. Benim transferim hemen olmadi rahim duvarim kalinlasmadigi için. Ağustos 2 sinde oldum 2 embriyo birden koydu doktorum. Bakalim yarin test günüm 🙏🏼
Allah'ım gönlüne göre versin canım inşallah 🤲🤲🤲 bende seninle ortlama aynı durumdayım demekki bende de 5;6 yumurta ancak çıkar tabi dediğin gibi önemli olan kaliteli olması.. yarın test günün ne mutlu sana inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya ❤️❤️❤️❤️ sen hangi ilaçları kullandin?

Ayy içimi rahatlattin 🤩🤩🤩ben 2 yumurta gördüm deyince diğerleri hiç büyümez diye düşündüm 😅😅😅 inşallah bol ve kaliteli yumurtlaalrimiz olsun 🤲🤲🤲🤲 ne zor işmiş bu benim kızım var kendiliğinden oldu hiç uğraşmadım.. buna 2 yıldır korunmuyorum ama olmadi meğer AMH düşmüş 😐😐 size ne tür ilaçlar yazıldı ne kullandınız?
Ben yumurta geliştirme için iğne kullanmadım. Klomen hap var onu kullandım.
İnşallah daha kaliteli olmuştur embriyolarım.
İğne bana yaramıyordu zaten. 8-10 yumurta çıkıyordu 2 tane embriyo zor oluyordu.
Klomenle 4 yumurta toplandı 3 tanesi donduruldu.
Sonra tekrar toplatma yaptırdım 5 yumurta toplandı yine 3 tanesi donduruldu.

Allah'ım gönlüne göre versin canım inşallah 🤲🤲🤲 bende seninle ortlama aynı durumdayım demekki bende de 5;6 yumurta ancak çıkar tabi dediğin gibi önemli olan kaliteli olması.. yarın test günün ne mutlu sana inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya ❤️❤️❤️❤️ sen hangi ilaçları kullandin?
Amin canım insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. yumurta toplama öncesi, B12 new life, D vitamini, imom omega, estrofem, biosteron kullandım. Opu öncesinde de yine iğneler kullandım.

Ben yumurta geliştirme için iğne kullanmadım. Klomen hap var onu kullandım.
İnşallah daha kaliteli olmuştur embriyolarım.
İğne bana yaramıyordu zaten. 8-10 yumurta çıkıyordu 2 tane embriyo zor oluyordu.
Klomenle 4 yumurta toplandı 3 tanesi donduruldu.
Sonra tekrar toplatma yaptırdım 5 yumurta toplandı yine 3 tanesi donduruldu.
Sen havuz gibi yaptin sürekli toplattin demekki. Bakalım bana da eğer iğne iyi gelmezse ilacı degidtirecekmis 😐😐 inşallah gerek kalmadan bil bol yumurta ve embriyo elde ederiz🤲🤲

Amin canım insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. yumurta toplama öncesi, B12 new life, D vitamini, imom omega, estrofem, biosteron kullandım. Opu öncesinde de yine iğneler kullandım.
Banada
D vitamini
Biesteron
Multifer plus
B12
Youplus diye vitaminler verdi 3 haftadır kullanıyorum inşallah bir fayda sağlar 🤲🤲🤲

Selamlar, aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de amh değerim 0.43. Opu öncesi kontrollerde en fazla 3 yumurta gözüküyordu genelde. Ocak ayında opu oldum 6 yumurta toplanmıştı. Ertesi gün aradıklarında 5 i sağlam, 3 ü döllenmiş ikisi bekleniyordu. 6 taneden 2 tane 3. gün embriyosu donduruldu. Hiç olmamasındansa 1 tane olmasi bile yeter, yeterki olsun diye dua ediyorum hep. Benim transferim hemen olmadi rahim duvarim kalinlasmadigi için. Ağustos 2 sinde oldum 2 embriyo birden koydu doktorum. Bakalim yarin test günüm 🙏🏼
Bu arada hangi sehirdesiniz? Ben kayserideyim

Çok teşekkür ederim o an cevap veremedim kaldı 🫶
Hepimiz için güzel olsun inşallaah🤩
Anca eve gidiyorum aklım köpüşümde bir saate varırım diye düşünüyorum 🥰
Amin 🙏🏻
Bütün gün hastanede geçince aklı kalır tabii insanın. Yolunuzu gözlüyordur o da. İnşallah yakında bir oyun arkadaşına kavuşur 🥰

Back