• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar ben dayanamadım.1 saat önce kan verdim ve sonuç 16.22 çıktı.Bugun igneden sonraki 12.gun ve transferden sonraki 7.gun oluyor.3.gun 2 embriyo transferi olmuştum .igne etkisimidir ki yaa
Sanmıyorum canım
12. Günde iğneden değer bu kadar olur mu bilemedim ama 3. Gün embriyosu olduğu için sanki değer normal gibi geldi.

Kizlar ben dayanamadım.1 saat önce kan verdim ve sonuç 16.22 çıktı.Bugun igneden sonraki 12.gun ve transferden sonraki 7.gun oluyor.3.gun 2 embriyo transferi olmuştum .igne etkisimidir ki yaa
İgnenin etkisi 10 gun sonra gidiyor diye biliyorum canım bence tutunmaya çalışıyor bebişin hadi insallah kat kat artar değerin bi kac gun sonra bir daha ver istersen🤗

İgnenin etkisi 10 gun sonra gidiyor diye biliyorum canım bence tutunmaya çalışıyor bebişin hadi insallah kat kat artar değerin bi kac gun sonra bir daha ver istersen🤗
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.cumartesi günü tekrarlarim inşallah.Umarim artarak devam eder.Endişe ve kaygı hiçbir aşamada bitmiyor.Allahim.hepmizin uğraşlarıni hayırla sonuclandirsin.

Kan pıhtılaşması olan yada bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim🧡
Bende kan pıhtılaşması var
Genetik test yaptırmıştım o şekilde öğrendim
Adet oldum ve transfer hazırlık sürecine başladım bugün estrofeme doktorum birde coraspin verdi bende çoğu kişinin iğne kullandığını gördüğüm için kan sulandırıcı iğneye başlarım sanıyorum ama hap verdi.
Transferden sonra dedim iğneye başlıcam mı hayır dedi coraspini devam edersin hamile kalınca iğneye başlatıcam dedi
Kızlar sizce benim için coraspin yeterlimi?
Kafam takıldı

Kan pıhtılaşması olan yada bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim🧡
Bende kan pıhtılaşması var
Genetik test yaptırmıştım o şekilde öğrendim
Adet oldum ve transfer hazırlık sürecine başladım bugün estrofeme doktorum birde coraspin verdi bende çoğu kişinin iğne kullandığını gördüğüm için kan sulandırıcı iğneye başlarım sanıyorum ama hap verdi.
Transferden sonra dedim iğneye başlıcam mı hayır dedi coraspini devam edersin hamile kalınca iğneye başlatıcam dedi
Kızlar sizce benim için coraspin yeterlimi?
Kafam takıldı
Bende genetik testleri verince pıhtılaşmam olduğunu gördüm. Eğer değerin yüksek değilse coraspin veriyorlar ki şuan bende coraspin kullanıyorum. İçim rahat etsin diyorsan transferden önce testi tekrar göster dr a. Sonucuna bakarak tekrar karar versin.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.cumartesi günü tekrarlarim inşallah.Umarim artarak devam eder.Endişe ve kaygı hiçbir aşamada bitmiyor.Allahim.hepmizin uğraşlarıni hayırla sonuclandirsin.
Amin canım 🥰 aynen öyle surekli bi tedirginlik halindeyiz Allah kolaylık versin hepimize 🤲

Geçmiş olsun biraz dinlenirsin embriyo ve imkanın varsa tekrar denersin belki bir gün kendini hazır hissetiginde 💕
Saol Allah razı olsun şuan imkan yok Evet 4 tane beşinci gün aa kalitede yine var donmuş iki defa aynı merkezde denedim embriyom olduğu halde oaraya gitmeyi düşünmüyorum

Bosver canim kimseye kendini anlatmak zorunda değilsin senin üzüntün sana yetiyo zaten bide milletle uğraşma bence kafani dağıt ne biliyim bi esgale bul kendine zaman herşeyin ilacıdır derdi veren Rabbim dermaninida sabrinida versin 🤲
Öyle valla doğru diyorsn Allah hepiniziden razı olsn 🤲 buradakilerle dertleşmek bana çok iyi geliyor

Saol Allah razı olsun şuan imkan yok Evet 4 tane beşinci gün aa kalitede yine var donmuş iki defa aynı merkezde denedim embriyom olduğu halde oaraya gitmeyi düşünmüyorum
selamlar geçmiş olsun ilk günler ben de o şoku atlatamamıştım seni çok iyi anlıyorum 🥺 en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlamanı diliyorum 🌷

Öyle valla doğru diyorsn Allah hepiniziden razı olsn 🤲 buradakilerle dertleşmek bana çok iyi geliyor
Allah senden de razı olsun canım 🤲 her zaman bardağın dolu tarafindan bakmayı severim o kadar cok hikaye okudum ki tup bebek yaptiramayanlar dahi var yumurtasi olmayan spermi olmayan o yüzden halimize şükredelim en azından bi tedavimiz bi umudumuz var böyle dusununce insan gülümsüyor dene bence 😘

İyi akşamlar arkadaşlar bende bu ay tüp Bebek tedavisi başladim bugün âdetin 2 günu. Alttan muayene etti 2 tane 10 mm yumurta gördü diğerleri küçük dedi ve bugün gonalf başladık 4 gün kullanacağım. Bende AMH düşüklüğü var 0.5 ne yazikki 😔😔😔 sizlerde bu ilacı kullanip fazla yumurtasi oluşan var mı ? Biraz endiseliyim acaba kaç yumurta oluşur transfer hemen olur mu? Embriyo toplandığı ay hemen transfer yapiliyor mu?

Valla ben mayısta başlamıştım ozaman tüp bebek ücreti 14 bin gibiydi iste aşılama diye başladık ilk gonalf iğne vurdum 3 bin küsür ona vermisizdir sonra çok yumurta gelişinde iptal yada tüp bebek dedi sonra sonra yumurta toplanacağı zaman gonopeptly diye çatlamaması için 2 iğne vurdurdum oda 800-1000çivarıydı toplandı ohss riski olmasın diye rahim dinlendirilecek dediler 2 adet dönemi olması lazım yumurtaları donduracaz dediler 3000 dondurma ücreti bide test mi embriyo kalıtesi mi birşey dediler 2000 de ona verdik sonra 😅(bitmiyordu) adet oldum femera başladı ilk 40 TL verdim 10lusuna yumurta gelişmedi doğal siklus gibi deneyecekti sonra kan sonucuna göre ilaç değiştirdi (iptalde olabilirdi olmadı çok şükür) estrofem verdi bide transfer günü oksapar coraspirin progestan iğne+ fitil estrofem bidaha aldım 1200 .1300 gibi bişey tuttu bakalım böyle kuzum test günümde hepsi bitiyor pozitif gelirse devam yine alacam (inşallah alırım 🤲🏻) ama gelmezse şimdilik ücret burda bitiyor 😅😅😅
bu kadar uğraşa inşallah hayırlı haberleri alırsınızzz :KK200: çok teşekkür ederim bilgilendirme için. peki özel değilse sorununuz nedir ne kadardır hamile kalamıyorsunuz

İyi akşamlar arkadaşlar bende bu ay tüp Bebek tedavisi başladim bugün âdetin 2 günu. Alttan muayene etti 2 tane 10 mm yumurta gördü diğerleri küçük dedi ve bugün gonalf başladık 4 gün kullanacağım. Bende AMH düşüklüğü var 0.5 ne yazikki 😔😔😔 sizlerde bu ilacı kullanip fazla yumurtasi oluşan var mı ? Biraz endiseliyim acaba kaç yumurta oluşur transfer hemen olur mu? Embriyo toplandığı ay hemen transfer yapiliyor mu?
Hosgeldin canım
Hayırlı olsun şimdiden.
Rezerv düşüklüğü çoğumuzda var maalesef.
Yaş ilerledikçe Rezerv düşüyor.
Kullanacağın iğneler küçük olan yumurtalarını büyütür. Herkesin bünyesi farklı benden 8 toplar senden 10.
Belli olmuyor ama amh a göre 7-8 toplar senden diye düşünüyorum.
Doktor rahimin durumuna göre taze veya dondurulmuş transfer mi olur ona kendi karar verir.

Selamlar, aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de amh değerim 0.43. Opu öncesi kontrollerde en fazla 3 yumurta gözüküyordu genelde. Ocak ayında opu oldum 6 yumurta toplanmıştı. Ertesi gün aradıklarında 5 i sağlam, 3 ü döllenmiş ikisi bekleniyordu. 6 taneden 2 tane 3. gün embriyosu donduruldu. Hiç olmamasındansa 1 tane olmasi bile yeter, yeterki olsun diye dua ediyorum hep. Benim transferim hemen olmadi rahim duvarim kalinlasmadigi için. Ağustos 2 sinde oldum 2 embriyo birden koydu doktorum. Bakalim yarin test günüm 🙏🏼

Hosgeldin canım
Hayırlı olsun şimdiden.
Rezerv düşüklüğü çoğumuzda var maalesef.
Yaş ilerledikçe Rezerv düşüyor.
Kullanacağın iğneler küçük olan yumurtalarını büyütür. Herkesin bünyesi farklı benden 8 toplar senden 10.
Belli olmuyor ama amh a göre 7-8 toplar senden diye düşünüyorum.
Doktor rahimin durumuna göre taze veya dondurulmuş transfer mi olur ona kendi karar verir.
Ayy içimi rahatlattin 🤩🤩🤩ben 2 yumurta gördüm deyince diğerleri hiç büyümez diye düşündüm 😅😅😅 inşallah bol ve kaliteli yumurtlaalrimiz olsun 🤲🤲🤲🤲 ne zor işmiş bu benim kızım var kendiliğinden oldu hiç uğraşmadım.. buna 2 yıldır korunmuyorum ama olmadi meğer AMH düşmüş 😐😐 size ne tür ilaçlar yazıldı ne kullandınız?

Back