- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.101
Ol derse oluveririnşallah... hala umudumu ayakta tutmaya çalışıyorum az önce progesteron iğne oldum.. bakalım... teşekkürler desteğiniz için
Gününüz gelmeden ilaçları bırakmayın yine de. Boşa ümitlendirmek değil niyetim, ama bu işler hiç belli olmuyor. Kendi ellerinizle olası gebeliğinizi riske atmayın. Ben elimden geleni yaptım dersiniz en azından.kan testi yaptırdım 1 bile çıkmadı bütün ümitlerim bitti
Canım sana bol şanslar inşallah bebis tutunurOoo taze anne adayı gelmişnasılsın ?
12 deymiş
Çok teşekkür ederimCanım sana bol şanslar inşallah bebis tutunur
İnşallah burda olan her kes anne olurÇok teşekkür ederimhepimizin inşallah canım
Ooo taze anne adayı gelmişnasılsın ?
12 deymiş
Canim acaba kacinci gununde idrar testi yapsam belli olur?İnşallah burda olan her kes anne olur
Hiç bir duygum yok ama sabah başlar benim heyecanımiyiyim vallahi, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum.
Sen nasılsın? Heyecan var mı yoksa dinginliğe devam mı?
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Siz nasılsınız iyi misiniz ?İnşallah burda olan her kes anne olur
iyiyim vallahi, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum.
Kuzum senin transferin kacinci günü?iyiyim vallahi, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum.
Teşekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin?Siz nasılsınız iyi misiniz ?
İyiyim bende size kaç tane embriyo transfer edilmiştiTeşekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin?
Ben de sıfır heyecanla uyudum gece. Transferin hemen öncesi de ilk seferdeki gibi değildi. Çok daha sakindim. Sanırım ilkindeki gibi belirsizlik yoktu ondan.Hiç bir duygum yok ama sabah başlar benim heyecanımiyiyim çok sağol
Ben de sizin gibi daha bugün transfer oldumKuzum senin transferin kacinci günü?
3 tane canim 3 günlükİyiyim bende size kaç tane embriyo transfer edilmişti
Çok benziyoruz sizinleBen de sıfır heyecanla uyudum gece. Transferin hemen öncesi de ilk seferdeki gibi değildi. Çok daha sakindim. Sanırım ilkindeki gibi belirsizlik yoktu ondan.
İyi ol inşallah, her şey çok güzel olur umarım
Aaa inşallah ayni anda hamile oluruzBen de sizin gibi daha bugün transfer oldum
Ayy doğru unutmuşum kusura bakmayın3 tane canim 3 günlüksenin embiron kaç günlük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?