• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba tüm anne adaylarına... Benim de yarın randevum var. İlaçlardan sonra tranfer olup olmayacağına karar verilecek. süreç çok zor ama heyecanlı. histereskopi ameliyatı oldum 2 ay önce. 2 adet embriyo var 5. gün biri diğeri 6. gün. İkisini birden koyacağız dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. kullandığım ilaçlar ben de ödem yaptı. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Ve karnımda acaip bir şişlik oldu sanki 6 aylık hamile gibiyim :)

Merhaba tüm anne adaylarına... Benim de yarın randevum var. İlaçlardan sonra tranfer olup olmayacağına karar verilecek. süreç çok zor ama heyecanlı. histereskopi ameliyatı oldum 2 ay önce. 2 adet embriyo var 5. gün biri diğeri 6. gün. İkisini birden koyacağız dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. kullandığım ilaçlar ben de ödem yaptı. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Ve karnımda acaip bir şişlik oldu sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
Öyle oluyor benimde öyle bide transferden sonra progestan iğne var o da fena gaz yapıyor 🤦🏻‍♀️

Ben geldim kızlar geçen ay tedavim iptal edildi .. bu ay allahın izni ile ilaçlara başladım , transfer bekliyorum en geç 2 haftaya olucak gibi inşallah.. 3 cü transferim olacak ilki 6 gün embriyosu türkiyede denedim ,2 cisi 2 adet 3 gün embriyosu almanyada denedim ikiside negatif oldu . Bu 3 transferim dondurulmuşlardan devam edicem inşallah, bu kez ilk 2 transferimden farklı olarak kortizon verilecek transferimden birgün önce başlıyacağım ..
Hayırlı olsun tedaviniz 🙏 inşallah güzel haberlerinizi duyarız 🫶

Ben geldim kızlar geçen ay tedavim iptal edildi .. bu ay allahın izni ile ilaçlara başladım , transfer bekliyorum en geç 2 haftaya olucak gibi inşallah.. 3 cü transferim olacak ilki 6 gün embriyosu türkiyede denedim ,2 cisi 2 adet 3 gün embriyosu almanyada denedim ikiside negatif oldu . Bu 3 transferim dondurulmuşlardan devam edicem inşallah, bu kez ilk 2 transferimden farklı olarak kortizon verilecek transferimden birgün önce başlıyacağım ..
Hosgeldin canım
Hayırlısıyla son tedavin olur inşallah
Yaşın kaçtı

Hosgeldin canım.
Aynen ilaçlar şişkinlik yapıyor.
İnşallah transferin olur histereskopi de olmuşsun.
Çizik de atılmıştır muhtemelen.
Hakkında hayırlısı olsun 🌿🌿

Pazartesi 9.8 olan rahmim 8.4e düşmüş görüntüde istediğimiz gibi değil sanırım bu ayda olamıcam geçen sene bu ay transfer olup hamile kalmıştım 20. Hafta erken doğumla kaybetmiştim çok üzülüyorum hala rahmim toplamadı ağla ağla içim çıktı kızlar histeroskopi olucam sanırım

Hanımlar herşey normal ilerlerse Eylül de transferim olacak transferden kaç gün öncesinde iğne ilaç kullanmaya başlıyorsunuz doktorum adetin ikinci günü çağırdı herhangi bir açıklama yapmadı

kizlar transfer işlemi nasıl ya, aşılama gibi mi acaba? yani tüp bebek süreci ağrılı sancılı mı? bir kaç ay içerisinde düşünüyorum da sorayım dedim.
Ağrı eşiğinize bağlı biraz. aşılama da genelde yüksek doz ilaç içiliyor tüp bebekte direkt iğne ile başlıyorsunuz benim çok ağrım olmadı bu süreçte sadece beklemek biraz yoruyor sanki ben opu mu mayısta oldum ve transfer işin hala bekliyorum

canım sorma çok acıyor üç gün sabret sonra alışıyorsun üstüne yatamadım en başta, uyuyamadım😕
İnşallah canm günde 1 defa 3 ay boyunca vurulacagim.. Bugün de bu ağrıyı bu kadar hissedince hep böylemi olacak korkusu oldu teşekkürler canm🥰

Back