- Konu Sahibi melekomelek
- #2.121
Tüm kalbimle öyle olacağına inanmak istiyorumÇok benziyoruz sizinle
Hepimiz için çok güzel olsun ihtiyacımız var gerçekten
Transferler çoğaldıkça buradan güzel haberlerimiz de artar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm kalbimle öyle olacağına inanmak istiyorumÇok benziyoruz sizinle
Hepimiz için çok güzel olsun ihtiyacımız var gerçekten
İnşallah o da tutar kuzumAyy doğru unutmuşum kusura bakmayın Benim beşinci gün embriyosu tek
Hadi inşallahAaa inşallah ayni anda hamile oluruz
Hepimizin tutsunda bir bayram havası olsun buralarİnşallah o da tutar kuzum
İnşallah inşallahHepimizin tutsunda bir bayram havası olsun buralar
Bende 6sında oldum canım benimde aynı seninki gibi ara ara kaşık agrısı ve gazdan başka birşeyim yok belirti aramamak lazım aslındaKizlar 8 inde transfer oldum dondurulmus 5. Gun iki tane bugun ilk gun sayilmiyor diye biliyorum 2 . Günüm hassasiyet dahil hic bise hissetmiyorum genelde sag sola yatarak uzaniyor evde yuruyusler yapiyorum sukur kabizlikta yok ama korkuyorum belirtisiz boyle olan varmi ilkindede yoktu kimyasal gebelik olusmustu
Gerekiyorsa histereskopi ol canım.Pazartesi 9.8 olan rahmim 8.4e düşmüş görüntüde istediğimiz gibi değil sanırım bu ayda olamıcam geçen sene bu ay transfer olup hamile kalmıştım 20. Hafta erken doğumla kaybetmiştim çok üzülüyorum hala rahmim toplamadı ağla ağla içim çıktı kızlar histeroskopi olucam sanırım
Hosgeldin canımMerhaba,
Yaşım 26, tekrarlayan düşüklerim oldu Benim ilk tüp bebek denemem.
17 adet toplandı.
13 tanesi döllendi.
8 tanesi 5. Güne kadar geldi.
4 tanesini pgt ye gönderdik 1 tanesi normal geldi.
Ağustos sonu - eylül başı gibi transfer olacak sanırım Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız
Ayy umarım Hepimiz için hayırlısıHosgeldin canım
O sağlıklı gelen embriyon sana evlat olsun inşallah.
Benimde kuzenimde aynı sıkıntı vardı. 8 embriyo genetiğe gönderdiler. 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer oldu. Kızı şimdi 4 yaşında
15-20 arası değişiyorAdetin ikinci gününde başlandığında transfer kaç gün sonra oluyor tahmini
Haklısın cnm ama iste insan dayanamiyor bu surecte meraktan soruyor dinleniyormusunuz genelde hareket halindemisiniz birde yine burda okudum duz yatmayin diye dikkat eden varmıBende 6sında oldum canım benimde aynı seninki gibi ara ara kaşık agrısı ve gazdan başka birşeyim yok belirti aramamak lazım aslında
Merhaba hoşgeldin canım bende 2 embriyo yolladım pgt ikiside sağlıklı geldi şükür şimdi bende transfer günümü bekliyorum umarım hep beraber güzel sonuçlar alırızMerhaba,
Yaşım 26, tekrarlayan düşüklerim oldu Benim ilk tüp bebek denemem.
17 adet toplandı.
13 tanesi döllendi.
8 tanesi 5. Güne kadar geldi.
4 tanesini pgt ye gönderdik 1 tanesi normal geldi.
Ağustos sonu - eylül başı gibi transfer olacak sanırım Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız
Zaten yüksek olması gerekmiyor mu ?Slm arkadaşlar bişey kafamı karıştırdı progesteron 1.57 pazartesi günü transferim olacak o zamana kadar 2 yide geçecek gibi progesteron yüksek olup transfer olan varmı
Yok 1 in altında olması gerekiyor diye biliyorum.Zaten yüksek olması gerekmiyor mu ?
Taze transfer olacaksa yüksek olması gerekmiyor mu ? Ben yüksek diyince direk tazedir dedim kafamdaYok 1 in altında olması gerekiyor diye biliyorum.
Ay çok sevindim sizin adınıza Benim diğer 3 ü mozaikmiş %40 tam ne demek bilmiyorum..Merhaba hoşgeldin canım bende 2 embriyo yolladım pgt ikiside sağlıklı geldi şükür şimdi bende transfer günümü bekliyorum umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız
Valla yan düz yattım sadece yüzüstü yatmadım evde lavaboya felan gittim bugün işe başlıcam bakalım nasıl olacak yavaş yürüyeyim diye 22 dk önce çıktımHaklısın cnm ama iste insan dayanamiyor bu surecte meraktan soruyor dinleniyormusunuz genelde hareket halindemisiniz birde yine burda okudum duz yatmayin diye dikkat eden varmı