2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba,

Yaşım 26, tekrarlayan düşüklerim oldu Benim ilk tüp bebek denemem.
17 adet toplandı.
13 tanesi döllendi.
8 tanesi 5. Güne kadar geldi.
4 tanesini pgt ye gönderdik 1 tanesi normal geldi.

Ağustos sonu - eylül başı gibi transfer olacak sanırım Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız

Bende 6sında oldum canım benimde aynı seninki gibi ara ara kaşık agrısı ve gazdan başka birşeyim yok belirti aramamak lazım aslında

Gerekiyorsa histereskopi ol canım.
En azından bu şekilde seni etkilemez.
Histereskopi sonrası düzeliyormuş rahim.
İnşallah sana da şifa olur

Hosgeldin canım
O sağlıklı gelen embriyon sana evlat olsun inşallah.
Benimde kuzenimde aynı sıkıntı vardı. 8 embriyo genetiğe gönderdiler. 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer oldu. Kızı şimdi 4 yaşında

Bende 6sında oldum canım benimde aynı seninki gibi ara ara kaşık agrısı ve gazdan başka birşeyim yok belirti aramamak lazım aslında
Haklısın cnm ama iste insan dayanamiyor bu surecte meraktan soruyor dinleniyormusunuz genelde hareket halindemisiniz birde yine burda okudum duz yatmayin diye dikkat eden varmı

Merhaba hoşgeldin canım bende 2 embriyo yolladım pgt ikiside sağlıklı geldi şükür şimdi bende transfer günümü bekliyorum umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız

Merhaba hoşgeldin canım bende 2 embriyo yolladım pgt ikiside sağlıklı geldi şükür şimdi bende transfer günümü bekliyorum umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız
Ay çok sevindim sizin adınıza Benim diğer 3 ü mozaikmiş %40 tam ne demek bilmiyorum..

Herkes için hayırlısı olsun Sağlıkla kucağımza alalım

Haklısın cnm ama iste insan dayanamiyor bu surecte meraktan soruyor dinleniyormusunuz genelde hareket halindemisiniz birde yine burda okudum duz yatmayin diye dikkat eden varmı
Valla yan düz yattım sadece yüzüstü yatmadım evde lavaboya felan gittim bugün işe başlıcam bakalım nasıl olacak yavaş yürüyeyim diye 22 dk önce çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…