2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hanımlar herşey normal ilerlerse Eylül de transferim olacak transferden kaç gün öncesinde iğne ilaç kullanmaya başlıyorsunuz doktorum adetin ikinci günü çağırdı herhangi bir açıklama yapmadı
Doktordan doktora bunların hepsi değişir de ben bana verileni anlatmak isterimyarın ekstradan bir şey verecek mi bilmiyorum ama sanmıyorum şöyle ;
Transfer için adetin ikinci gittiğinde rahim kalınlaştırma ilacına başlıyorsun belirli günlerde kontrole gidiyorsun transferden bir hafta önce progesteron içeren iğneye başlıyorsun Progestan,prolutex tarzında bu sırada sana verdiği rahim kalınlaştırma hapına devam transferden sonra yine Progesteron içeren iğnen,estrofem hap,proluton iğne (düşük önleyici 3 günde bir) oksapar iğne (kan sulandırıcı) coraspin hap (kan sulandırıcı) progestan kapsül (vajinadan)
Aklıma gelenler bunlar eksik olursa arkadaşlar tamamlar

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

İnşallah canm günde 1 defa 3 ay boyunca vurulacagim.. Bugün de bu ağrıyı bu kadar hissedince hep böylemi olacak korkusu oldu teşekkürler canm
Yok bende korktum olmaz bu iş böyle gitmez dedim kendi kendime ama alıştım mı bilmiyorum illa ki acı olacak ama ilk sefer vuruyordum 15 dk sonra elimi değdiremiyordum şuan öyle değil Bol bol masaj

Çok teşekkür ederim sadece ilaçlar ke kadar tuttu tahmini
Gonalf tanesi 1350 ilk denemede 3 yada 4 kutu gidiyor dozuna gore,2 hafta kullaniliyor günde 1
Meriofert 250 ydi galiba bu da 2 hafta günde 1
Diofol 100
Biosteron 500
Qoenzim 500
Hatırladığım kadariyla siz hesaplayın unuttuğum varmi arkadaşlar eklesin

S scooby-doo canm yeni gordum cok uzuldum Allahim kizina saglik versin donmuslarinda varmis kafani topla bir daha dene hic pes etme yeri ve zamani vardir hayirlisi olsun insallah hakkinda
Aynen canım kendimi üzmek istemiyorum hayırlısı buymuş diyorum rabbimden umut kesilmez
Kııızzz gonal-f i 8 sene önce 350 tl ye almıştık 1350 lira mı olmuş

Gonopeptyl ve ovitrellada var
Çok teşekkür ederim sadece ilaçlar ke kadar tuttu tahmini

Belki daha fazladır en son buydu
Aynn daha fazla bu ay aşılama oldum ama negatif le sonuçlandı gonal f 450 1700 e almustim

Kizlar 8 inde transfer oldum dondurulmus 5. Gun iki tane bugun ilk gun sayilmiyor diye biliyorum 2 . Günüm hassasiyet dahil hic bise hissetmiyorum genelde sag sola yatarak uzaniyor evde yuruyusler yapiyorum sukur kabizlikta yok ama korkuyorum belirtisiz boyle olan varmi ilkindede yoktu kimyasal gebelik olusmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…