- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.141
Bayağı yüksekmiş 2000 e yaklaşmış nerdeyseAynn daha fazla bu ay aşılama oldum ama negatif le sonuçlandı gonal f 450 1700 e almustim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı yüksekmiş 2000 e yaklaşmış nerdeyseAynn daha fazla bu ay aşılama oldum ama negatif le sonuçlandı gonal f 450 1700 e almustim
Genetikte ne gibi sıkıntı varMerhaba,
Yaşım 26, tekrarlayan düşüklerim oldu Benim ilk tüp bebek denemem.
17 adet toplandı.
13 tanesi döllendi.
8 tanesi 5. Güne kadar geldi.
4 tanesini pgt ye gönderdik 1 tanesi normal geldi.
Ağustos sonu - eylül başı gibi transfer olacak sanırım Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız
Cok şükür benimde 1 tane var hayırlısı olsun insallahHosgeldin canım
O sağlıklı gelen embriyon sana evlat olsun inşallah.
Benimde kuzenimde aynı sıkıntı vardı. 8 embriyo genetiğe gönderdiler. 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer oldu. Kızı şimdi 4 yaşında
Pazartesi ben de olacağım heyecan dorukta hadi hayırlısı olsunSlm arkadaşlar bişey kafamı karıştırdı progesteron 1.57 pazartesi günü transferim olacak o zamana kadar 2 yide geçecek gibi progesteron yüksek olup transfer olan varmı
Bilemedim şimdiTaze transfer olacaksa yüksek olması gerekmiyor mu ? Ben yüksek diyince direk tazedir dedim kafamda
Bende valla hshsBilemedim şimdi
Amin canım inşallahCok şükür benimde 1 tane var hayırlısı olsun insallah
İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah 25 Ağustos'ta hayırlı haberler pozitifli sonuçlar alırız inşallah sizin progesteron kaç acaba bide ben ilaçsız transfer olacağım sadece estrofem kullanıyorum.Pazartesi ben de olacağım heyecan dorukta hadi hayırlısı olsun
İlaçlar, psikolojimiz, maddi harcamalar bir yana bu süreçte beklemek bir yana. Ciddi anlamda sabrı sınanıyor insanın.Günaydın kızlar
Bugün de kontrolüm var.
Bana hiç estrofem vermedi Dr.
Bugün verir belki.
Git gel yollarda helak oldum son 3 aydır
İstanbul da değilim Tekirdağ'dan gidip geliyorum.
Bir de zaman azalınca insan sabırsız da oluyor.
Dr a diycem fırlatacaksanız fırlatın artık
0,30 progeston anlamı nedir hormon muİkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah 25 Ağustos'ta hayırlı haberler pozitifli sonuçlar alırız inşallah sizin progesteron kaç acaba bide ben ilaçsız transfer olacağım sadece estrofem kullanıyorum.
Hepsi ayrı ayrı sıkıntı.İlaçlar, psikolojimiz, maddi harcamalar bir yana bu süreçte beklemek bir yana. Ciddi anlamda sabrı sınanıyor insanın.
Her şeyin hayırlısı olsun da, beklemekten başka çare yok.
Progesteron da bi hormon yumurtlama zamanı yükselir döllenme olmazsa tekrar dusermis0,30 progeston anlamı nedir hormon mu
Sorma o konu zaten başka bi dünya neden olmadı şundan mı olmadı bundan mı olmadı yani bahane aramak istemiyor insan olmadı bitti bunu düşünerek hayatı kendine zindan etmeye gerek yokHepsi ayrı ayrı sıkıntı.
Bir de ailenin sorgulamaları.
Ne yaptınız dr ne dedi
Olur dedi mi
İnan psikolojik olarak daha çok yıpranıyor insan.
Üstüne dediğin gibi kullandığımız ilaçlar, maddi yönden zor olması, böyle gidip gelmeler...
Kimse kimseyi anlamıyor maalesef anca yaşayan bilir.
7 nin üstünde olması gerekiyormuş canımgünaydın kızlar transfer olması için rahim kalınlığı en az kaç olmalı
Aynen hiç modunu düşürme.Günaydın kızlar melekomelek iyiyim canım o kadar etkilenmedim kızım üzüldü ben onun üzülmesine daha çok üzüldüm güzelce anlattım ona da anladı neyse ki şimdi birkaç ay dinleniyim sonra bir kere daha deneriz dedik şimdi zaten okullar açılıcak kızla ilgilenmem gerekicek bakalım nasip diyelim