• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba,

Yaşım 26, tekrarlayan düşüklerim oldu :KK43: Benim ilk tüp bebek denemem.
17 adet toplandı.
13 tanesi döllendi.
8 tanesi 5. Güne kadar geldi.
4 tanesini pgt ye gönderdik 1 tanesi normal geldi.

Ağustos sonu - eylül başı gibi transfer olacak sanırım🙏🏻 Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız❤️
Genetikte ne gibi sıkıntı var

Hosgeldin canım
O sağlıklı gelen embriyon sana evlat olsun inşallah.
Benimde kuzenimde aynı sıkıntı vardı. 8 embriyo genetiğe gönderdiler. 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer oldu. Kızı şimdi 4 yaşında 🥰🥰
Cok şükür benimde 1 tane var hayırlısı olsun insallah 🤲

Günaydın kızlar 🌿🌿
Bugün de kontrolüm var.
Bana hiç estrofem vermedi Dr.
Bugün verir belki.
Git gel yollarda helak oldum son 3 aydır 🤲🤲
İstanbul da değilim Tekirdağ'dan gidip geliyorum.
Bir de zaman azalınca insan sabırsız da oluyor.
Dr a diycem fırlatacaksanız fırlatın artık 🤣🤣

Günaydın kızlar 🌿🌿
Bugün de kontrolüm var.
Bana hiç estrofem vermedi Dr.
Bugün verir belki.
Git gel yollarda helak oldum son 3 aydır 🤲🤲
İstanbul da değilim Tekirdağ'dan gidip geliyorum.
Bir de zaman azalınca insan sabırsız da oluyor.
Dr a diycem fırlatacaksanız fırlatın artık 🤣🤣
İlaçlar, psikolojimiz, maddi harcamalar bir yana bu süreçte beklemek bir yana. Ciddi anlamda sabrı sınanıyor insanın.
Her şeyin hayırlısı olsun da, beklemekten başka çare yok.

İlaçlar, psikolojimiz, maddi harcamalar bir yana bu süreçte beklemek bir yana. Ciddi anlamda sabrı sınanıyor insanın.
Her şeyin hayırlısı olsun da, beklemekten başka çare yok.
Hepsi ayrı ayrı sıkıntı.
Bir de ailenin sorgulamaları.
Ne yaptınız dr ne dedi
Olur dedi mi
İnan psikolojik olarak daha çok yıpranıyor insan.
Üstüne dediğin gibi kullandığımız ilaçlar, maddi yönden zor olması, böyle gidip gelmeler...
Kimse kimseyi anlamıyor maalesef anca yaşayan bilir.

Günaydın kızlar 🌞 melekomelek melekomelek iyiyim canım o kadar etkilenmedim kızım üzüldü ben onun üzülmesine daha çok üzüldüm güzelce anlattım ona da anladı neyse ki şimdi birkaç ay dinleniyim sonra bir kere daha deneriz dedik şimdi zaten okullar açılıcak kızla ilgilenmem gerekicek bakalım nasip diyelim ☺️

Hepsi ayrı ayrı sıkıntı.
Bir de ailenin sorgulamaları.
Ne yaptınız dr ne dedi
Olur dedi mi
İnan psikolojik olarak daha çok yıpranıyor insan.
Üstüne dediğin gibi kullandığımız ilaçlar, maddi yönden zor olması, böyle gidip gelmeler...
Kimse kimseyi anlamıyor maalesef anca yaşayan bilir.
Sorma o konu zaten başka bi dünya neden olmadı şundan mı olmadı bundan mı olmadı yani bahane aramak istemiyor insan olmadı bitti bunu düşünerek hayatı kendine zindan etmeye gerek yok 🌷

Merhaba arkadaşlar sizlerin tecrübelerine dayanarak bir kaç soru sormak istiyorum ben bu ayın somunda tedavi için gideceğim ilaçlarımı yazdılar Kocaeli üniversitesinde . İlaçlarım şu şekilde
Gonal f 450 ıu 10 paket
Meriofert 150 ıu 30 paket
Ovitrelle 1 paket
Cetrodite 1 paket
Biz bir kaç eczane gezdik ancak 4500 ünite tedavi karşılandığı için ya tek gonal girebiliyorlar yada meriofert. Yada 8 tane gonal 6 tane meriofert şeklinde giriş yapabiliyorlar. Daha doğrusu 4500 ünite olucak şekilde ilaç ayarlaması yapabiliyorlar.sistem 4500 üniten fazla ilaç girilemeyeceği uyarısını veriyor. Ben şimdi ilaçların hangilerini almam gerektiğini bilemedim. Gonal f daha pahalı bir ilaç 1700 TL gibi bir fiyatı var. 10 tane aldığımda ve devlet bir kısmını karşıladığında sadece gonal için 5-6 bin TL gibi ek ücret ödeyeceğim. Meriofertin ise 330 TL gibi bir fiyatı var.Sadece 30 paket meriofert alsam 2-3 bin gibi bir fiyat ödeyeceğim. İkisini birlikte kullanmam gerekiyorsa da 4500 ünite olcak şekliyle kaçar tane hangisinden almam gerektiği konusu biraz karıştı. Bu konuda bana bilgilendirme yapabilir misiniz? Üniversitede hemşire ısrarla raporumun bu ilaçları karşıladığını söyledi anca 4500 üniteden fazla girilmiyor yani.

Günaydın kızlar 🌞 melekomelek melekomelek iyiyim canım o kadar etkilenmedim kızım üzüldü ben onun üzülmesine daha çok üzüldüm güzelce anlattım ona da anladı neyse ki şimdi birkaç ay dinleniyim sonra bir kere daha deneriz dedik şimdi zaten okullar açılıcak kızla ilgilenmem gerekicek bakalım nasip diyelim ☺️
Aynen hiç modunu düşürme.
Kafanı dağıtmış olursun bu süreçte.
Cimcime kardeş ister tabi istemez mi.
Allah en yakın zamanda nasip etsin hepimize 🙏🙏

Back