- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.061
Tedaviye o gün başlamam gerekiyordu hangi ilacı verebiliceni bilmediğim için yazdıramadım saatte geçti almak zorunda kaldımyazıldı mı bilmiyorum ama estrofemi doktor yazıyor aile hekimine yazdırabilirsiniz
Öyle oluyor benimde öyle bide transferden sonra progestan iğne var o da fena gaz yapıyorMerhaba tüm anne adaylarına... Benim de yarın randevum var. İlaçlardan sonra tranfer olup olmayacağına karar verilecek. süreç çok zor ama heyecanlı. histereskopi ameliyatı oldum 2 ay önce. 2 adet embriyo var 5. gün biri diğeri 6. gün. İkisini birden koyacağız dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. kullandığım ilaçlar ben de ödem yaptı. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Ve karnımda acaip bir şişlik oldu sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
Kahve çay azaltın mümkünse bi bardak diyorlar çikolata hurma ananas bi kaç bişey vardı internette yazıyor kuzum ben bilmiyordum hurmayı Mesela rahimi kasıyormuşTransferden sonra özelikle yememiz gereken besinler var mı?
Ay görmedim yaSordum sana yarın mı diye görmedin zaar
hadi hayırlı olsun canımmmm
her detayı düşünür olduk valla tesekkür ederim canımKahve çay azaltın mümkünse bi bardak diyorlar çikolata hurma ananas bi kaç bişey vardı internette yazıyor kuzum ben bilmiyordum hurmayı Mesela rahimi
yandım o zaman :) daha şimdiden böyleyimÖyle oluyor benimde öyle bide transferden sonra progestan iğne var o da fena gaz yapıyor
Hayırlı olsun tedavinizBen geldim kızlar geçen ay tedavim iptal edildi .. bu ay allahın izni ile ilaçlara başladım , transfer bekliyorum en geç 2 haftaya olucak gibi inşallah.. 3 cü transferim olacak ilki 6 gün embriyosu türkiyede denedim ,2 cisi 2 adet 3 gün embriyosu almanyada denedim ikiside negatif oldu . Bu 3 transferim dondurulmuşlardan devam edicem inşallah, bu kez ilk 2 transferimden farklı olarak kortizon verilecek transferimden birgün önce başlıyacağım ..
Hosgeldin canımBen geldim kızlar geçen ay tedavim iptal edildi .. bu ay allahın izni ile ilaçlara başladım , transfer bekliyorum en geç 2 haftaya olucak gibi inşallah.. 3 cü transferim olacak ilki 6 gün embriyosu türkiyede denedim ,2 cisi 2 adet 3 gün embriyosu almanyada denedim ikiside negatif oldu . Bu 3 transferim dondurulmuşlardan devam edicem inşallah, bu kez ilk 2 transferimden farklı olarak kortizon verilecek transferimden birgün önce başlıyacağım ..
Hosgeldin canım.Merhaba tüm anne adaylarına... Benim de yarın randevum var. İlaçlardan sonra tranfer olup olmayacağına karar verilecek. süreç çok zor ama heyecanlı. histereskopi ameliyatı oldum 2 ay önce. 2 adet embriyo var 5. gün biri diğeri 6. gün. İkisini birden koyacağız dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. kullandığım ilaçlar ben de ödem yaptı. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Ve karnımda acaip bir şişlik oldu sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
AMİN HERKES İÇİN ÇOK GÜZEL HABERLER ALACAĞI BİR AY OLSUNHosgeldin canım.
Aynen ilaçlar şişkinlik yapıyor.
İnşallah transferin olur histereskopi de olmuşsun.
Çizik de atılmıştır muhtemelen.
Hakkında hayırlısı olsun
canım sorma çok acıyor üç gün sabret sonra alışıyorsun üstüne yatamadım en başta, uyuyamadımKizlar prolutexe başladım göbekten bugün 1 gün boyunca ağrır mı yeri dokunamıyorum
Kalcadanda proluton haftada 1 kalcam da yaniyor
Ağrı eşiğinize bağlı biraz. aşılama da genelde yüksek doz ilaç içiliyor tüp bebekte direkt iğne ile başlıyorsunuz benim çok ağrım olmadı bu süreçte sadece beklemek biraz yoruyor sanki ben opu mu mayısta oldum ve transfer işin hala bekliyorumkizlar transfer işlemi nasıl ya, aşılama gibi mi acaba? yani tüp bebek süreci ağrılı sancılı mı? bir kaç ay içerisinde düşünüyorum da sorayım dedim.
İnşallah canm günde 1 defa 3 ay boyunca vurulacagim.. Bugün de bu ağrıyı bu kadar hissedince hep böylemi olacak korkusu oldu teşekkürler canmcanım sorma çok acıyor üç gün sabret sonra alışıyorsun üstüne yatamadım en başta, uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?