• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

3 gün embiriyosu transfer gününü saymazsak 9 günüm
taze transfer ıse catlatma ıgnesının etkısı olabılır.
ama dondurulmus ise takıp gerektıren bır değer canım benım.
herşeye hazırlıklı ol. bolca dua et ki tutunsun.

benım de 3.gün embryosu 2 adetti.
12.gün kan testim 24 cıktı. doktor cok dusuk dedı. 2 gun sonra 14 e dustu ve dedıkı zaten degerın cok dusuktu tutunmus ama ılerlememıs yanı kımyasal gebelik.
ınsallah güzel ve hayırlı haberlerle gelırsın canım :( başımdan geçti o sebeple yazdım için kararmasın nolur.

taze transfer ıse catlatma ıgnesının etkısı olabılır.
ama dondurulmus ise takıp gerektıren bır değer canım benım.
herşeye hazırlıklı ol. bolca dua et ki tutunsun.

benım de 3.gün embryosu 2 adetti.
12.gün kan testim 24 cıktı. doktor cok dusuk dedı. 2 gun sonra 14 e dustu ve dedıkı zaten degerın cok dusuktu tutunmus ama ılerlememıs yanı kımyasal gebelik.
ınsallah güzel ve hayırlı haberlerle gelırsın canım :KK43: başımdan geçti o sebeple yazdım için kararmasın nolur.
Dondurulmuş 3 gün tek embriyo transfer oldum canım ben de o yüzden eşime soylememe kararı aldım ayın 13 de test vericem o sonucu beklicem

Dondurulmuş 3 gün tek embriyo transfer oldum canım ben de o yüzden eşime soylememe kararı aldım ayın 13 de test vericem o sonucu beklicem
hiç sesini cıkartmaa beklee sabrett konus bebegınle hatta ben medıtasyon yapıyorum arkadaslar
cok faydasını gorenler var.
tüp bebek ve hamılelık ıcın bılıncatı calısmasıı youtubee
hadi aç hemen dinlemeye başlaaa suan onun sana ıhtıyacı var sana tutunmaya calısıyor :anne:

hiç sesini cıkartmaa beklee sabrett konus bebegınle hatta ben medıtasyon yapıyorum arkadaslar
cok faydasını gorenler var.
tüp bebek ve hamılelık ıcın bılıncatı calısmasıı youtubee
hadi aç hemen dinlemeye başlaaa suan onun sana ıhtıyacı var sana tutunmaya calısıyor :anne:
Şuan işteyim eve gidince sımsıkı sarılcam ona beni bırakmaması için dua edicem insaAllah ☺️🥰

Üzülme diycem ama üzüleceksin tabiki.
Aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyoruz birbirimizi.
Sakın mücadelenden vazgeçme.
Kaç kez deneyip sonunda anne olan insanlar var.
O yüzden kendini çok bırakma canım.
problemin ne olduğunu bulamadıktan sonra çabalar boşa gibi rabbim sınav olarak bunu layık görmüş ne diyim ...

Ben geldim kızlar geçen ay tedavim iptal edildi .. bu ay allahın izni ile ilaçlara başladım , transfer bekliyorum en geç 2 haftaya olucak gibi inşallah.. 3 cü transferim olacak ilki 6 gün embriyosu türkiyede denedim ,2 cisi 2 adet 3 gün embriyosu almanyada denedim ikiside negatif oldu . Bu 3 transferim dondurulmuşlardan devam edicem inşallah, bu kez ilk 2 transferimden farklı olarak kortizon verilecek transferimden birgün önce başlıyacağım ..

Back