- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.041
3 gün embiriyosu transfer gününü saymazsak 9 günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen dayanamadim rüyalarıma giriyordu sürekli bilmek istedik iyi yada kötü sonucu çok merak ediyordum geçen ay rahim dinlendirmem vardı o ay çabucak gectide su 12 gün hiç gecmiyor sankiDayanamdığın için böyle çıktı bol bol dinlenin Allah’ın izniyle katlanarak yükselsin
taze transfer ıse catlatma ıgnesının etkısı olabılır.3 gün embiriyosu transfer gününü saymazsak 9 günüm
canım sen test yaptınmı senin nasıl çıktı3 gün embiriyosu transfer gününü saymazsak 9 günüm
Değildir inşallah canım kandada pozitifi görürsün inşallahİnşallah iğne etkisi değildir. İsteyen herkes hepimiz görelim inşallah çift çizgileri. İğne etkisi olabilir diye bekleyebilirsem 9. günü beklemeye çalışacağım :))
Benim transferim yarın nasipsecanım sen test yaptınmı senin nasıl çıktı
Dondurulmuş 3 gün tek embriyo transfer oldum canım ben de o yüzden eşime soylememe kararı aldım ayın 13 de test vericem o sonucu beklicemtaze transfer ıse catlatma ıgnesının etkısı olabılır.
ama dondurulmus ise takıp gerektıren bır değer canım benım.
herşeye hazırlıklı ol. bolca dua et ki tutunsun.
benım de 3.gün embryosu 2 adetti.
12.gün kan testim 24 cıktı. doktor cok dusuk dedı. 2 gun sonra 14 e dustu ve dedıkı zaten degerın cok dusuktu tutunmus ama ılerlememıs yanı kımyasal gebelik.
ınsallah güzel ve hayırlı haberlerle gelırsın canım başımdan geçti o sebeple yazdım için kararmasın nolur.
off ne heyecan şimdiiiiiiBenim transferim yarın nasipse
hiç sesini cıkartmaa beklee sabrett konus bebegınle hatta ben medıtasyon yapıyorum arkadaslarDondurulmuş 3 gün tek embriyo transfer oldum canım ben de o yüzden eşime soylememe kararı aldım ayın 13 de test vericem o sonucu beklicem
5. Gün embriyosu bir taneoff ne heyecan şimdiiiiii
kacıncı gun embrıyosu ve kac adet konulacak şimdiden bolll şanss
Şuan işteyim eve gidince sımsıkı sarılcam ona beni bırakmaması için dua edicem insaAllahhiç sesini cıkartmaa beklee sabrett konus bebegınle hatta ben medıtasyon yapıyorum arkadaslar
cok faydasını gorenler var.
tüp bebek ve hamılelık ıcın bılıncatı calısmasıı youtubee
hadi aç hemen dinlemeye başlaaa suan onun sana ıhtıyacı var sana tutunmaya calısıyor
problemin ne olduğunu bulamadıktan sonra çabalar boşa gibi rabbim sınav olarak bunu layık görmüş ne diyim ...Üzülme diycem ama üzüleceksin tabiki.
Aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyoruz birbirimizi.
Sakın mücadelenden vazgeçme.
Kaç kez deneyip sonunda anne olan insanlar var.
O yüzden kendini çok bırakma canım.
belki iki embriyondan biri tutundu ama geç tutundu bilemezsiniz ki gününüzde pozitif alacaksınız belki üzülmeyinproblemin ne olduğunu bulamadıktan sonra çabalar boşa gibi rabbim sınav olarak bunu layık görmüş ne diyim …
teşekkür ederim... olmadı işte bazı şeyleri kabullenmek gerek sanırım üzülüyorum hem de çok... rabbim kimseye bunu yaşatmasın...belki iki embriyondan biri tutundu ama geç tutundu bilemezsiniz ki gününüzde pozitif alacaksınız belki üzülmeyin
Sordum sana yarın mı diye görmedin zaarBenim transferim yarın nasipse
Hazır gıdalar,Kızlar ya transfer sonrası zararlı olan yiyecekler ne bilen var mı şalgam suyu içmek istiyorum ama zarar li mi bilemedim
Hoşgeldin canım.Merhaba kızlar benimde yaşım 32 20 ağustosta transferim var 4. Denemem olacak öncekilerin 2si kimyasal 1 i negatif oldu beni de listeye ekler misiniz