- 14 Mart 2022
- 2.446
- 6.901
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.021
Üzülme diycem ama üzüleceksin tabiki.kan testi yaptırdım 1 bile çıkmadı bütün ümitlerim bitti
İnşallah iğne etkisi değildir. İsteyen herkes hepimiz görelim inşallah çift çizgileri. İğne etkisi olabilir diye bekleyebilirsem 9. günü beklemeye çalışacağım :))Ayy cift çizgibide bis gorsek keşke bence iğnenin etkisi degildir canim yerinizde olsam hemen kan vermeye giderdim
sonucunu ne zaman çıkacakmış. Merakla bekliyoruz . Hayırla sağlıkla müjdeli haberi alırsınız inşallahBenim eşimde aynı ama onun da ici içini yiyor akşam konustuk baktım öğrenmek istiyor oda bende şuan habersiz test verdim
Vallahi çok şükür artıkKizlar selam sonunda ben de adet oldum , tam 12 gün gecikmeli olarak. Cuma gunu ilk kontrolum olacak transfer hazirliklari icin. Sürece baslarken umut doluydum ama simdi stres bastiriyor sanki
İnşallah olur benimde dört tane dondurulmuşum var ama olduğu halde artık orda yapmayı düşünyrm sen simdi daha basindasin umutlu ol sakın umutsuz olma ben ikinci denememi ne umutla yaptım asla ümitsiz deildim takı dünkü idrar testine kadar ve bugünkü adet olacam sinyaline kadar inşallah senin olacak hiç üzülme dörde gerek kalmayacakBende aynı senın gıbyım benımde 2. denemem kımyasal oldu
100 tl gıttı sımdıye kadar. 1 senedır ugrasıyorum.
elde 2 tane dondurulmus kaldı son onları koyacagız hiç ümidim yok ama
Öylede doğru diyorsun ama insan annelik duygusunu yaşamak istyr tek istegim bu hayatta inşallah daha yol var imkan olursa elimden geleni yapmaya çalışacam ama şimdilik bir iki sene sonraya ertelendi gibi eğer yaşamımda devam ederse inşallah rabbim nasip eder hepimizieElimizden geleni yaparız olur olur olmazsa da ne yapalım tabii ki kendi bebeğimizin yerini tutmaz ama hayatta sevgiye muhtaç çok canlı var bizde de kocaman sevgi var
CANIM ben başında değilimİnşallah olur benimde dört tane dondurulmuşum var ama olduğu halde artık orda yapmayı düşünyrm sen simdi daha basindasin umutlu ol sakın umutsuz olma ben ikinci denememi ne umutla yaptım asla ümitsiz deildim takı dünkü idrar testine kadar ve bugünkü adet olacam sinyaline kadar inşallah senin olacak hiç üzülme dörde gerek kalmayacak
Amin Rabbim kimsenn çabasını boşa cikarmasinÖylede gerçekten ne bileyim bazen o kadar umut edyrsnki sonu hayal kırıklığı olunca bir an ümitsizliğe kapılıyorsn ümitsizlik şeytandandir bilyrmda ama yinede biran oluyorHayır umudunu kaybetme sakın umutsuzluğa düşme bizden gizlenen hayrı bilemeyiz lütfen sen duanı et Allah çabanı boşa çıkarmasın
Amin canım hayırlısı
Yani ben yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı bekledim sonuç değişmedi
Tabi umudunu kaybetmek çok kötü bişey umut olmadan yaşam olmaz maalesef
Sonucunuz çıktı mı?Şimdi kan verrmeye geldik bakalım hayirkisi
Sonucum çıktı canım 10 83 sağlık ocağındaki doktora sordu kardesim değeri yüksek ama az daha beklesin demis olumlu birşey o zaman söylene bilir demişsonucunu ne zaman çıkacakmış. Merakla bekliyoruz . Hayırla sağlıkla müjdeli haberi alırsınız inşallah
Oda var tabi elimizden gelenide yapyrz sonucu uzucude olsa dediğin gibi gerçekten birazda şans ve nasip işleri bu islerBence hayat çok sürprizle dolu ne zaman ne olacağını bilmiyoruz hayatı yaşanır kılan da bu bence olmazsa üzülür müyüm çok üzülürüm içimde hep eksiklik kalır ama sonunda ben elimden geleni yaptım diyebilmeliyim gerisi şans
MaşşalaaahhSonucum çıktı canım 10 83 sağlık ocağındaki doktora sordu kardesim değeri yüksek ama az daha beklesin demis olumlu birşey o zaman söylene bilir demiş
Çıktı canım 10.83Sonucunuz çıktı mı?
canım bu değer kaçıncı gün emrıyosu ıcın ? ve transferın kacıncı günü ona göre yorum yapacagımSonucum çıktı canım 10 83 sağlık ocağındaki doktora sordu kardesim değeri yüksek ama az daha beklesin demis olumlu birşey o zaman söylene bilir demiş
Bilyrm daha üçüncünun basindasin umutlu olraak basla inşallah umutsuz olma olacak senin dörde gerek kalmayacak snei çok iyi anlyrm bende o kadar umutlu başlamıştım ikinci denemeye böyle.kesin gözüyle bakıyordum ama deilmis inşallah sen umutlu ol senin olacak inanyrmCANIM ben başında değilim
benım 3.denemem olacakk okadar korkuyorum kii
Test günüm 13 Ağustos yükselir insaAllahMaşşalaaahhşükür
3 gün embiriyosu transfer gününü saymazsak 9 günümcanım bu değer kaçıncı gün emrıyosu ıcın ? ve transferın kacıncı günü ona göre yorum yapacagım
Dayanamdığın için böyle çıktıÇıktı canım 10.83
Çok şükür. Çok çok sevindim inşallah devamı da güzel ilerler. 3.gün embriyosu olduğu için değer düşük muthemelen .Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız da nasip olsun inşallah.Sonucum çıktı canım 10 83 sağlık ocağındaki doktora sordu kardesim değeri yüksek ama az daha beklesin demis olumlu birşey o zaman söylene bilir demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?