2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

kan testi yaptırdım 1 bile çıkmadı bütün ümitlerim bitti
Üzülme diycem ama üzüleceksin tabiki.
Aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyoruz birbirimizi.
Sakın mücadelenden vazgeçme.
Kaç kez deneyip sonunda anne olan insanlar var.
O yüzden kendini çok bırakma canım.

Ayy cift çizgi bide bis gorsek keşke bence iğnenin etkisi degildir canim yerinizde olsam hemen kan vermeye giderdim
İnşallah iğne etkisi değildir. İsteyen herkes hepimiz görelim inşallah çift çizgileri. İğne etkisi olabilir diye bekleyebilirsem 9. günü beklemeye çalışacağım :))

Kizlar selam sonunda ben de adet oldum , tam 12 gün gecikmeli olarak. Cuma gunu ilk kontrolum olacak transfer hazirliklari icin. Sürece baslarken umut doluydum ama simdi stres bastiriyor sanki
Vallahi çok şükür artık
Tarlusal içmedin değil mi.
Hadi bakalım hayırlısıyla başla sende

Bende aynı senın gıbyım benımde 2. denemem kımyasal oldu
100 tl gıttı sımdıye kadar. 1 senedır ugrasıyorum.
elde 2 tane dondurulmus kaldı son onları koyacagız hiç ümidim yok ama
İnşallah olur benimde dört tane dondurulmuşum var ama olduğu halde artık orda yapmayı düşünyrm sen simdi daha basindasin umutlu ol sakın umutsuz olma ben ikinci denememi ne umutla yaptım asla ümitsiz deildim takı dünkü idrar testine kadar ve bugünkü adet olacam sinyaline kadar inşallah senin olacak hiç üzülme dörde gerek kalmayacak

Elimizden geleni yaparız olur olur olmazsa da ne yapalım tabii ki kendi bebeğimizin yerini tutmaz ama hayatta sevgiye muhtaç çok canlı var bizde de kocaman sevgi var
Öylede doğru diyorsun ama insan annelik duygusunu yaşamak istyr tek istegim bu hayatta inşallah daha yol var imkan olursa elimden geleni yapmaya çalışacam ama şimdilik bir iki sene sonraya ertelendi gibi eğer yaşamımda devam ederse inşallah rabbim nasip eder hepimizie

CANIM ben başında değilim
benım 3.denemem olacakk okadar korkuyorum kii yoksa sıfırdan tedavıye baslanacak

Amin Rabbim kimsenn çabasını boşa cikarmasinÖylede gerçekten ne bileyim bazen o kadar umut edyrsnki sonu hayal kırıklığı olunca bir an ümitsizliğe kapılıyorsn ümitsizlik şeytandandir bilyrmda ama yinede biran oluyor

Oda var tabi elimizden gelenide yapyrz sonucu uzucude olsa dediğin gibi gerçekten birazda şans ve nasip işleri bu isler

CANIM ben başında değilim
benım 3.denemem olacakk okadar korkuyorum kii
Bilyrm daha üçüncünun basindasin umutlu olraak basla inşallah umutsuz olma olacak senin dörde gerek kalmayacak snei çok iyi anlyrm bende o kadar umutlu başlamıştım ikinci denemeye böyle.kesin gözüyle bakıyordum ama deilmis inşallah sen umutlu ol senin olacak inanyrm

Sonucum çıktı canım 10 83 sağlık ocağındaki doktora sordu kardesim değeri yüksek ama az daha beklesin demis olumlu birşey o zaman söylene bilir demiş
Çok şükür. Çok çok sevindim inşallah devamı da güzel ilerler. 3.gün embriyosu olduğu için değer düşük muthemelen .Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız da nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…