- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
İnşallah bitanem Rabbim şükür gözyaşları döktürsunİnşaallah pozitif olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bitanem Rabbim şükür gözyaşları döktürsunİnşaallah pozitif olur canım
İnşaallah inşallah canımİnşallah bitanem Rabbim şükür gözyaşları döktürsun
ALLAH sifa versin insallahValla karışık kuzum hiç düzenli değil hormonlar Haso18
Amin kuzum inşallahALLAH sifa versin insallah
İnşallah bitanem Rabbim şükür gözyaşları döktürsun
Naptınız kızlar son durumlar nedirALLAH sifa versin insallah
Ben hala adet olmadim bu gun 16. GunNaptınız kızlar son durumlar nedir
Kan verdin mi peki canımBen hala adet olmadim bu gun 16. Gun
En son 26 sinda vermiştim negatifti sonra vermedimKan verdin mi peki canım
Canım iyi akşamlar, bugün sabah avuç içi kadar kırmızı kanamam oldu idrar testi yaptım silik daha netletmisti uzaktan bile görünüyor rahat rahat da daha sonra kahverengiye dondu akıntı hala devam ediyor inşallah kimyasal değildir yarın doktora gideceğimNaptınız kızlar son durumlar nedir
Gozun aydin canim insallah saglikla bebegini kucagina alirsinCanım iyi akşamlar, bugün sabah avuç içi kadar kırmızı kanamam oldu idrar testi yaptım silik daha netletmisti uzaktan bile görünüyor rahat rahat da daha sonra kahverengiye dondu akıntı hala devam ediyor inşallah kimyasal değildir yarın doktora gideceğim
Kuzum kanamam var ama Bilemiyorum yarın değer yüksek değilse kimyasalGozun aydin canim insallah saglikla bebegini kucagina alirsin
Aklina kotu seyler getirme kuzum iyi düşün iyi olsunKuzum kanamam var ama Bilemiyorum yarın değer yüksek değilse kimyasal
Normal midir ki , ya da böyle olup nornal olabilen var misirAklina kotu seyler getirme kuzum iyi düşün iyi olsun
Hamileyken 9 ay boyunca adet goren bile var kuzum neler gorduk nelerNormal midir ki , ya da böyle olup nornal olabilen var misir
Ah kuzum ilk kez pozitif gördüm, ilk kez kan değerim 0.01 in üstünde çıktı o yüzden endişelerim fakat garip bir sakinlik de var hayırlısı diyorum arkadaşımda dedi ki 2. Hamileliği şuan 1. Hamileliginde adetimden 1 hafta sonra öğrenmiş yani adetten önce hamile kalmış kafam karışıkHamileyken 9 ay boyunca adet goren bile var kuzum neler gorduk neler
Olabiliyo canm hayirli haber verirsin insallahAh kuzum ilk kez pozitif gördüm, ilk kez kan değerim 0.01 in üstünde çıktı o yüzden endişelerim fakat garip bir sakinlik de var hayırlısı diyorum arkadaşımda dedi ki 2. Hamileliği şuan 1. Hamileliginde adetimden 1 hafta sonra öğrenmiş yani adetten önce hamile kalmış kafam karışık
İnşallah kuzum benim yarın ola hayrola Sende hayırlı haberler al inşallah Hepimiz yol arkadasiyizOlabiliyo canm hayirli haber verirsin insallah
Ben umutsuzum kuzu dun test yaptim yine negatif maalesef onumuzdeki ay insallahİnşallah kuzum benim yarın ola hayrola Sende hayırlı haberler al inşallah Hepimiz yol arkadasiyiz
Kuzum Allah'tan ümit kesilmez neler neler var bilemeyiz ki en garantisi kan verdin miiBen umutsuzum kuzu dun test yaptim yine negatif maalesef onumuzdeki ay insallah
26 sinda vermistimKuzum Allah'tan ümit kesilmez neler neler var bilemeyiz ki en garantisi kan verdin mii