- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
hamilelik testi mi bu?Kuzumm yaptım test bugün pik yaptı sanırım doğru mu anlar mısın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilelik testi mi bu?Kuzumm yaptım test bugün pik yaptı sanırım doğru mu anlar mısın :)
Ovulasyon testi sanırımhamilelik testi mi bu?
hiç yapmadım. 2 çizgi de kırmızı olduğuna göre iyi bir şey sanırım:)Ovulasyon testi sanırım
Bende Bi ara denemiştim ama hiç anlamadım sanırım yumurtlama olduğunu gösteriyorhiç yapmadım. 2 çizgi de kırmızı olduğuna göre iyi bir şey sanırım:)
Yok canım ovulasyonhamilelik testi mi bu?
Aynen çatlamak üzere diye biliyorum iki çizgi olunca. Yumurtlama olduktan sonra da gittikçe siliklesiyo. Yarın da bi yap aynı çıkacak mı yoksa silikleşecek mi? Bugünleri de değerlendirKuzumm yaptım test bugün pik yaptı sanırım doğru mu anlar mısın :)
İnşallah kuzum geçen ay beklenen olgunluğa varmadı malesef bu ay nasipAynen çatlamak üzere diye biliyorum iki çizgi olunca. Yumurtlama olduktan sonra da gittikçe siliklesiyo. Yarın da bi yap aynı çıkacak mı yoksa silikleşecek mi? Bugünleri de değerlendir
İnşallah. Yaptın mı bugün de yine pik oldu muİnşallah kuzum geçen ay beklenen olgunluğa varmadı malesef bu ay nasip
Yok kuzum silikleşti beklemedeyim yine artıkİnşallah. Yaptın mı bugün de yine pik oldu mu
Sen boş geçme bu günleriYok kuzum silikleşti beklemedeyim yine artık
Belirtilerin pkos gibi canım ama detaylı tahliller ile doktorlar daha iyi bilir o minik minik kistler gebeliğe engel değil aklına kötü şeyler getirme inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağıkla nasip ederMerhaba 2021 yılı hepimizi bebislere kavustursun insallah bende 6 aylik evliyim bu ay ilk denememdi 30 gun olarak hesaplarsak bu gun adet gunum ama adetlerim duzensiz maalesef doktora gittigimde de ultrasonda yumurtaliklarinda kucuk küçük kistler goruyorum ama gebelige engel degil dedi açıkçası hic olmadik yere umudumu kesti sanki hic cocugum olmiycak gibi geliyo yardmci olurmusunuz bu durumu yasayan var mi
Hormon testlerim temiz cikti pcos degil dedi doktor sogan kürü deniycem umarim kistlerden kurtulurum ama deneyebilmem icin hamile olmadigimdan emin olmam gerekiyormusBelirtilerin pkos gibi canım ama detaylı tahliller ile doktorlar daha iyi bilir o minik minik kistler gebeliğe engel değil aklına kötü şeyler getirme inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağıkla nasip eder
Ewt canım kesin negatif olmadan sakın bitkisel bişey yada ilaç kullanma Pkos değilse o zaman kistleri dert etme kuzumHormon testlerim temiz cikti pcos degil dedi doktor sogan kürü deniycem umarim kistlerden kurtulurum ama deneyebilmem icin hamile olmadigimdan emin olmam gerekiyormus
Ewt canım kesin negatif olmadan sakın bitkisel bişey yada ilaç kullanma Pkos değilse o zaman kistleri dert etme kuzum
Umarim canim tesekkur ederimEwt canım kesin negatif olmadan sakın bitkisel bişey yada ilaç kullanma Pkos değilse o zaman kistleri dert etme kuzum
Günleri doldurmak kolay da bu beklemek çok yoruyorSen boş geçme bu günleri
Kesinlikle öyle canımGünleri doldurmak kolay da bu beklemek çok yoruyor
Bugün yumurtlamamın 9. Günü adetime 6 gün var 2 damla pembe lekelenmem oldu , erken adet mi göreceğim acabaKesinlikle öyle canım
Hamile olabilirmisin acaba yerlesme kanamasi gibiBugün yumurtlamamın 9. Günü adetime 6 gün var 2 damla pembe lekelenmem oldu , erken adet mi göreceğim acaba
Onu da araştırdım kuzum renk pembe resimdekilerle tutuyor, bugün akıntım da çok değişikti ama çok umutlanmak da istemiyorum erken adet olurum diye korkuyorumHamile olabilirmisin acaba yerlesme kanamasi gibi