- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına gözün aydın canımHamilesin dedi acildeki doktor ama takip edilecek iki kat artması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına gözün aydın canımHamilesin dedi acildeki doktor ama takip edilecek iki kat artması lazım
İnşallah bende 4 aylık evliyim şimdi düşünmeye başladım hiçbir sağlık sorunumuz yok rabbim bian önce nasip etsin inşallahSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devam inşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
İnşaallah canım tüm isteyenlere hayırlısı ileİnşallah bende 4 aylık evliyim şimdi düşünmeye başladım hiçbir sağlık sorunumuz yok rabbim bian önce nasip etsin inşallah
Hiç duymadım vallaHanımlar aranızda klebsiella bakterisi olan var mı? Benim kültür sonucum çıktı ve bu bakteri üredi diye yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Bir hayalet çizgi var gibi, kan testi verirseniz bhcg değeriniz daha anlamlı olabilir.Arkadaşlar bebeğim olmasını çok istiyorum bende bebek tedavisi görüyorum ve adete bir gün kala evde test yaptım 15 dk sonra teste baktığımda bu çıktı lütfen yardımcı olabilirmisiniz bilen arkadaşlar
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşAllah da sağlıklı ilerler evet doğalAyyyyy hadi inşaallah sabah sabah nasıl bi umut oldun sen tebrik ediyorum canım, doğal yollardan mı oldu
Allah razı olsun canım sağlıkla ilerler inşAllah rabbim hepinize de nasip eder dua ediyorum isteyen herkeseHadi gözün aydın olsun canım Rabbim saglikla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et
Çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlere inşAllahSağlıcakla al inşallah bebişini kucağına gözün aydın canım
Rabbim inşAllah isteyen herkese nasip eder Bende 5 aylık evliyim 4 aydır deniyodukİnşallah bende 4 aylık evliyim şimdi düşünmeye başladım hiçbir sağlık sorunumuz yok rabbim bian önce nasip etsin inşallah
Neden olmasın olur inşAllah rabbim nasip etsin canım hepimizeseninle bat tarihimiz aynı sanırım 28 ocak doğru mu? Bakmışsın ikimizde hamile kalmışız
Benim adete 3 gün kala bu şekilde çıkmıştı ve gittikçe koyulaştı tekrar test yap günden güne koyulaşacak mı diyeArkadaşlar bebeğim olmasını çok istiyorum bende bebek tedavisi görüyorum ve adete bir gün kala evde test yaptım 15 dk sonra teste baktığımda bu çıktı lütfen yardımcı olabilirmisiniz bilen arkadaşlar
Amin insallah. Allah hayirlisini versinNeden olmasın olur inşAllah rabbim nasip etsin canım hepimize
Maşallah hamilesinEvet beta değerim 69 çıktı canım
Teşekkür ederim canm Allah isteyen herkese versinMaşallah hamilesin
Malesef dönmedi kuzum tekrar yumurtlama takibi yapıyorumHayırlısı olsun ya. İnşallah pozitife döner
Hayırlısı olsun demekten başka bi şey demiyor insan. Sonraki ay olur inşallah. Kaçıncı gün adet oldun canım. İlaç kullanmış mıydınMalesef dönmedi kuzum tekrar yumurtlama takibi yapıyorum
Geçen ay klomen kullanmıştım canım. 28. Gün adet oldum döngümüde düzenledi bu ay da klomen kullanıyorum dün ovulasyon bir tık koyulaştı bugün bakacağız bakalım :)Hayırlısı olsun demekten başka bi şey demiyor insan. Sonraki ay olur inşallah. Kaçıncı gün adet oldun canım. İlaç kullanmış mıydın
Hadi inşallah bu ay olur hayırlısiyla.Geçen ay klomen kullanmıştım canım. 28. Gün adet oldum döngümüde düzenledi bu ay da klomen kullanıyorum dün ovulasyon bir tık koyulaştı bugün bakacağız bakalım :)
Kuzumm yaptım test bugün pik yaptı sanırım doğru mu anlar mısın :)Hadi inşallah bu ay olur hayırlısiyla.