- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Yukarıya sizler için bi kaç resim attım kuzum onları P paradiseislanderEkleniyor resim canım. Ne yukleyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarıya sizler için bi kaç resim attım kuzum onları P paradiseislanderEkleniyor resim canım. Ne yukleyeceksin
Açtım canım ama genelde herkes kocama saygı duymak zorunda olduğumu bu kadar çocuk meraklısı olmamam gerektiğini vesaire söyledi. Kimse içimdeki annelik içgüdüsünü anlamıyor. Yeni evli de değilim ki bekleyeyim. Pek yardımcı dönüşler alamadım anlayacağın. Ne yapacağımı bilmiyorum sabret sabret nereye kadar onu da bilmiyorum Rabbimden bir mucize istiyorumKuzummm cidden ne diyeceğimi bilemedim oda ayrı bi durum burda topik açtın mı bu konu ile ilgili bilen eden varsa yardımcı olurlar
İnsanlar bazen çok acımasız olabiliyor ekranın arkasında kırıp döküyorlar seni çok iyi anlıyorum kuzum inşallah Rabbim eşinin gönlüne de o isteği verir size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine inşallahAçtım canım ama genelde herkes kocama saygı duymak zorunda olduğumu bu kadar çocuk meraklısı olmamam gerektiğini vesaire söyledi. Kimse içimdeki annelik içgüdüsünü anlamıyor. Yeni evli de değilim ki bekleyeyim. Pek yardımcı dönüşler alamadım anlayacağın. Ne yapacağımı bilmiyorum sabret sabret nereye kadar onu da bilmiyorum Rabbimden bir mucize istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım, milleti takma sen, herkes her şeyi çok iyi bilir zaten, o anne olmayı isteme duygusunu anlamak herkesin harcı değil, Rabbim twz zamanda eşinin gönlüne de yerleştirsin bu duyguyu. Eşin ile bu konuyu konuştuğunda tepkisi nasıl oluyor, hç istememezlik mi, isteyip cesarer edememe mi, belki de içinde biriktirdiği sana açılamadığı gelecek kaygıları vardır. Erkekler biz giib duygularını kolay dile getirmiyorlar. Belki bi destek alabilirsiniz, burdan anca elimden bunları söylemek geliyor, dualarımızda olacaksımAçtım canım ama genelde herkes kocama saygı duymak zorunda olduğumu bu kadar çocuk meraklısı olmamam gerektiğini vesaire söyledi. Kimse içimdeki annelik içgüdüsünü anlamıyor. Yeni evli de değilim ki bekleyeyim. Pek yardımcı dönüşler alamadım anlayacağın. Ne yapacağımı bilmiyorum sabret sabret nereye kadar onu da bilmiyorum Rabbimden bir mucize istiyorum
Yılmaz kim ki
Bir zamanlar Çukurova da başrodü kavuşamadı aşıklar üzüldüm mü yooYılmaz kim ki
Deli kız game of thrones devam bizBir zamanlar Çukurova da başrodü kavuşamadı aşıklar üzüldüm mü yoo
Onu nerde izliyorsunuz kuzum ya çok merak ediyorum aslındaDeli kız game of thrones devam biz
Blutv de var kuzum, nette vardır belki, bence İzlemelisinOnu nerde izliyorsunuz kuzum ya çok merak ediyorum aslında
Alev Alev izliyoz biz
Bakim bakalımBlutv de var kuzum, nette vardır belki, bence İzlemelisin
Bi alev alıyor mu oralarAlev Alev izliyoz biz
Valla ilk defa böyle dizi vs izliyorum uzun zamandan sonra. Kitap okumaya başlamalıyımBakim bakalım
Bi alev alıyor mu oralar
Ya sorma bende çalışırken vaktim yok kitap okumaya diyordum evdeyim hala okuyamadımValla ilk defa böyle dizi vs izliyorum uzun zamandan sonra. Kitap okumaya başlamalıyım
Allah razı olsun canım çok iyi geldi desteğin ve söylediklerin Gelecek kaygısı ve kendine güvenememe gibi şeyler, hazır hissetmiyormuş hala. Ama bir zaman da vermiyor şu zamana kadar bekleyelim gibi, tek söyleyebildiği en az 1 sene daha istemiyorum gerisini bilmiyorum. Dualarına talibim canım inşallah bu konudaki herkes buraya bir gün hamilelik haberini müjdelerHakkında hayırlısı olsun canım, milleti takma sen, herkes her şeyi çok iyi bilir zaten, o anne olmayı isteme duygusunu anlamak herkesin harcı değil, Rabbim twz zamanda eşinin gönlüne de yerleştirsin bu duyguyu. Eşin ile bu konuyu konuştuğunda tepkisi nasıl oluyor, hç istememezlik mi, isteyip cesarer edememe mi, belki de içinde biriktirdiği sana açılamadığı gelecek kaygıları vardır. Erkekler biz giib duygularını kolay dile getirmiyorlar. Belki bi destek alabilirsiniz, burdan anca elimden bunları söylemek geliyor, dualarımızda olacaksım
Amin canım ya Allah razı olsun sana da tez zamanda beklediğin müjdeyi almak nasip olur inşallahİnsanlar bazen çok acımasız olabiliyor ekranın arkasında kırıp döküyorlar seni çok iyi anlıyorum kuzum inşallah Rabbim eşinin gönlüne de o isteği verir size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine inşallah
Senden de Allah razı olsun canım, bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki, burda birbirimizin destekçisiyiz, heer zamab da olmaya hazırım Anne olmak isteyen her kul için duam var Rabbim biliyor, azıcık sabır edeceğiz, cumanın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönlümüzdeki hayreylesin, hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesinAllah razı olsun canım çok iyi geldi desteğin ve söylediklerin Gelecek kaygısı ve kendine güvenememe gibi şeyler, hazır hissetmiyormuş hala. Ama bir zaman da vermiyor şu zamana kadar bekleyelim gibi, tek söyleyebildiği en az 1 sene daha istemiyorum gerisini bilmiyorum. Dualarına talibim canım inşallah bu konudaki herkes buraya bir gün hamilelik haberini müjdeler