- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hormonları yerli yerine oturtsun diye içiyorum bakalım3 çeşit mi o çay, hormonal içeriği var mı
1 hayıt tohumu
2 civanperçemi aslanpençesi sarı kantaron
3 tarçınlı çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonları yerli yerine oturtsun diye içiyorum bakalım3 çeşit mi o çay, hormonal içeriği var mı
Aminn inşallahAfiyet bal olsun şifa olsun
Tam da tahmin ettiğim gibiHormonları yerli yerine oturtsun diye içiyorum bakalım
1 hayıt tohumu
2 civanperçemi aslanpençesi sarı kantaron
3 tarçınlı çay
Afiyet bal olsun şifa olsun
Aminn kuzum ya bunları böyle sırayla içiyorum ya birbirinin etkilerini öldürmez dimiTam da tahmin ettiğim gibi
Şifalar olsun inşaallah canım
Ayrı zamanlara yaysan daha iyi olur sankiAminn kuzum ya bunları böyle sırayla içiyorum ya birbirinin etkilerini öldürmez dimi
Dimi çünkü birini bitirip diğerine geçiyorum hemen öyle yapim ben arada zaman bırakayımAyrı zamanlara yaysan daha iyi olur sanki
Daha iyi,daha etkili olurDimi çünkü birini bitirip diğerine geçiyorum hemen öyle yapim ben arada zaman bırakayım
Sağolasın kuzucumDaha iyi,daha etkili olur
Bi dönem öyle oluyor ya kafa beyin duruyor aman öyle olsun süreç bitince uyandırsınlarYarın sabah yine doktora gitcem ben, doktor bugün heyecan var mı diyor yooo dedim bi şey hissetmiyorum, hissizleştim sanırım dedim
Bende sizlerle aynı durumdayım kızlar 1 buçuk yıldır bi neden yokken olmuyo artık bıraktım hayırlısı olsun kuş konusunda kesinlikle katılıyorum canımValla dün biri yazmıştı pkoslu imiş hacamat yaptırmış tedavi sürecinde şimdi aklıma geldi yani sonuçta faydalı bişey vücuttaki pis kan atılıyor bende denemek istiyorum aslında ama dediğin gibi pandemi de nasıl yaptırcan
Eve tıkılıp kalma konusunda da çok haklısın valla ama haftanın Bi kaç günü yürüyüşe çık iyi geliyor aç havalı müzikleri
Bide seviyorsan eve muhabbet kuşu al bana çok enerji veriyor çok mutluyum onunla
Ben de diyorum benimkine kuş alalım diye almıyır bana kalsa kedi istiyorum ama onu hiç kabul etmiyorBende sizlerle aynı durumdayım kızlar 1 buçuk yıldır bi neden yokken olmuyo artık bıraktım hayırlısı olsun kuş konusunda kesinlikle katılıyorum canım
Aynen öyle yaaYarın sabah yine doktora gitcem ben, doktor bugün heyecan var mı diyor yooo dedim bi şey hissetmiyorum, hissizleştim sanırım dedim
Bu 1,5 yıla takılan baya bi kişi varızBende sizlerle aynı durumdayım kızlar 1 buçuk yıldır bi neden yokken olmuyo artık bıraktım hayırlısı olsun kuş konusunda kesinlikle katılıyorum canım
He valla 1,5 lar burdaAynen öyle yaa
Heyecanını yitiriyo
Bu 1,5 yıla takılan baya bi kişi varız
Kedilere bayılıyorum ya ama zor diye cesaret edemedim kuşlar ile kediler birbirine çok benziyor yani gördüğüm kadarıyla temizlik noktasında bide her bulduğunu yere atma konusundaBen de diyorum benimkine kuş alalım diye almıyır bana kalsa kedi istiyorum ama onu hiç kabul etmiyor
İnşaallah olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne güzel burada birbirimizin dualarında buluşuyoruz Rabbim kabul eder inşallah senin de var sanırım kuşunBende sizlerle aynı durumdayım kızlar 1 buçuk yıldır bi neden yokken olmuyo artık bıraktım hayırlısı olsun kuş konusunda kesinlikle katılıyorum canım
Bende buçuğundan yakaladım siziHe valla 1,5 lar burda
Ayy bende kedilere bayılıyorum ama eşim istemiyor canım kuş al ama onun bi zararı yok yazıkBen de diyorum benimkine kuş alalım diye almıyır bana kalsa kedi istiyorum ama onu hiç kabul etmiyor
Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kızlarAynen öyle yaa
Heyecanını yitiriyo
Bu 1,5 yıla takılan baya bi kişi varız
İnşallah canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah tez zamanda evet canım benimde var ve iyikş varİnşaallah olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne güzel burada birbirimizin dualarında buluşuyoruz Rabbim kabul eder inşallah senin de var sanırım kuşun