• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın sabah yine doktora gitcem ben, doktor bugün heyecan var mı diyor 🤣🤣 yooo dedim bi şey hissetmiyorum, hissizleştim sanırım dedim🤣🤣🤣

Valla dün biri yazmıştı pkoslu imiş hacamat yaptırmış tedavi sürecinde şimdi aklıma geldi yani sonuçta faydalı bişey vücuttaki pis kan atılıyor bende denemek istiyorum aslında ama dediğin gibi pandemi de nasıl yaptırcan
Eve tıkılıp kalma konusunda da çok haklısın valla ama haftanın Bi kaç günü yürüyüşe çık iyi geliyor aç havalı müzikleri
Bide seviyorsan eve muhabbet kuşu al bana çok enerji veriyor çok mutluyum onunla 🐣🐣🥰
Bende sizlerle aynı durumdayım kızlar 1 buçuk yıldır bi neden yokken olmuyo artık bıraktım hayırlısı olsun kuş konusunda kesinlikle katılıyorum canım 😊🐣🐤🐥

Bende sizlerle aynı durumdayım kızlar 1 buçuk yıldır bi neden yokken olmuyo artık bıraktım hayırlısı olsun kuş konusunda kesinlikle katılıyorum canım 😊🐣🐤🐥
Ben de diyorum benimkine kuş alalım diye almıyır 🤣🤣 bana kalsa kedi istiyorum ama onu hiç kabul etmiyor 🤣🤣🤣

Yarın sabah yine doktora gitcem ben, doktor bugün heyecan var mı diyor 🤣🤣 yooo dedim bi şey hissetmiyorum, hissizleştim sanırım dedim🤣🤣🤣
Aynen öyle yaa
Heyecanını yitiriyo
Bu 1,5 yıla takılan baya bi kişi varız

Ben de diyorum benimkine kuş alalım diye almıyır 🤣🤣 bana kalsa kedi istiyorum ama onu hiç kabul etmiyor 🤣🤣🤣
Kedilere bayılıyorum ya ama zor diye cesaret edemedim kuşlar ile kediler birbirine çok benziyor yani gördüğüm kadarıyla temizlik noktasında bide her bulduğunu yere atma konusunda 🤣🤣🐣🐣

İnşaallah olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne güzel burada birbirimizin dualarında buluşuyoruz Rabbim kabul eder inşallah 🐣🥰 senin de var sanırım kuşun🐣🐣

İnşaallah olur kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne güzel burada birbirimizin dualarında buluşuyoruz Rabbim kabul eder inşallah 🐣🥰 senin de var sanırım kuşun🐣🐣
İnşallah canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah tez zamanda 🙏🙏 evet canım benimde var ve iyikş var 😊

Back