Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıca iyiki tekrar geldinzaten çok saçmaydı hesabı dondurmaları şikayet edilecek bi durumda yoktu ortada Neyse bitti gitti geri geldin aramıza hoşgeldin sende durumlar ne canım . Karnın ağrıyo mu seninde regl olacak gibi :)

Hıhhhh bendede ondan oluyo işte benim belirti o halada öyle bugün regl olacak gibi ağrı oldu uyudum geçti ama şimdi bide açık kahve akıntı var
Kahverengi problem değil canlı kırmızı kan önemli diye biliyorum canım ben ama inşallah yoktur bir sıkıntı

benim yarın regl günü galiba kasıklarıma sancı giriyoor geçen hafta fenaydım ben regl gelecek gibi oldum baya baya ondan bebeğe ihtimal vermiyodum.. yumurtlamadan itibaren sayıcam ondan regl olcam diyodum göğüsler hassas bende şuann damarlar fışkırıkk arada sancıı o kadarrr

inş. gönlüne göre verir allah. hayırlısı olsun. gebeliğin ilk bir kaç ayı böyle adet olacakmışsın gibi geçiyor, ben sanki hatırlıyorum. 3 4 aylıkken bile günüm gelince adet sancısı gibi karın ağrıları yaşardım.

İnş canım Şimdi ağrı falan yok ama aynı dediğin gibi oluyo Açık kahve akıntıda sadece tuvalete gittimde çok açık renk şekli de peçeteye geliyo oda normal sanırım . Bi yarında kan verip artık çarşamba yada perşembe doktora gideriz

Beta 1.500 civarına yaklaşınca kese vajinal gözüküyor canım ona gör ayarla doktor randevunu. Sabah benimde wcden sonra açık kahverengi akıntım geldi, herhalde adet geliyor benimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…