-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.741
Ayrıca iyiki tekrar geldinben kaset test yapıyorum hala aşırı koyu olmadıama 2 güne bir kan vermeye devam bgün 3. kanım ay banlıydım tebrik edelim peraa hayırlı olsun bebikiiin çok erken öğrendik yollarımız uzun farklı olarak kanlı idrarı karıştırıp kaset test yapmıştım daha belirgin çıkmıştı
Kahverengi problem değil canlı kırmızı kan önemli diye biliyorum canım ben ama inşallah yoktur bir sıkıntıHıhhhh bendede ondan oluyo işte benim belirti o halada öyle bugün regl olacak gibi ağrı oldu uyudum geçti ama şimdi bide açık kahve akıntı var
İnş canımmmmmKahverengi problem değil canlı kırmızı kan önemli diye biliyorum canım ben ama inşallah yoktur bir sıkıntı
benim yarın regl günü galiba kasıklarıma sancı giriyoor geçen hafta fenaydım ben regl gelecek gibi oldum baya baya ondan bebeğe ihtimal vermiyodum.. yumurtlamadan itibaren sayıcam ondan regl olcam diyodum göğüsler hassas bende şuann damarlar fışkırıkk arada sancıı o kadarrrAyrıca iyiki tekrar geldinzaten çok saçmaydı hesabı dondurmaları şikayet edilecek bi durumda yoktu ortada Neyse bitti gitti geri geldin aramıza hoşgeldin sende durumlar ne canım . Karnın ağrıyo mu seninde regl olacak gibi :)
yeni batı yazar mısın canım, hayırlısı olsunCanim ben bu ay da elendim regl oldum kuzum
ben de işte ilk gebelik 6 ayda anca tutmuştu. o sebeple doktora gitmiştim neden hamile kalamıyorum diye acaba yumurtlama mı olmuyor diye. doktor da böyle bi açıklama yapmıştı :)Ben hiç doktora gitmedim canımsadece duyduklarım bu
inş. gönlüne göre verir allah. hayırlısı olsun. gebeliğin ilk bir kaç ayı böyle adet olacakmışsın gibi geçiyor, ben sanki hatırlıyorum. 3 4 aylıkken bile günüm gelince adet sancısı gibi karın ağrıları yaşardım.Günaydın kızlarrrbugün yine kan verip değere baktıracak inş yükselmiştir Şuan Regl öncesi herşeyi yaşıyorum sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo sonra böle açık kahverengi gibi sarı gibi anladım günlük pedde gördüm
Ben uzatmaları oynuyorum test negatif ama her zamanki gibi geciktibende sanırım oldum olacağım
benim de sabah kahverengi akıntım geldi, eli kulağındadır :)Ben uzatmaları oynuyorum test negatif ama her zamanki gibi gecikti
Nasip bir dahaki aylara diyelim canım. Her şeyin bir vakti vardırbenim de sabah kahverengi akıntım geldi, eli kulağındadır :)
28 temmuz cnm kısmetseyeni batı yazar mısın canım, hayırlısı olsun
İnşallah hayırlısıNasip bir dahaki aylara diyelim canım. Her şeyin bir vakti vardır
nasıl tutuyorsun kendiniii inanılmazzBata son 2 gün kaldı test yapmıyorum kendimi tutuyorum. Dün regl başlayacak gibi ağrım bi 5 10 dk oldu sonra bitti.
İnş canıminş. gönlüne göre verir allah. hayırlısı olsun. gebeliğin ilk bir kaç ayı böyle adet olacakmışsın gibi geçiyor, ben sanki hatırlıyorum. 3 4 aylıkken bile günüm gelince adet sancısı gibi karın ağrıları yaşardım.
Beta 1.500 civarına yaklaşınca kese vajinal gözüküyor canım ona gör ayarla doktor randevunu. Sabah benimde wcden sonra açık kahverengi akıntım geldi, herhalde adet geliyor benimde :)İnş canımŞimdi ağrı falan yok ama aynı dediğin gibi oluyo Açık kahve akıntıda sadece tuvalete gittimde çok açık renk şekli de peçeteye geliyo oda normal sanırım . Bi yarında kan verip artık çarşamba yada perşembe doktora gideriz
Yarında olmazsan bi kan verirsin değilmi artıkBeta 1.500 civarına yaklaşınca kese vajinal gözüküyor canım ona gör ayarla doktor randevunu. Sabah benimde wcden sonra açık kahverengi akıntım geldi, herhalde adet geliyor benimde :)