- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.761
canım ben adet olurum muhtemelen benim adetten önce geliyor böyle açık kahve akıntı, bakalım çarşamba olmazsam perşembe veririm olmadı ama dediğim gibi geliyor sanki gelmekte olanYarında olmazsan bi kan verirsin değilmi artıkama en güzeli bat geçince kan vermekmiş gün geçmedi böyle hiç
canım ben adet olurum muhtemelen benim adetten önce geliyor böyle açık kahve akıntı, bakalım çarşamba olmazsam perşembe veririm olmadı ama dediğim gibi geliyor sanki gelmekte olan
sen en son ne zaman kan verdin peraa dünkü sonuç 206 çıkmışş cuma yine vercemm durumları bildiririiminş gelmezde bir minik daha aramıza katılır .
Bende dün verdim canım ilkini perşembe vermiştim 8.3 gibiydi dünküde 75. Küsür canımsen en son ne zaman kan verdin peraa dünkü sonuç 206 çıkmışş cuma yine vercemm durumları bildiririim
evet evet yavruu bugün sabah aradım darladım da onayladılar 14 88 206 şu anlık değerlerBende dün verdim canım ilkini perşembe vermiştim 8.3 gibiydi dünküde 75. Küsür canımsen vermiştin değil mi canım çıkmamıştı sonuç
hayırlısı canım bakalıminş gelmezde bir minik daha aramıza katılır .
Bak ya heyecandan Nası okuyorum mesajınısen en son ne zaman kan verdin peraa dünkü sonuç 206 çıkmışş cuma yine vercemm durumları bildiririim
Benim kol alışık kan vermeyeevet evet yavruu bugün sabah aradım darladım da onayladılar 14 88 206 şu anlık değerlerama kollarım mosmor oldu artık cumaya kadar mola
Bide canım boool bol su içmemiz gerekmiş düzenli artış için ,yine burda okudum suyu da ihmal etme onun içinevet evet yavruu bugün sabah aradım darladım da onayladılar 14 88 206 şu anlık değerlerama kollarım mosmor oldu artık cumaya kadar mola
bu aralar wc de çok ıkınarak yapma tuvaletini falan cnm. ıkınmak da gebelikte sakıncalı. kaynak suyla yıkanma. yüksek yerlere uzanma dolaba tabak yerleştirecek isen sandalyeye çıkıp yap. bunlar gebeliğin ilk zamanlarında önemli unsurlar.İnş canımŞimdi ağrı falan yok ama aynı dediğin gibi oluyo Açık kahve akıntıda sadece tuvalete gittimde çok açık renk şekli de peçeteye geliyo oda normal sanırım . Bi yarında kan verip artık çarşamba yada perşembe doktora gideriz
Tebrikler canım çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza inşallahÇıktı sonuç 4 gün önce 8.3den 75.18 olmuş değerimbata kaldı 2 gün bakalım inş böle yükselmeye devam eder
Ben dediğin hepisini yaptımbu aralar wc de çok ıkınarak yapma tuvaletini falan cnm. ıkınmak da gebelikte sakıncalı. kaynak suyla yıkanma. yüksek yerlere uzanma dolaba tabak yerleştirecek isen sandalyeye çıkıp yap. bunlar gebeliğin ilk zamanlarında önemli unsurlar.
Amin canım inşşş darısı burda bekleyen herkese ve ayrıca çoook uzun yıllardır hasretini çeken herkese olsun hepiniz dualarımdasınızTebrikler canım çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin inşallah canım. Darısı başımıza inşallah
Negatif korkusu meraktan ağır basıyor. Acaba var mı demiyorum zaten yoktur düşüncesi beynime yerleşmiş resmennasıl tutuyorsun kendiniii inanılmazz
allah nasip ederse gebeliğin devam ettiğinde doktor demir ilacı verecek bir süre kabızlık yapar. ıkınmak kesinlikle riskli doğuma kadar ıkınmayı unutman lazımBen dediğin hepisini yaptım
Kuzum korkma doktor kontrolünde misin? Progesteron fitil verebilir belki doktor bir de lekelenmeler normal diye biliyorum gebelikte. Benim mesai arkadaşım sürekli kanama ile sağlıklı evlat dünyaya getirdi sadece ilişkiyi yasakladı doktor kızcağız 36 haftaya kadar çalıştıBenim bu kahve akıntı yine geldi ayakta durdurmda
çalışmıyorsan uzan bol bol sırt üstü. iş yapma gezmeye çıkma bir kaç gün. doktor bir şey diyene kadar.Benim bu kahve akıntı yine geldi ayakta durdurmda
Bende aksine bi okada sıcak suyla yıkanırdım tamam canım dikkat ederim dün bi güzel sıcak su ii gelir diye yarım saat altında duş aldımallah nasip ederse gebeliğin devam ettiğinde doktor demir ilacı verecek bir süre kabızlık yapar. ıkınmak kesinlikle riskli doğuma kadar ıkınmayı unutman lazımçok zor oluyor ama oturup 1 saat beklicen kendi kendine afedersin çıkmasını bu 3 şeye bundan sonra çok dikkat et cnm. ben gebeyken en çok özlediğim şeylerdendi kaynak su ile yıkanmak mesela. ılık su ile yıkan, ıkınma ve yükseğe uzanma.