- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.721
inşallah güzel olur her şey, sağlıcakla devam ederÇıktı sonuç 4 gün önce 8.3den 75.18 olmuş değerimbata kaldı 2 gün bakalım inş böle yükselmeye devam eder
Teşekkür ederim hoşbuldukekledim canım, hoş geldin
Çok sevindim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsinÇıktı sonuç 4 gün önce 8.3den 75.18 olmuş değerimbata kaldı 2 gün bakalım inş böle yükselmeye devam eder
Ay hadi ınsallahLH hormonu ilk takibe başladığın gibi az oluyor. Onu görene kadar devam. Başka bir forumda böyle uzun sürem arkadaş gebe kalmış. Uzun kalınca gebelik ihtimali artıyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum
Teşekkür ederim canımm darısı sizlere inş en kısa zamandaMis gibi artmış çok sevindim
Amin canım inşÇok sevindim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Insallah bende ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum bu ay. Ebru ceylanin masajini yapicam bide takip edicem nasip bakalimİnşallah canım benim şimdi hayıt tohumu eksratına başladım, yumurtalıkları geliştiriyormuş bu ay deneyeceğiz bakalım ovülasyonda inşallah pik görürüm
İnş canımminşallah güzel olur her şey, sağlıcakla devam eder
Sağol canımAyy gözün Aydınsağlıkla ilerlesin inşallah Bat benim de 2 gün kaldı
Geçen ay 29. Gün adet olmuştum şu an gelen yok
Geçen ay 29. Gün adet olmuştum şu an gelen yokama belirti de yok, testim de yok yani sanırım çarşambayı bekleyeceğim
ben kaset test yapıyorum hala aşırı koyu olmadıovulasyon testlerini sipariş edecektin geldiyse ondan bak bak ondada pik gösteriyor ben ordan takip ediyorum hala
Adet olmayı bekliyorum canım ovulasyon siparişini o zaman vereceğimovulasyon testlerini sipariş edecektin geldiyse ondan bak bak ondada pik gösteriyor ben ordan takip ediyorum hala
Seni niye banladılar, kaç oldu en son betaben kaset test yapıyorum hala aşırı koyu olmadıama 2 güne bir kan vermeye devam bgün 3. kanım ay banlıydım tebrik edelim peraa hayırlı olsun bebikiiin çok erken öğrendik yollarımız uzun farklı olarak kanlı idrarı karıştırıp kaset test yapmıştım daha belirgin çıkmıştı
birisi şikayet etmişti atışmıştık sonra tatlıya bağladıkk ama ben giricem diye kudurduğum için başka hesap açtım yasakmış meğer uzadı ondannSeni niye banladılar, kaç oldu en son beta
Hadi inşallah güzel çıkar, güzel devam ederbirisi şikayet etmişti atışmıştık sonra tatlıya bağladıkk ama ben giricem diye kudurduğum için başka hesap açtım yasakmış meğer uzadı ondann2 gün önce 88 olmuştu şimdi kaç daha çıkmadı sonuççç
Bende ovulasyonla devem canım .şimdi tuvalete gittim günlük pedde bu sefer açık kahve akıntı olmuş nedenkiiiben kaset test yapıyorum hala aşırı koyu olmadıama 2 güne bir kan vermeye devam bgün 3. kanım ay banlıydım tebrik edelim peraa hayırlı olsun bebikiiin çok erken öğrendik yollarımız uzun farklı olarak kanlı idrarı karıştırıp kaset test yapmıştım daha belirgin çıkmıştı
Hıhhhh bendede ondan oluyo işte benim belirti o halada öyle bugün regl olacak gibi ağrı oldu uyudum geçti ama şimdi bide açık kahve akıntı varAdet olmayı bekliyorum canım ovulasyon siparişini o zaman vereceğim3 gündür kasığımda bir şeyler oluyor adet mi olacağım bilmiyorum ama, böylr oturup kalkarken uyurken sağa sola dönerken bir ağrı giriyor sanki böyle koşunca boşluğuna ağrı girer ya onun gibi bir ağrı ama kasığıma giriyor