Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim şimdi hayıt tohumu eksratına başladım, yumurtalıkları geliştiriyormuş bu ay deneyeceğiz bakalım ovülasyonda inşallah pik görürüm
Insallah bende ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum bu ay. Ebru ceylanin masajini yapicam bide takip edicem nasip bakalim

ovulasyon testlerini sipariş edecektin geldiyse ondan bakbak ondada pik gösteriyor ben ordan takip ediyorum hala
ben kaset test yapıyorum hala aşırı koyu olmadı ama 2 güne bir kan vermeye devam bgün 3. kanım ay banlıydım tebrik edelim peraa hayırlı olsun bebikiiin çok erken öğrendik yollarımız uzun farklı olarak kanlı idrarı karıştırıp kaset test yapmıştım daha belirgin çıkmıştı

ovulasyon testlerini sipariş edecektin geldiyse ondan bakbak ondada pik gösteriyor ben ordan takip ediyorum hala
Adet olmayı bekliyorum canım ovulasyon siparişini o zaman vereceğim 3 gündür kasığımda bir şeyler oluyor adet mi olacağım bilmiyorum ama, böylr oturup kalkarken uyurken sağa sola dönerken bir ağrı giriyor sanki böyle koşunca boşluğuna ağrı girer ya onun gibi bir ağrı ama kasığıma giriyor

Seni niye banladılar, kaç oldu en son beta

Hadi inşallah güzel çıkar, güzel devam eder

Bende ovulasyonla devem canım .şimdi tuvalete gittim günlük pedde bu sefer açık kahve akıntı olmuş nedenkiii regl mi olucam anlamadım bu ne .bugün hep dışardaydım ondanmıki üff olsa bi dert olmasa bi dert

Hıhhhh bendede ondan oluyo işte benim belirti o halada öyle bugün regl olacak gibi ağrı oldu uyudum geçti ama şimdi bide açık kahve akıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…