Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarında olmazsan bi kan verirsin değilmi artık🙈🙈🙈 ama en güzeli bat geçince kan vermekmiş gün geçmedi böyle hiç😅😅
canım ben adet olurum muhtemelen benim adetten önce geliyor böyle açık kahve akıntı, bakalım çarşamba olmazsam perşembe veririm olmadı ama dediğim gibi geliyor sanki gelmekte olan :KK70:

sen en son ne zaman kan verdin peraa dünkü sonuç 206 çıkmışş cuma yine vercemm durumları bildiririim
Bak ya heyecandan Nası okuyorum mesajını😂😂sabah en son senin mesajı okumuştum çıkmadı sonuç diye ohh ii çıkmış sonuçlaeımız inş böle ilerler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Bende salı vereyim diyorum tam regl günü bakalım artış nasıl olucak diye bi aklımı şu çoook açık kahverengi tuvalete gittikçe gelen akıntıda🙄

evet evet yavruu bugün sabah aradım darladım da onayladılar 14 88 206 şu anlık değerler :KK70: ama kollarım mosmor oldu artık cumaya kadar mola
Benim kol alışık kan vermeye 😂😂😂 zaten deposilinde oluyorum bide kan sulandırıcı iğne hergün acıya dayanıklılaştım sanırım 🙈🙈 yarında vereyim de içim rahatlar vermeyince stresten uyuyamıyorum 😔

İnş canım 🙏🏻 Şimdi ağrı falan yok ama aynı dediğin gibi oluyo ☺️ Açık kahve akıntıda sadece tuvalete gittimde çok açık renk şekli de peçeteye geliyo oda normal sanırım . Bi yarında kan verip artık çarşamba yada perşembe doktora gideriz ☺️
bu aralar wc de çok ıkınarak yapma tuvaletini falan cnm. ıkınmak da gebelikte sakıncalı. kaynak suyla yıkanma. yüksek yerlere uzanma dolaba tabak yerleştirecek isen sandalyeye çıkıp yap. bunlar gebeliğin ilk zamanlarında önemli unsurlar.

bu aralar wc de çok ıkınarak yapma tuvaletini falan cnm. ıkınmak da gebelikte sakıncalı. kaynak suyla yıkanma. yüksek yerlere uzanma dolaba tabak yerleştirecek isen sandalyeye çıkıp yap. bunlar gebeliğin ilk zamanlarında önemli unsurlar.
Ben dediğin hepisini yaptım 😭😭😭

Ben dediğin hepisini yaptım 😭😭😭
allah nasip ederse gebeliğin devam ettiğinde doktor demir ilacı verecek bir süre kabızlık yapar. ıkınmak kesinlikle riskli doğuma kadar ıkınmayı unutman lazım :KK43: çok zor oluyor ama oturup 1 saat beklicen kendi kendine afedersin çıkmasını :KK43: bu 3 şeye bundan sonra çok dikkat et cnm. ben gebeyken en çok özlediğim şeylerdendi kaynak su ile yıkanmak mesela. ılık su ile yıkan, ıkınma ve yükseğe uzanma.

Benim bu kahve akıntı yine geldi ayakta durdurmda 😔
Kuzum korkma doktor kontrolünde misin? Progesteron fitil verebilir belki doktor bir de lekelenmeler normal diye biliyorum gebelikte. Benim mesai arkadaşım sürekli kanama ile sağlıklı evlat dünyaya getirdi sadece ilişkiyi yasakladı doktor kızcağız 36 haftaya kadar çalıştı

allah nasip ederse gebeliğin devam ettiğinde doktor demir ilacı verecek bir süre kabızlık yapar. ıkınmak kesinlikle riskli doğuma kadar ıkınmayı unutman lazım :KK43: çok zor oluyor ama oturup 1 saat beklicen kendi kendine afedersin çıkmasını :KK43: bu 3 şeye bundan sonra çok dikkat et cnm. ben gebeyken en çok özlediğim şeylerdendi kaynak su ile yıkanmak mesela. ılık su ile yıkan, ıkınma ve yükseğe uzanma.
Bende aksine bi okada sıcak suyla yıkanırdım tamam canım dikkat ederim dün bi güzel sıcak su ii gelir diye yarım saat altında duş aldım 😃

X