-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.781
ben aynı durumu yaşadım. 36 haftaya kadar çalıştım. riskli gebeliktim 6.aya kadar progesteron kullandım ilişki doğuma kadar yasaktıKuzum korkma doktor kontrolünde misin? Progesteron fitil verebilir belki doktor bir de lekelenmeler normal diye biliyorum gebelikte. Benim mesai arkadaşım sürekli kanama ile sağlıklı evlat dünyaya getirdi sadece ilişkiyi yasakladı doktor kızcağız 36 haftaya kadar çalıştı
Yok değilim ki buzamana kadarda hiç gitmedim kadın doğum doktorunaKuzum korkma doktor kontrolünde misin? Progesteron fitil verebilir belki doktor bir de lekelenmeler normal diye biliyorum gebelikte. Benim mesai arkadaşım sürekli kanama ile sağlıklı evlat dünyaya getirdi sadece ilişkiyi yasakladı doktor kızcağız 36 haftaya kadar çalıştı
Sağol canım benim çok Sağol. İnşallah bizde güzel haberler veririz burda hepinize. Bat yarın ama hiçbir şekilde ağrı akıntı yok sadece vajinada kaşıntı var biraz kenar kısımlarda bu nedir anlamadım. Yarını da atlatayım da sonra test yapacağım bakalım. Nasip ne olursa artık...Amin canım inşşş darısı burda bekleyen herkese ve ayrıca çoook uzun yıllardır hasretini çeken herkese olsun hepiniz dualarımdasınız
Ben akşam bi acile gideyim eşim çalışıyor iştende gelemiyo .inş bişey yokturben aynı durumu yaşadım. 36 haftaya kadar çalıştım. riskli gebeliktim 6.aya kadar progesteron kullandım ilişki doğuma kadar yasaktı
Korkma hiç kuzum artışını takip et 3000 den sonra karından görülebiliyor dikkat et kendini zorlayacak bişey yapma ağır kaldırmaYok değilim ki bulamama kadarda hiç gitmedim kadın doğum doktorunakanama değilde benimki pas gibi bişi içimi dökülüyor napıo anlamadım benim bu sadece reglimin son günü gelirdi biteceği zaman . Bu sefer 2 gün önce gelmeye başladı
İnş canımSağol canım benim çok Sağol. İnşallah bizde güzel haberler veririz burda hepinize. Bat yarın ama hiçbir şekilde ağrı akıntı yok sadece vajinada kaşıntı var biraz kenar kısımlarda bu nedir anlamadım. Yarını da atlatayım da sonra test yapacağım bakalım. Nasip ne olursa artık...
tamam olsun bugünden sonra dikkat ediyorsun şimdi uzan yat akşama acile gidene kadar. korkacak bişey yok kahverengi gelmesi oluyor. bende de olmuştu progesteron verdi ve geçti. bebek tutunana kadar temizlik işlerini de bırak cnm.Bende aksine bi okada sıcak suyla yıkanırdım tamam canım dikkat ederim dün bi güzel sıcak su ii gelir diye yarım saat altında duş aldım
Tamm canım . Evin işide kaldı gözüme gözüme batıyoKorkma hiç kuzum artışını takip et 3000 den sonra karından görülebiliyor dikkat et kendini zorlayacak bişey yapma ağır kaldırma
Amin inşallah canım inşallah. Zaten aileden sonra bu güzel haberi Alınca paylaşacağım ikinci yer burası sizleri görmeden sevmek bu işte... iyiki burdayım sizinle...İnş canımGüzel haberlerinizi bende burda bekliyo olucam inş hepimiz burdan Mart annelerine taşınırız
Tamm canımtamam olsun bugünden sonra dikkat ediyorsun şimdi uzan yat akşama acile gidene kadar. korkacak bişey yok kahverengi gelmesi oluyor. bende de olmuştu progesteron verdi ve geçti. bebek tutunana kadar temizlik işlerini de bırak cnm.
Ben aileden önce burda herkese söyledim . İice kesinleşsin ozaman ağzıma kadar geliyo sus sus az daha bekle diyorum kendime .omlarımda içine doğmuş gibi ee var mı bişey diye soruyorlarAmin inşallah canım inşallah. Zaten aileden sonra bu güzel haberi Alınca paylaşacağım ikinci yer burası sizleri görmeden sevmek bu işte... iyiki burdayım sizinle...
ben de öyle annemlere çalışmalara başladığımızı söylemedim hiç. ilkinde de söylememiştim. ilkine mayısta başladık ekimde tuttu hem de hiç dikkat etmedik, sırt üstü yatmadım falan. ekimde tuttu allah nasip etti.Ben aileden önce burda herkese söyledim . İice kesinleşsin ozaman ağzıma kadar geliyo sus sus az daha bekle diyorum kendime .omlarımda içine doğmuş gibi ee var mı bişey diye soruyorlaryok yok daha ağustosta başlarız biz bu ayda böle geçsin diyorum bazen kendi yalanıma kendim inanıcam o derece kendimi bastırıyorum
şimdi yapma bişey sal gitsin kuzum bakma görme:))) Kayın validem eskiden odun taşırdım soba taşıyodum sırtımda hamileymişim haberim yoktu diyo büyük kızını karnım ağrıyo diye hastaneye gidip doğurup çıkmış eskiler çok daha dayanıklı maşallah valla benim 12 gün sürdü hamileliğim ne ev temizledim ne hızlı yürüdüm bi tripler bi moda girmeler ah işte ne kadar düşünmezsen o kadar mı iyi acaba bilmiyorum ki:)Tamm canım . Evin işide kaldı gözüme gözüme batıyokalkıp bi en azından ev süpürüp silesim geldi bari odama gdiyimde gözüme batmasın
ben de öyle annemlere çalışmalara başladığımızı söylemedim hiç. ilkinde de söylememiştim. ilkine mayısta başladık ekimde tuttu hem de hiç dikkat etmedik, sırt üstü yatmadım falan. ekimde tuttu allah nasip etti.
aklıma o günler geliyor da ilk zamanlarım çok zor geçiyordu benm.
şimdi eşim oğlumu severken bazen şey diyo. ay yavrum aralarında en hızlısıymışçok gülüyorum böyle dediğinde
Benim annemde bana hamileyken aynı öle şeyler yapmış . Tutunmak isteyen çoksa güzel tutunuyor demekkişimdi yapma bişey sal gitsin kuzum bakma görme:))) Kayın validem eskiden odun taşırdım soba taşıyodum sırtımda hamileymişim haberim yoktu diyo büyük kızını karnım ağrıyo diye hastaneye gidip doğurup çıkmış eskiler çok daha dayanıklı maşallah valla benim 12 gün sürdü hamileliğim ne ev temizledim ne hızlı yürüdüm bi tripler bi moda girmeler ah işte ne kadar düşünmezsen o kadar mı iyi acaba bilmiyorum ki:)
eskiler kuvvetliymiş. ama bizim bir farkımız var. biz ilk hormonlu büyüyen nesiliz maalesef. Çıt kırıldım durumu :)şimdi yapma bişey sal gitsin kuzum bakma görme:))) Kayın validem eskiden odun taşırdım soba taşıyodum sırtımda hamileymişim haberim yoktu diyo büyük kızını karnım ağrıyo diye hastaneye gidip doğurup çıkmış eskiler çok daha dayanıklı maşallah valla benim 12 gün sürdü hamileliğim ne ev temizledim ne hızlı yürüdüm bi tripler bi moda girmeler ah işte ne kadar düşünmezsen o kadar mı iyi acaba bilmiyorum ki:)
ehh kaynanan devam etsin böyle yapmaya. bebek olunca düşünceleri değişirse ver bana derse sen de bu laflarını geri hatırlat dokunma çocuğa diyiver (dokundurtmaman için demiyorum öyle bir şok yaşasın diye deyiver geri lafını çevir ona)Allah güzel hayırlı uzun ömürler versin ben anneme söylemedim o duyarsa sülale duyar kaynanam zaten çocuk yapmamızı istemiyor çünkü kendini düşünüyormuş ya biz bırakırsak bakmak zoru da kalırsa başı götürmezmiş çocuğu ona büyük şok olucak zaten banada küs kimbilir neler söyleyecek arkamdan o evinde kapının dış mandallarımın çocukları için oda yapsın sanki oldu doğduda ben bırakacam çocuğumu .umarım stres yaşatmaz bana 9 aylık evliyiz ilk 5 ay ve nişanlılık dönemimi bizim burnumuzdan getirdi .
Yok canım beni istemiyor benden olanı hiç istemezeskiler kuvvetliymiş. ama bizim bir farkımız var. biz ilk hormonlu büyüyen nesiliz maalesef. Çıt kırıldım durumu :)
ehh kaynanan devam etsin böyle yapmaya. bebek olunca düşünceleri değişirse ver bana derse sen de bu laflarını geri hatırlat dokunma çocuğa diyiver (dokundurtmaman için demiyorum öyle bir şok yaşasın diye deyiver geri lafını çevir ona)
Valla ben dayanamam ki... Ben demesem de kocamın ağzı durmaz herkese söyler. Sağ salim olsun inşallah canım benim. Bu günleri gülümseyerek hatırlarız inşallah kucağınıza aldığınız zamanlar gelince...❤❤Ben aileden önce burda herkese söyledim . İice kesinleşsin ozaman ağzıma kadar geliyo sus sus az daha bekle diyorum kendime .omlarımda içine doğmuş gibi ee var mı bişey diye soruyorlaryok yok daha ağustosta başlarız biz bu ayda böle geçsin diyorum bazen kendi yalanıma kendim inanıcam o derece kendimi bastırıyorum
İnş canımmmValla ben dayanamam ki... Ben demesem de kocamın ağzı durmaz herkese söyler. Sağ salim olsun inşallah canım benim. Bu günleri gülümseyerek hatırlarız inşallah kucağınıza aldığınız zamanlar gelince...❤❤