Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadı hayırlı sonuclar gelsın adet oldugun donemlerde de boyle sarı gıbı akıntın oluyo muydu.

Cok gecmis olsun evet iki secenekten biridir diye dusunuyorum bende. Bu temizlenmenin guzel bir geri donusu olur umarim

Çıktı sonuç 4 gün önce 8.3den 75.18 olmuş değerim bata kaldı 2 gün bakalım inş böle yükselmeye devam eder
Benim bata 3 gün var bugün 23 günümdeyim. Bugün kasıklarım sanki birkaç saat sonra regl başlayacak gibi ağrıdı. Adet oldum sandım beyaz sarı akıntı gelmiş. Normalde adet olmadan önce de kasık ağrısı ve meme ağrısı yaşıyorum. Bu ay gögüste komple ağrı değil de sadece siyah olan kısımda dokununca ağrı oldu. Seninde bu şekilde mi test yapmadım adet olucam diye çok korkup şimdiden üzülüyorum

Ya bılemedım. Sılıklesmeye basladıgı kesın. Ama ne kadar sılık olunca catlama olmus olur. O kısmı bılmıyorum
LH hormonu ilk takibe başladığın gibi az oluyor. Onu görene kadar devam. Başka bir forumda böyle uzun sürem arkadaş gebe kalmış. Uzun kalınca gebelik ihtimali artıyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…