Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrr🙂bugün yine kan verip değere baktıracak inş yükselmiştir🙏🏻 Şuan Regl öncesi herşeyi yaşıyorum sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo 😖😖 sonra böle açık kahverengi gibi sarı gibi anladım günlük pedde gördüm 😰
Hadı hayırlı sonuclar gelsın🤲😍 adet oldugun donemlerde de boyle sarı gıbı akıntın oluyo muydu.

IMG_20210704_141125.jpg

Kızlar sizce çatlama olmuş mu.

Benimde adetim 5 gün gecikti ki benimde şaşmaz 28-30 arası olur. Tam olmam gereken günlerde kasık ağrım vardı göğüsler ağrıyor ama olmadı kanama. Dün sabah artık gidip gebelik testi alayım dedim, tatildeyim yakında eczane yok. Aldım geldim tam yapıcam bir baktım regl olmuşum. Ama sana anlatamam inanılmaz bir ağrım var dünden beri bütün gün pıhtı attım benim madeni parayıda geçti artık. Ya bende kimyasal geçirdim ya da yumurtalık benim çatlamadı kiste dönüştü onu atıyorum. Bu ay ölüyorum resmen. Ama temizlenir diyede seviniyorum.
Cok gecmis olsun evet iki secenekten biridir diye dusunuyorum bende. Bu temizlenmenin guzel bir geri donusu olur umarim 🙏

Çıktı sonuç 4 gün önce 8.3den 75.18 olmuş değerim 💃💃bata kaldı 2 gün bakalım inş böle yükselmeye devam eder 🙏🏻🙏🏻
Benim bata 3 gün var bugün 23 günümdeyim. Bugün kasıklarım sanki birkaç saat sonra regl başlayacak gibi ağrıdı. Adet oldum sandım beyaz sarı akıntı gelmiş. Normalde adet olmadan önce de kasık ağrısı ve meme ağrısı yaşıyorum. Bu ay gögüste komple ağrı değil de sadece siyah olan kısımda dokununca ağrı oldu. Seninde bu şekilde mi test yapmadım adet olucam diye çok korkup şimdiden üzülüyorum :KK43:

Ya bılemedım. Sılıklesmeye basladıgı kesın. Ama ne kadar sılık olunca catlama olmus olur. O kısmı bılmıyorum
LH hormonu ilk takibe başladığın gibi az oluyor. Onu görene kadar devam. Başka bir forumda böyle uzun sürem arkadaş gebe kalmış. Uzun kalınca gebelik ihtimali artıyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum ☺️

X