- 12 Temmuz 2016
- 4.132
- 5.950
- 31
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.681
Kimyasal gebeliği geçirdiğini nasıl anladın canım? Benimde aklımda birkaç soru varda eğer aynı şeylerse sana sorsamminiminikbirkus canim selamlar benim bat tarihim degisti sanirim kimyasal gecirdim 24 temmuz yeni bat tarihim 7.ay denememiz yas 28
Deneme 2.ay olacakminiminikbirkus canım benimde bat tarihi değişti takvime göre şu anda yeni tarih 31 temmuz
Devam etmelisin pik olmaya yaklasıyorKızlar adet biter bitmez basladim teste devam degil mi yoksa degerlendirmekmi lazimEki Görüntüle 2881923
Tamm tesekkur ederimmDevam etmelisin pik olmaya yaklasıyor
Tabi ki anlatayim..Kimyasal gebeliği geçirdiğini nasıl anladın canım? Benimde aklımda birkaç soru varda eğer aynı şeylerse sana sorsam
Normalde reglim gunu hic sasmaz 4 veya 5 gun surer ilk 3 gunu agrili gecer bir parca pihti atana kadar agrim devam eder ama onu atinca kesilir. Bu defa ki reglim 2 gun gecikmeli oldu 3 4 gun oncesinde de 2 tane test yapmistim silik cizgi vardi ikisinde de. 6 gun surdu ve normalden daha agrili gecti. Neredeyse tum adeti madeni para buyuklugunde pihti atarak gecirdim. Beni korkutan o oldu daha cok. Normalden daha fazla kanamam oldu. Bugun son gunuydu ve kahve siyah renkte hala pihti seklinde devam etti ama suan bitti.Kimyasal gebeliği geçirdiğini nasıl anladın canım? Benimde aklımda birkaç soru varda eğer aynı şeylerse sana sorsam
Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Dediğiniz gibi inanılmaz pıhtılı ve çok ağrılı bir süreçti. Normal adetimden daha uzun sürdüNormalde reglim gunu hic sasmaz 4 veya 5 gun surer ilk 3 gunu agrili gecer bir parca pihti atana kadar agrim devam eder ama onu atinca kesilir. Bu defa ki reglim 2 gun gecikmeli oldu 3 4 gun oncesinde de 2 tane test yapmistim silik cizgi vardi ikisinde de. 6 gun surdu ve normalden daha agrili gecti. Neredeyse tum adeti madeni para buyuklugunde pihti atarak gecirdim. Beni korkutan o oldu daha cok. Normalden daha fazla kanamam oldu. Bugun son gunuydu ve kahve siyah renkte hala pihti seklinde devam etti ama suan bitti.
Aynen kimyasal geciren bi arkadasim var onada danistim oda ayni seyleri soyledi o yuzden suphelendim. Pazartesi veya sali bir doktora goruneyim diyorum ne olur ne olmazBen de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Dediğiniz gibi inanılmaz pıhtılı ve çok ağrılı bir süreçti. Normal adetimden daha uzun sürdü
Siz doktora gittiniz mi? Gittiyseniz herhangi bisey onerdi mi acaba ?Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Dediğiniz gibi inanılmaz pıhtılı ve çok ağrılı bir süreçti. Normal adetimden daha uzun sürdü
Doktorumla konuştum. Bir iki gün gecikebileceğimi ve daha şiddetli geçebileceğini söylemişti. Yoğun ağrım 3 gün sürdü.Siz doktora gittiniz mi? Gittiyseniz herhangi bisey onerdi mi acaba ?
10 temmuz bat benide eklermisiniz takviye olarak folik asit 24 yaş ilk denemeHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay 7 Temmuz Folik Asit, Coraspin, B12 29 3. Ay 3 Temmuz Folik Asit 23 5. Ay 23 Temmuz Folik Asit 26 5. Ay 7 Temmuz Folik Asit 37 3. Ay Temmuz - 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 27 2. Ay 2 Temmuz Folik Asit 31 6. Ay 7 Temmuz Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 7. Ay 27 Haziran 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 3. Ay 12 Temmuz Folik Asit 35 1. Yıl 4 Temmuz Folik Asit, D Vitamini, Prowomen 35 6. Ay 15 Haziran - 27 1. Ay 11 Haziran Folik Asit, D Vitamini 27 6. Ay 27 Haziran Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini 40 5 Temmuz Folik Asit, Selenyum, C-Life 33 3. Ay 21 Haziran Folik Asit 29 15 Temmuz 31 4. Ay 28 Temmuz Folik Asit 29 7. Ay 17 Haziran Folik Asit 29 1. Ay 16 Haziran Folik Asit 31 2. Ay 6 Temmuz 27 1. Ay Çinko 10. Ay 18 Haziran Klomen, İmpryl, Omepa Q10, D Vitamini 23 10. Ay Temmuz 24 1. Ay 10 Temmuz Gynositol 30 2. Ay 1 Temmuz Folik Asit 23 1. Ay Haziran 26 6 Haziran 27 6. Ay 27 Haziran 27 3. Yıl 7 Temmuz İnofolic combi, Glukofen 34 13. Ay 8 Temmuz Folik Asit, Omega, D Vitamini, Arı Sütü Polen Propolis 22 2,5 Yıl 3 Temmuz 34 2. Ay 6 Temmuz 24 1. Ay 19 Temmuz 31 2. Ay 3 Temmuz D Vitamini, Folik Asit 29 1. Yıl 14 Temmuz Folik Asit, Levotron 28 30. Ay 1 Temmuz Insulin, Inofolic combi 34 8. Ay 6 Temmuz 30 2. Yıl 28 Haziran 22 8 Temmuz 31 4. Ay 16 Temmuz 33 10 Temmuz
Ekstra bisey soylemedi heralde ilac tedbir gibi gibiDoktorumla konuştum. Bir iki gün gecikebileceğimi ve daha şiddetli geçebileceğini söylemişti. Yoğun ağrım 3 gün sürdü.
Benimde adetim 5 gün gecikti ki benimde şaşmaz 28-30 arası olur. Tam olmam gereken günlerde kasık ağrım vardı göğüsler ağrıyor ama olmadı kanama. Dün sabah artık gidip gebelik testi alayım dedim, tatildeyim yakında eczane yok. Aldım geldim tam yapıcam bir baktım regl olmuşum. Ama sana anlatamam inanılmaz bir ağrım var dünden beri bütün gün pıhtı attım benim madeni parayıda geçti artık. Ya bende kimyasal geçirdim ya da yumurtalık benim çatlamadı kiste dönüştü onu atıyorum. Bu ay ölüyorum resmen. Ama temizlenir diyede seviniyorum.Normalde reglim gunu hic sasmaz 4 veya 5 gun surer ilk 3 gunu agrili gecer bir parca pihti atana kadar agrim devam eder ama onu atinca kesilir. Bu defa ki reglim 2 gun gecikmeli oldu 3 4 gun oncesinde de 2 tane test yapmistim silik cizgi vardi ikisinde de. 6 gun surdu ve normalden daha agrili gecti. Neredeyse tum adeti madeni para buyuklugunde pihti atarak gecirdim. Beni korkutan o oldu daha cok. Normalden daha fazla kanamam oldu. Bugun son gunuydu ve kahve siyah renkte hala pihti seklinde devam etti ama suan bitti.
Hayır hiçbişey vermediEkstra bisey soylemedi heralde ilac tedbir gibi gibi
Yok her ay hormonlara bağlı olarak regl düzenli olsa Bile farklı deneyimlerime göreBirde merakım şu insan her ay aynı zamanda mi yumurtlar geçen ayda yumurtlama öncesi ve sonrası denemisiz eğer 11 gün olduysa bu ayki gibi